Ελαστικό στοιχείο

- Oct 15, 2018-

Φυσικό καουτσούκ είναι κατασκευασμένο από λατέξ και παραμένει ένα μέρος του στοιχείου μη-λάστιχο που περιέχονται στο λατέξ του μασίφ φυσικού καουτσούκ. Γενικά, το φυσικό καουτσούκ περιέχει 92-95% των υδρογονανθράκων από καουτσούκ, ενώ μη-καουτσούκ υδρογονάνθρακες λογαριασμού για το 5% - 8%. Λόγω διαφορετικές κατασκευαστικές μεθόδους, διάφορες περιοχές και ακόμη και διαφορετικές καουτσούκ εποχές, η αναλογία των συστατικών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν, αλλά είναι ουσιαστικά μέσα στη σειρά.

Πρωτεΐνη μπορεί να προωθήσει το Βουλκανιζατέρ Ελαστικών από καουτσούκ και γήρανση καθυστέρηση. Από την άλλη πλευρά, η πρωτεΐνη έχει ισχυρή νερό απορρόφησης, η οποία μπορεί να προκαλέσει το ελαστικό για να απορροφούν την υγρασία και μούχλα, και η μόνωση είναι υποβαθμισμένη, και η πρωτεΐνη έχει το μειονέκτημα της αυξανόμενης συσσώρευση θερμότητας.

Ακετόνη εκχυλίσματα είναι αρίστης ποιότητας λιπαρών οξέων και στερολών, μερικές από τις οποίες δρουν ως φυσικά αντιοξειδωτικά και επιταχυντές, και άλλοι που βοηθούν το κονιοποιημένο ανατοκισμού παράγοντα διαλύσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάμιξης και μαλακώνουν τις πρώτες καουτσούκ.

Η τέφρα κυρίως περιέχει άλατα όπως φωσφορικό μαγνήσιο και φωσφορικό ασβέστιο, και έχει μια μικρή ποσότητα μεταλλικών ενώσεων όπως το μαγγάνιο, σίδηρο, χαλκό, κ.λπ., επειδή αυτές οι μεταβλητές ιόντα μετάλλων μπορεί να προωθήσει καουτσούκ γήρανση, έτσι περιεχόμενό τους θα πρέπει να ελέγχονται.

Η υγρασία η στεγνή κόλλα δεν υπερβαίνει το 1%, και αυτό μπορεί να είναι volatilized κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Ωστόσο, όταν η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι πάρα πολύ, αυτό θα όχι μόνο προκαλέσει το ωίδιο κατά την αποθήκευση του ελαστικού ωμά, αλλά επηρεάζουν επίσης την επεξεργασία του ελαστικού, όπως του ανατοκισμού παράγοντα κατά τη διάρκεια της ανάμειξης. Ομάδα? φυσαλίδες που δημιουργούνται εύκολα κατά τη διάρκεια στιλβωτικών και εξώθηση και φυσαλίδες ή σφουγγάρια που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της η διαδικασία βουλκανισμού.