Το πρότυπο της αγοράς για την ασφάλεια των παπουτσιών είναι πολύ ευρύ

- Mar 16, 2019-


Με τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου των ανθρωπίνων υλικών, οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της δικής τους προστασίας της ασφάλειας, αλλά παρόλα αυτά, μια ποικιλία ατυχημάτων ασφάλειας εξακολουθούν να είναι συχνές, ο αριθμός των θυμάτων συνεχώς προκαλεί τα νεύρα μας.Γιατί είναι στη γη; σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα περιττά ατυχήματα μπορούν να μειωθούν εάν εντείνουμε την πρόληψη και εστιάσουμε στην προσωπική ασφάλεια στην πηγή.


Εάν οι άνθρωποι δεν φορούν κράνος, όταν υποφέρουν από τυχαίο τραυματισμό, επειδή ο τραυματισμός είναι το κεφάλι, είναι πιθανό να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό και ακόμη και στο θάνατο. Αλλά χωρίς προστατευτικά υποδήματα, οι τραυματισμοί είναι πολύ λιγότερο σοβαρές και σπάνια ζωής. είναι για το λόγο αυτό η σωστή χρήση προστατευτικών υποδημάτων συχνά παραβλέπεται από τους εργαζόμενους. Όταν τα αρμόδια τμήματα πήγαν στο εργοτάξιο για επιθεώρηση, διαπίστωσαν ότι πολλοί εργάτες φορούσαν πάνινα παπούτσια ή ακόμα και παντόφλες. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, να φοράτε παπούτσια ασφαλείας για να προστατεύετε τα δάχτυλα των ποδιών τους ανάλογα με τις ανάγκες εργασίας, ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί που προκαλούνται από σκληρά αντικείμενα και μεταλλικά αντικείμενα. Μικρή αμέλεια, μπορεί να μας λυπηθεί για τη ζωή.


Η έλλειψη εποπτείας είναι επίσης ένας από τους λόγους για την ανεπαρκή προστασία των ποδιών. Δεν υπάρχει κανείς να εποπτεύει τι είδους παπούτσια πρέπει να φορούν και ποιες προστατευτικές λειτουργίες θα έπρεπε να έχουν. Αν και ορισμένες επιχειρήσεις έχουν αξιωματικό ασφαλείας για να αναλάβουν τον έλεγχο, Ορισμένοι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι η μονάδα με ρούχα εργασίας και παπούτσια για ντύσιμο, ή είναι ένα είδος ευημερίας, μαζί με μερικά από τα άρθρα για την προστασία της εργασίας δεν έχει πράγματι προσαρμοστεί στην η ανάγκη της σύγχρονης παραγωγής, με αποτέλεσμα τα αντικείμενα προστασίας της εργασίας δεν έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά για την προστασία των ποδιών αυτά φαινομενικά δεν έχει καμία σχέση με τον εξοπλισμό προστασίας της ασφάλειας ζωής.


Εννοείται ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, η βιομηχανία προϊόντων προστασίας των εργαζομένων και άλλες βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας, η επένδυση είναι ανεπαρκής, η ανάπτυξη είναι αργή. Ορισμένες επιχειρήσεις παράγουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας για εξαγωγή. η βιομηχανία υποδημάτων που ασχολείται με τις εξαγωγικές επιχειρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα εκφράζει, δεν είναι απρόθυμοι να πουλήσουν ένα προϊόν στην εγχώρια αγορά, απλώς να περιοριστεί στην εγχώρια επιχείρηση να είναι σε θέματα προστασίας της εργασίας πράγματα που επενδύει λιγότερο, οι κανονισμοί, η ισχύς των κανονισμών είναι ανεπαρκής, επειδή προωθούν μερικά προϊόντα υψηλής ποιότητας πολύ σκληρά στο σπίτι.


Ένα από τα προβλήματα που περιορίζουν την ανάπτυξη προστατευτικών υποδημάτων στην Κίνα είναι το κόστος των υποδημάτων. Από την οπτική γωνία της τρέχουσας κατάστασης, η τιμή που αποδέχονται οι επιχειρήσεις που αγοράζουν προστατευτικά υποδήματα είναι γενικά χαμηλότερη και η χαμηλή τιμή καθορίζει επίσης το κόστος του προϊόντος, η οποία οδηγεί στην ποιότητα των φθηνών προστατευτικών παπουτσιών δεν μπορεί να περάσει, και έτσι η προστατευτική επίδοση είναι πολύ μειωμένη.Και υψηλής ποιότητας ασφαλές και προστατευτικό παπούτσι επειδή το κόστος είναι υψηλότερο, εξαπλώθηκε πολύ σκληρά στο σπίτι και πάλι.


Με την αυξανόμενη προσοχή της χώρας στην ασφάλεια στην παραγωγή, πιστεύω ότι η βιομηχανία προστασίας της ασφάλειας στο εγγύς μέλλον, θα οδηγήσει επίσης σε μια ευκαιρία ανάπτυξης.