Μέτρα ασφάλειας για την κατεργασία των εργαζομένων

- Jan 08, 2019-

Το περιβάλλον εργασίας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατεργασίας είναι περίπλοκη, και είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των μέτρων προστασίας. Η μηχανική κατασκευή έργο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών, εργαλειομηχανές, γεωργικά μηχανήματα, Κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα, μηχανήματα ισχύος και όργανα ακριβείας. Κατασκευής, γενικά χύτευσης, σφυρηλάτηση, θερμική επεξεργασία, λειτουργούν εργαστήρια μεταλλοτεχνίας και Συνέλευση, μικτή, αλλά την προστασία ασφαλείας για τους φορείς εκμετάλλευσης είναι βασικά η ίδια, επειδή η επαγγελματικών κινδύνων είναι περίπου τα ίδια.


(1) η λειτουργία κύρια σκόνη παραγωγική σκόνης χύτευση. Στη διαδικασία χύτευση άμμου, χύτευση, χύτευση, πτώση άμμο, στρώστε με άμμο τον καθαρισμό, κ.λπ., η σκόνη μπορεί να πετάξει, ειδικά όταν το κάστινγκ είναι επισκευαστεί από ανατινάξεις άμμος, σκόνη η συγκέντρωση είναι πολύ υψηλή και χρησιμοποιείται σκόνη χρησιμοποιείται. Ο χαλαζίας είναι πιο επιβλαβές. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατεργασίας, τη λείανση και τη στίλβωση διαδικασία μεταλλικά μέρη μπορούν να παράγουν σκόνη μετάλλων και ορυκτών, προκαλώντας τον Μίλερ πνευμονοκονίωση. Κατά τη συγκόλληση, τη ροή, τον πυρήνα του ηλεκτροδίου και του υλικού να είναι συγκολλημένες εξατμίζονται σε υψηλές θερμοκρασίες για να δημιουργήσει ένα μεγάλο ποσό της συγκόλλησης σκόνης και επιβλαβών αερίων. Μακροχρόνια εισπνοή υψηλότερη συγκέντρωση της συγκόλλησης σκόνης μπορεί να προκαλέσει ηλεκτρική οξυγονοκολλητή να πνευμονοκονίωση.


(2) η υψηλή θερμοκρασία και τη θερμότητα ακτινοβολίας υψηλή θερμοκρασία και η θερμική ακτινοβολία κατασκευαστές μηχανημάτων είναι κυρίως τα είδη χύτευσης και σφυρηλάτησης θερμική επεξεργασία. Καμίνι, ξήρανση κλιβάνου, λιωμένο μέταλλο, ζεστό χύτευσης στο χυτήριο, τζάκια η σφυρηλάτηση και θερμική επεξεργασία εργαστήρια και κόκκινου καυτού μετάλλου μέρη όλα δημιουργούν έντονη θερμότητα ακτινοβολίας, η οποία προκαλεί θερμοπληξία, όταν η υψηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι σοβαρή.


(3) θόρυβο δόνησης και υπεριώδη μηχανική κατασκευαστική διαδικασία, χρησιμοποιώντας άμμο τύπου συμπίεση μηχανή, πεπιεσμένου αέρα, διαφόρων σφυρηλάτηση σφυριά, λείανσης, στίλβωσης τροχών, καρφιά, κλπ., μπορούν να παράγουν ισχυρό θόρυβο? ηλεκτρική συγκόλληση, συγκόλλησης αερίου, υπο-τόξο συγκόλλησης και πλάσματος που δημιουργείται από συγκόλλησης, όπως η κακή προστασία, υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει οφθαλμία ηλεκτρο-οπτικών.


(4) βαριά σωματική εργασία και τραύμα, εγκαύματα σε επιχειρήσεις με τη φτωχή μηχανοποίηση, Κάστιγκ, πτώση άμμο, σφυρηλατημένο κομμάτι χεριών είναι πιο επίπονη χειρωνακτική εργασία, ακόμη και αν η χρήση του αέρα σφύρα ή υδραυλικό τύπου, λόγω της ανάγκης να αλλάξετε τη θέση και την κατεύθυνση του το τεμαχίου, ένταση σωματική δουλειά είναι πολύ υψηλή, και την ίδια στιγμή θα πρέπει να εργαστεί σε υψηλές θερμοκρασίες, έτσι είναι εύκολο να προκαλέσει το σώμα ρύθμιση της θερμοκρασίας και τις αλλαγές του καρδιαγγειακού συστήματος.


Αντιμέτωποι με το περιβάλλον εργασίας από διαφορετικούς τύπους εργασίας, οι εργαζόμενοι μηχανικό εργαστήριο επεξεργασίας πρέπει να επιλέξετε παπούτσια κατάλληλη ασφάλεια σύμφωνα με το περιβάλλον εργασίας. Για παράδειγμα, το εργαστήριο σφυρηλάτησης πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας λόγω ρινίσματα σιδήρου και σιδήρου σκωρία πιτσίλισμα? μηχανικά μέρη στο εργαστήριο μηχανικής κατεργασίας φορούν παπούτσια smash και παρακέντηση-απόδειξη ασφαλείας όταν πέσει και αιχμηρά αντικείμενα διαπεράσει το μοναδικό. Επιπλέον, θα πρέπει να φορούν κατάλληλη ασφάλεια Προστατευτικά γιλέκα και κράνη για δική σας προστασία.