Οι πολυουρεθάνες ξεχωρίζουν από το πλήθος ως το ιδανικό υλικό για την κατασκευή σόλας

- May 16, 2019-

Οι πολυουρεθάνες ξεχωρίζουν από το πλήθος ως το ιδανικό υλικό για την κατασκευή σόλας


1. Τα αντιστατικά υποδήματα ασφαλείας πολυουρεθάνης έχουν μαλακά, θερμά, ανθεκτικά στο λάδι, ανθεκτικά στην ευκαμψία και ανθεκτικά στη φθορά πέλματα. Είναι περισσότερο από 6 φορές πιο ανθεκτικά στη φθορά από το καουτσούκ. Μπορούν να ρυθμιστούν σε μεγάλη κλίμακα σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρήσης. Δύο χρώματα (διπλής πυκνότητας) διπλής στρώσης σόλα, ο πυθμένας είναι μια μικρο-αφρώδης μεγάλη ανθεκτική στη φθορά επιφάνεια εργασίας, και η εσωτερική σόλα είναι ένας άνετος αφρός που είναι άνετα να φορέσει.


2, εξαιρετικά ελαφρύ, το ειδικό βάρος είναι μόνο 0,3 ~ 0,8, το οποίο είναι πολύ ελαφρότερο από το συνήθως χρησιμοποιούμενο υλικό σόλας. Είναι πιο κατάλληλο για παπούτσια με παχιά σόλα που απαιτούν αντοχή σε κρούση και αντιδιαρρηκία. Το 15% των προστατευτικών υποδημάτων παγκοσμίως (υποδήματα εργασίας) χρησιμοποιούν πέλματα από πολυουρεθάνη (PU). .


3, οι απαιτήσεις μούχλα είναι χαμηλότερες, η παραγωγή είναι βολικό να επενδύσει και να σώσει (η πίεση αφρού είναι μικρή όταν αφρίζει, μόνο 0.14 ~ 0.2Mpa).


4, η μέθοδος χύτευσης είναι απλή, μπορεί να παράγει τα πέλματα μπορεί επίσης να παράγει αθόρυβα παπούτσια, (βάση PU και διάφορα υφάσματα με ισχυρή πρόσφυση) ποικιλίες και τις μεταβολές των αποδόσεων εύκαμπτες, κατάλληλες για τη σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή.