Προφυλάξεις για τη χρήση παπουτσιών κατά του θανάτου

- Mar 28, 2019-

Τα παπούτσια ασφαλείας κατά της θλίψης αναφέρονται γενικά σε υποδήματα που φοριούνται σε διαφορετικούς χώρους εργασίας για την προστασία των ποδιών από προβλεπόμενους τραυματισμούς. Τα παπούτσια ασφαλείας κατά της θλίψης είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υψηλής προστιθέμενης αξίας υποδημάτων. Η παραγωγική διαδικασία των υποδημάτων προστασίας από ακάρεα έχει υψηλές απαιτήσεις σε πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, χημικά υλικά, μηχανολογικό εξοπλισμό κλπ. Επί του παρόντος, πολλές κλίμακες οικιακής χρήσης έχουν μια συγκεκριμένη κλίμακα και οι μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις κατασκευής υποδημάτων έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ασφάλεια, προστατευμένα υποδήματα, ένα τμήμα της αγοράς που έχει καταλάβει οι ανεπτυγμένες χώρες.


Τα παπούτσια προστασίας κατά της θρυμματίσεως χρησιμοποιούν περίοδο:


1. Όσον αφορά τα εθνικά πρότυπα, τα καταρτισμένα προϊόντα που πληρούν τα εθνικά πρότυπα για παπούτσια ασφαλείας, το κράτος επιβάλλει την πολιτική των τριών εγγυήσεων, το κάτω μέρος του τμήματος, το τμήμα και την αντικατάσταση του καουτσούκ εντός τριών μηνών από την πώληση .


2. Στην πραγματική λειτουργία, η διάρκεια ζωής των υποδημάτων ασφαλείας εξαρτάται κυρίως από το περιβάλλον εργασίας που χρησιμοποιείται από τα παπούτσια ασφαλείας. Η κατάσταση χρήσης του χρήστη, το περιβάλλον είναι καλή, η ένταση χρήσης είναι χαμηλή και μπορεί να φορεθεί για ένα έως τρία χρόνια. Το περιβάλλον είναι κακό, το εργαστήριο ηλεκτρολυτικής, επειδή είναι εξαιρετικά διαβρωτικό για τρεις μήνες και πρέπει να αντικατασταθεί. Επομένως, δεν υπάρχει σκληρή και αυστηρή ρύθμιση για την αντικατάσταση των υποδημάτων ασφαλείας. Βασικές εκτιμήσεις: απόδοση ασφαλείας, άνεση, ποιότητα. Οι γενικοί κατασκευαστές διαθέτουν εθνικό πιστοποιητικό ελέγχου και ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αναλαμβάνουν. Η ασφάλεια είναι αξιόπιστη,Τύπος υποδημάτων ασφαλείας - επιλογή - συντήρηση

Τα παπούτσια κατά της θλίψης και τα παπούτσια με το χάλυβα έχουν τον ίδιο τύπο, δηλαδή τα παπούτσια ασφαλείας που προστατεύουν τα δάκτυλα των ποδιών. Για την ασφάλεια του ποδιού, υπάρχουν πολλοί τύποι, όπως η προστασία των ποδιών, αποτρέποντας τη διάτρηση, τη μόνωση, την αντίσταση σε οξύ και αλκάλια. Τα παπούτσια ασφαλείας χρησιμοποιούν τυπικά παπούτσια ανθεκτικά στα λάδια για χρήση σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται πετρέλαιο ή εκτόξευση πετρελαίου. τα αδιάβροχα παπούτσια χρησιμοποιούνται σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται νερό ή πιτσίλισμα νερού. και τα παπούτσια κρύου χρώματος χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών των εργαζομένων χαμηλής θερμοκρασίας για την προστασία από το κρυοπαγήματα. Τα υποδήματα κατά της διάτρησης χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών για την πρόληψη τραυματισμών από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα. Η κύρια λειτουργία των παπουτσιών αντι-θραύσης είναι να αποτρέψουν τα πτώματα αντικειμένων από το να βλάψουν τα πόδια. Η μπροστινή κεφαλή του παπουτσιού έχει υλικό ανθεκτικό στην κρούση. Η κύρια λειτουργία των υποδημάτων χάλυβα είναι η πρόληψη της καύσης και της διάτρησης. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μια ορισμένη στατική πίεση και να αντέξει ορισμένες θερμοκρασίες και δεν είναι εύφλεκτο. Αυτά τα παπούτσια είναι κατάλληλα για τήξη, φούρνο, χυτοσίδηρο και ούτω καθεξής. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και κάποιες ειδικές καλύψεις παπουτσιών, όπως καμβάς, αμίαντος και κάλυμμα φιλμ αλουμινίου. Επιλογή και συντήρηση των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας Η επιλογή των προστατευτικών υποδημάτων θα πρέπει να βασίζεται στη φύση του εργασιακού περιβάλλοντος και στον βαθμό κινδύνου. Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό προϊόντος του κατασκευαστή και εγχειρίδιο προϊόντος. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο σωστά. Τα ειδικά προστατευτικά υποδήματα πρέπει να επιθεωρούνται και να διατηρούνται καθαρά μετά τη χρήση και να αποθηκεύονται σε μη ρυπογόνο και ξηρό μέρος.


Επιλογή και χρήση υποδημάτων ασφαλείας:

(1) Εκτός από τον κατάλληλο τύπο προστατευτικών υποδημάτων, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε το πόδι και να το φέρετε άνετα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιού.

(2) Τα προστατευτικά υποδήματα πρέπει να έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, όχι μόνο για να προστατεύουν τα πόδια των ανθρώπων από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από το γλίστρημα του χειριστή.

(3) Όλα τα είδη προστατευτικών υποδημάτων με διαφορετικές επιδόσεις πρέπει να πληρούν τους τεχνικούς δείκτες των αντίστοιχων προστατευτικών τους επιδόσεων, όπως τα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι μελανιασμένα, τα πέλματα των ποδιών δεν έχουν μαχαίρωμα και απαιτείται η μόνωση. Αλλά τα παπούτσια ασφαλείας δεν είναι παντοδύναμα.

(4) Προτού χρησιμοποιήσετε προστατευτικά υποδήματα, πρέπει να διενεργηθεί προσεκτική επιθεώρηση ή δοκιμή. Σε ηλεκτρικές και όξινες λειτουργίες, τα προστατευτικά υποδήματα που έχουν υποστεί βλάβη και είναι ραγισμένα είναι επικίνδυνα.

(5) Τα προστατευτικά υποδήματα πρέπει να διατηρούνται κατάλληλα μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να στεγνώνουν για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.