Προστασία της ασφάλειας στην επεξεργασία πέτρας, έχετε κάνει αυτά τα μέτρα;

- Jan 09, 2019-

Για τους εργαζόμενους στην βιομηχανία επεξεργασίας λίθων, προκειμένου να προστατεύσουν την ασφάλεια του ποδιού, μπορούν να φορούν σωστά παπούτσια όταν λειτουργούν, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά τον τραυματισμό και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της εργασίας. Οι παρακάτω μικρές σειρές εξηγούν το συγκεκριμένο έργο που πρέπει να γίνει σε ένα επικίνδυνο μέρος:


Πλάκα κουτσός


Ορισμένες ποικιλίες πινακίδων είναι πιο πιθανό να σπάσουν όταν μεταφέρονται (ή φορτώνονται), όπως το Yalunjin, το Dark Brown, το Bodu Beige, το Clove Beige, κλπ., Όταν οι σπασμένες πέτρες πέφτουν στα πόδια, οι περισσότεροι θα κάνουν τα πόδια Τραυματισμοί, παράγει ακόμη και θραύσεις το πόδι.


Νύχι


Λόγω της μεγάλης ποσότητας των νυχιών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία της κάρφωμα μεγάλων πιάτων και τελειωμένων συσκευασιών, αν η διαχείριση δεν είναι καλή, είναι εύκολο να έχουν σπασμένα καρφιά ή καρφωμένες ξύλινες σανίδες διάσπαρτα εργαστήρια που προκαλούν ατυχήματα στα πόδια? αν υπάρχουν πολλά υδραγωγεία στο εργαστήριο, εάν τα καλώδια δεν καλύπτονται, Όταν το καρφί πέσει μέσα σε αυτό, γίνεται ένας κρυμμένος κίνδυνος που είναι δύσκολο να βρεθεί.


γλιστράω


Λόγω της υγρής λειτουργίας, το πέτρινο πάτωμα του εργαστηρίου έχει συχνά νερό, το οποίο διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μερικές γωνίες μεγαλώνουν βρώμικα. ή το πάτωμα είναι καλυμμένο με αυτοθετοποιημένο λείο μαρμάρινο δάπεδο. το μηχάνημα διαρρέει λάδι. ή δεν καθαρίζεται αφού καθαριστεί η κόλλα. Υπολείμματα κόλλας στο έδαφος.


Πτώση από ύψος


Για επισκευές επισκευαστών ή ηλεκτρικούς συγκολλητές, οι πελάτες που παραλαμβάνουν υλικά ή επιλέγουν υλικά, και οι ανυψωτικοί εργάτες που παίρνουν μπλοκ ή αναδέτες απαιτούν συχνά αναρρίχηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί προστατευτικός εξοπλισμός, όπως ζώνες ασφαλείας, καθιστώντας την λειτουργία πιο επικίνδυνη.


ηλεκτροπληξία


Ορισμένοι υπάλληλοι και ακόμη και χαμηλή επίγνωση της ηλεκτρικής ασφάλειας είναι αδύναμοι και το γυμνό καλώδιο συνδέεται άμεσα με την ηλεκτρική ενέργεια. το προσωπικό της λειτουργίας σέρνει τα σύρματα που έχουν εμπλακεί στο έδαφος ή επιτρέπει την πίεση των οχημάτων, προκαλώντας βλάβη στα καλώδια. Προκάλεσε ηλεκτροπληξία. Τέτοιοι κρυμμένοι κίνδυνοι είναι κοινός στην τοποθεσία εργασίας αλέσματος.


Προστασία ποδιών


Η εμπειρία έχει δείξει ότι η χρήση κατάλληλων υποδημάτων ασφαλείας μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον κίνδυνο τραυματισμού του τραυματισμού του ποδιού ή να μειώσει το βαθμό βλάβης. Τα ανθεκτικά στη φθορά παπούτσια ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παράδειγμα για τη μείωση του αριθμού των ατυχημάτων κατά το ήμισυ και την εξοικονόμηση μεγάλων απωλειών. Επομένως, στο επόμενο περιβάλλον εργασίας, ο χειριστής θα πρέπει να διαμορφώσει τα αντίστοιχα υποδήματα ασφαλείας:


1 Εμπλέκονται εργασίες που μπορεί να έχουν αντικείμενα που πέφτουν (όπως ανύψωση, επάνω πλακέτα, εργασίες συντήρησης, κλπ.), Είναι απαραίτητο να φοράτε καπάκια από χάλυβα και παπούτσια ασφαλείας που μπορούν να αντέξουν την κρούση ή την εξώθηση για να προστατέψουν τα δάχτυλα.


2 Υπάρχουν κίνδυνοι αιχμηρών αντικειμένων στο περιβάλλον, όπως νύχια, λεπίδες, αιχμηρές πέτρες κ.λπ. Για να αποφευχθεί η διάτρηση των παπουτσιών, πρέπει να χρησιμοποιηθούν παπούτσια ασφαλείας ή μπότες που είναι ανθεκτικά στη διάτρηση.


3 Για το ειδικό επάγγελμα ηλεκτρολόγων, πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικοί τύποι αγώγιμων ή μονωμένων παπουτσιών και μπότες κατά την εργασία σε εξοπλισμό AC με AC 1500V και κάτω από 50Hz, 1000V και κάτω.


4 Οι χειριστές μηχανών συνεργείου, λόγω των λεκέδων νερού και της λασπώδους λάσπης στο εργοτάξιο, που φορούν λαστιχένιες μπότες από ανοξείδωτο χάλυβα, με αντιολισθητικές και αντιπληροφορίες, έχουν καλή προστασία.


Η σωστή χρήση των κατάλληλων υποδημάτων ασφαλείας για τις παραπάνω επικίνδυνες σκηνές δεν είναι μόνο προϋπόθεση για καλή προστασία της ασφάλειας της εργασίας, αλλά και για να κάνετε τη δική σας προστασία της εργασίας από την πραγματική κατάσταση!