Η πολυουρεθάνη είναι το ιδανικό υλικό για τα πέλματα των υποδημάτων ασφαλείας

- Apr 01, 2019-Η πολυουρεθάνη είναι ένας από τους λόγους για το ιδανικό υλικό για την κατασκευή υποδημάτων ασφαλείας. Οι απαιτήσεις του καλουπιού είναι χαμηλότερες και η παραγωγή είναι βολική για επένδυση (η πίεση στο καλούπι είναι μικρή όταν ο αφρισμός είναι μόνο 0,14 ~ 0,2Mpa).

Η πολυουρεθάνη είναι το ιδανικό υλικό για την κατασκευή των πέλματος των παπουτσιών ασφαλείας. Η δεύτερη μέθοδος είναι η απλή μέθοδος χύτευσης, η οποία μπορεί να παράγει πέλματα και ακόμη και παπούτσια. (Βάση PU και διάφορα υφάσματα έχουν ισχυρή αντοχή συγκόλλησης). Παράγεται στη σύγχρονη βιομηχανία.

Η πολυουρεθάνη είναι το ιδανικό υλικό για την κατασκευή σόλας παπουτσιών ασφαλείας. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, με ειδικό βάρος μόνο 0,3 ~ 0,8. Είναι πολύ ελαφρύτερο από τα συνήθως χρησιμοποιούμενα υλικά σόλας. Είναι πιο κατάλληλο για παπούτσια με παχιά σόλα που απαιτούν αντοχή στην κρούση και διάτρηση. Τα παπούτσια ασφαλείας παγκοσμίως (ασφάλεια) 15% των υποδημάτων) χρησιμοποιούν σόλα πολυουρεθάνης (PU).

Η πολυουρεθάνη είναι το ιδανικό υλικό για την κατασκευή υποδημάτων ασφαλείας. Ο τέταρτος λόγος είναι ότι η σόλα πολυουρεθάνης έχει τα χαρακτηριστικά της απαλότητας, της ζεστασιάς, της αντοχής στο λάδι, της αντοχής στην κάμψη και της αντοχής στη φθορά. Είναι περισσότερο από 6 φορές πιο ανθεκτικό στη φθορά από το καουτσούκ. Μπορεί να ρυθμιστεί σε μεγάλη κλίμακα σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρήσης. Η πυκνότητα και η σκληρότητα μπορούν να κατασκευαστούν σε μια διπλή στρώση διπλής πυκνότητας, ο πυθμένας είναι μια ανθεκτική στη φθορά επιφάνεια εργασίας υψηλής αντοχής και η εσωτερική σόλα είναι ένας άνετος ελαστικός αφρός.