Η τέλεια στάση αποτελεί σημαντική εγγύηση για την επιτυχία των προστατευτικών υποδημάτων για προστατευτικά υποδήματα

- May 17, 2019-

Η ποικιλία των προστατευτικών υποδημάτων μπορεί να ποικίλει από το σχήμα του κρανίου, το σχήμα του πυθμένα και το σχήμα του κάτω μέρους, το χρώμα, την υφή του υλικού και την ποιότητα κατασκευής. Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή της διαδικασίας.


1, οπές φωτισμού


Χρησιμοποιείται συνήθως στο δάκτυλο και στο πλάι. Είναι μια πρόωρη και απλούστερη μέθοδος διακόσμησης που μπορεί να αυξήσει τις διακοσμητικές και αναπνεύσιμες ιδιότητες.


2, ψεύτικη γραμμή αυτοκινήτου


Υπό κανονικές συνθήκες, η διπλή γραμμή του αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για να αυξήσει το πάχος της γραμμής, που είναι τραχύ και ισχυρό. Όταν η γραμμή είναι πυκνή, η ενιαία γραμμή είναι καλύτερη, γεγονός που μπορεί να αυξήσει την ευελιξία της γραμμής.


3, διακόσμηση αυτοκινήτων


Αυτή η διαδικασία εξελίχθηκε από τη διαδικασία πλαστών γραμμών αυτοκινήτων και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα. Δώστε προσοχή στη θέση, το σχήμα και την υφή του υλικού και το χρώμα του κομματιού.


4, το αυτοκίνητο είναι κοίλο


Αν η διακόσμηση του αυτοκινήτου είναι ανακούφιση του Yang Wen, το κοίλο του αυτοκινήτου είναι ανάγλυφο με ανάγλυφο, και οι δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.


5, κεντήματα υπολογιστή


Χρησιμοποιείται στη γλώσσα, τα φρύδια, το πίσω μανίκι, τις πλάγιες και άλλες θέσεις. Εκτός από την κληρονομιά των αλλαγών στο σχήμα, το χρώμα, την υφή και άλλες πτυχές των προηγούμενων διακοσμήσεων, το κεντητήρι του υπολογιστή έχει επίσης μια αλλαγή στη στιλπνότητα. Επειδή το νήμα κέντημα έχει φυσική και ευχάριστη λάμψη, το κέντημα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και ελκυστικό, ώστε να μπορεί να βελτιώσει τη γεύση και την αξία του παπουτσιού.


6, άκρη


Μπορεί να κάνει τις γραμμές να φαίνονται ομαλές, τακτοποιημένες και ομαλές, που όχι μόνο βελτιώνουν τη δύναμη, αλλά και τονίζουν το περίγραμμα των τμημάτων.


Οι πρώτες έξι διακοσμητικές διαδικασίες είναι οι παραδοσιακές μέθοδοι επεξεργασίας στη βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, ορισμένες μέθοδοι επεξεργασίας σε άλλες βιομηχανίες συχνά δανείζονται, όπως η εκτύπωση και η μεταφορά εκτυπώσεων στη βιομηχανία εκτύπωσης και η χύτευση με έγχυση στη βιομηχανία πλαστικών. Πλαστικά, συγκόλλησης, χάραξης υψηλής συχνότητας στη βιομηχανία. Η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας έχει επιφέρει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση των παπουτσιών εργασίας και έφερε επίσης μια νέα ιδέα στο σχεδιασμό των μονωμένων παπουτσιών.