Δώστε προσοχή στην προστασία των εργαζομένων χάλυβα από τα πόδια

- Mar 15, 2019-


Οι εργαζόμενοι σε υπόγεια ανθρακωρυχεία πρέπει να φορούν βιομηχανικά παπούτσια, οι εργαζόμενοι σε πυρηνικές εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να φορούν μονωτικά παπούτσια, οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια πρέπει να φορούν παπούτσια προστασίας της εργασίας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στη χαλυβουργία χρειάζονται ένα ζευγάρι παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους Όπως γνωρίζουμε όλοι, η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα είναι μια βιομηχανική βιομηχανία που ασχολείται κυρίως με την εξόρυξη μεταλλευμάτων σιδηρούχων μετάλλων και τη μεταλλουργία και επεξεργασία σιδηρούχων μετάλλων και με άλλες δραστηριότητες βιομηχανικής παραγωγής. Στη διαδικασία τήξης σιδήρου και χάλυβα επικεντρώνονται επικίνδυνες και επιβλαβείς παράγοντες, και όταν συμβεί ένα ατύχημα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες και σοβαρά ατυχήματα.


Ο χάλυβας είναι κυρίως η παραγωγή "βαρέων" ή είναι σίδηρος, αλουμίνιο, χάλυβας, όπως το έργο της επαφής, είναι επαφή με τον χάλυβα και άλλα πράγματα "επικίνδυνα", έτσι έχουν υψηλή σιδερένια πλάκα, σιδερένια ημικατεργασμένα προϊόντα, , όπως το βαρέως βάρους πέφτει από τα τμήματα τοίχωμα, δάκτυλα των ποδιών ή δυνητικό κίνδυνο για το πόδι της ασφάλειας, έτσι ώστε το προσωπικό πρέπει να φορούν προστατευτικό ρόλο έχει τα βασικά παπούτσια ασφαλείας πρόληψης.


Ταυτόχρονα, στον σίδηρο ή στον χάλυβα, ο κλίβανος πριν από τον χειριστή μπορεί να είναι εγκαύματα λιωμένου μετάλλου ή σκωρίας · Στο χυτήριο ράβδων, η στροφή ή η πτώση του χαλύβδινου τυμπάνου μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. μέταλλο · το τετηγμένο μέταλλο ή οι σπινθήρες που χυτεύονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τήξης μπορεί να καούν τα μάτια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος του χειριστή, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι χάλυβα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αντέχουν την υψηλή θερμοκρασία των υποδημάτων ασφαλείας κατά της σύγκρουσης, .


Προκειμένου να αποφευχθούν τα ατυχήματα που οφείλονται στη χαλυβουργία και να μειωθεί ο βαθμός τραυματισμού του προσωπικού, οι επιχειρήσεις πρέπει να βελτιώσουν τις συνθήκες και να ενισχύσουν την προστασία, να λάβουν αυστηρά μέτρα για να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας και να ενισχύσουν την προστασία των εργαζομένων. Για να μειώσουν τους τραυματισμούς, με προστατευτικό κάλυμμα, προστατευτικά γυαλιά, προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ρούχα, παπούτσια ασφαλείας κατά της διάτρησης, παπούτσια ασφαλείας κατά της διάτρησης, παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας.