Προφυλάξεις κατά την επιλογή παπουτσιών ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας

- Mar 23, 2019-

Α. Εκτός από τον κατάλληλο τύπο σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε το πόδι και να το φορέσετε για να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιού.


Β. Τα προστατευτικά παπούτσια υψηλής θερμοκρασίας πρέπει να έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, όχι μόνο για να προστατεύουν τα πόδια των ανθρώπων από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από το γλίστρημα του χειριστή.


Γ. Διάφορα παπούτσια ασφαλείας υψηλών επιδόσεων με διαφορετικές επιδόσεις πρέπει να πληρούν τους τεχνικούς δείκτες των αντίστοιχων προστατευτικών τους επιδόσεων, όπως τα δάκτυλα των ποδιών δεν έχουν υποστεί μώλωπες, τα πέλματα των ποδιών δεν μαχαιρώνονται και απαιτείται η μόνωση. Αλλά τα παπούτσια ασφαλείας δεν είναι παντοδύναμα.


D. Πριν χρησιμοποιήσετε προστατευτικά υποδήματα υψηλής θερμοκρασίας, ελέγξτε προσεκτικά ή ελέγξτε προσεκτικά. Σε ηλεκτρικές και όξινες και αλκαλικές λειτουργίες, τα προστατευτικά υποδήματα που έχουν υποστεί βλάβη και είναι ραγισμένα είναι επικίνδυνα.

Ε. Τα παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας θα πρέπει να διατηρούνται σωστά μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να στεγνώνουν για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.