Προαιρετική χρήση ηλεκτρικά μονωμένων υποδημάτων (μπότες)

- Nov 02, 2018-

1. Επιλέξτε τη σωστή ποικιλία

Επιλέξτε διαφορετικά ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια (μπότες) ανάλογα με το πού φορούσατε. Γενικά, τα υποδήματα ηλεκτρικής μόνωσης και τα υποδήματα ηλεκτρικών μονωτικών υφασμάτων με τάση αντοχής 15 kV ή λιγότερο είναι κατάλληλα για περιβάλλοντα εργασίας με τάσεις συχνότητας ισχύος μικρότερες από 1 kV. μπότες με ηλεκτρικές μόνωση μπότες από καουτσούκ και πολυμερή υλικά με τάση αντοχής 15 kV ή υψηλότερη είναι κατάλληλες για τάση συχνότητας ρεύματος Λειτουργικό περιβάλλον άνω του 1 kV. Επιπλέον, όταν φοράτε ηλεκτρικά παπούτσια και ηλεκτρικά μονωτικά παπούτσια, το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να διατηρεί το ανώτερο στεγνό.

2, επιλέξτε ένα αξιόπιστο προϊόν

Τα υποδήματα ηλεκτρικής μόνωσης είναι ειδικά αντικείμενα προστασίας της εργασίας και εφαρμόζουν άδειες παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων και συστήματα πιστοποίησης σημάτων ασφαλείας. Κατά την αγορά, επιβεβαιώστε πρώτα αν ο κατασκευαστής του προϊόντος διαθέτει εθνική άδεια παραγωγής για βιομηχανικά προϊόντα (που δεν απαιτείται για τα εισαγόμενα προϊόντα) και σήμα πιστοποίησης ασφαλείας. Σε αυτή τη βάση, ελέγξτε αν το προϊόν έχει το όνομα και τη διεύθυνση του κατασκευαστή, τον αριθμό άδειας παραγωγής βιομηχανικού προϊόντος, τον αριθμό πιστοποίησης σήματος ασφάλειας, την ημερομηνία παραγωγής, τον τυπικό αριθμό που εκτελεί το προϊόν, είτε συνοδεύεται από το πιστοποιητικό προϊόντος και εγχειρίδιο οδηγιών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για να ελέγξετε αν υπάρχει όνομα προϊόντος στο παπούτσι.

Ο χρήστης θα πρέπει να κατανοεί προσεκτικά το πρότυπο προϊόντος και τις λεπτομερείς οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή πριν αγοράσει τα προστατευτικά υποδήματα ηλεκτρικής μόνωσης. Θα πρέπει να επιβεβαιώνεται πλήρως σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας και τις απαιτήσεις προστασίας και στη συνέχεια να επιλέγεται σωστά, διαφορετικά θα έχει σοβαρές συνέπειες.


Κοιτάξτε το λογότυπο

Τα κατάλληλα υποδήματα ηλεκτρικής μόνωσης πρέπει να φέρουν τις ακόλουθες ενδείξεις:

1. Πρέπει να υπάρχει ένας τυποποιημένος αριθμός (GB12011), παπούτσια ηλεκτρικής μόνωσης (ή αγγλική συντομογραφία "EH"), σημάδια αστραπής και αντοχή στις τιμές τάσης στο πάνω ή το σόλο.

2. Στο επάνω και στο πέλμα, πρέπει να υπάρχει όνομα κατασκευαστή, αριθμός παπουτσιού, προϊόν ή εμπορικό σήμα, ημερομηνία παραγωγής και απόδοση ηλεκτρικής μόνωσης.

3. Η συσκευασία κάθε ζευγαριού παπουτσιών ηλεκτρικής μόνωσης πρέπει να περιλαμβάνει: όπως παπούτσια μόνωσης επιφάνειας δέρματος αγελάδας 6kV, παπούτσια από καουτσούκ επιφανειακής μόνωσης 5kV και άλλες ετικέτες, σήμα κατατεθέν (GB12011) και οδηγίες χρήσης.


Κοιτάξτε την ποιότητα

Για να αγοράσουμε υποδήματα ηλεκτρικής μόνωσης, πρέπει να καταλάβουμε τα πρότυπα ποιότητας: το ένα αφορά στην ποιότητα επεξεργασίας των υποδημάτων και το άλλο αφορά την ποιότητα προστασίας των υποδημάτων. Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή ποιότητα, το κράτος ανακοίνωσε σειρά προδιαγραφών για τα προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας, καθιέρωσε κέντρο ελέγχου ποιότητας, εξέδωσε και εφάρμοσε τις άδειες παραγωγής και σήματα ασφαλείας και εφάρμοσε σύστημα εποπτείας και ελέγχου. Ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το επαληθευμένο προϊόν για να εξασφαλίσει την ποιότητα προστασίας.

Λόγω της βελτίωσης των προτύπων διαβίωσης και εργασίας των ανθρώπων, αν και τα παπούτσια μονωτικών υφασμάτων είναι σχετικά φτηνά, σπάνια χρησιμοποιούνται. Τα περισσότερα από αυτά είναι τώρα ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια.

Οι απαιτήσεις ποιότητας των υποδημάτων με ηλεκτρική μόνωση περιλαμβάνουν τα εξής:


1. Σόγια

Η σόλα πρέπει να έχει λειτουργία αντιολισθητικής.

Δεν πρέπει να υπάρχουν μεταλλικά άγκιστρα και άλλα μέρη στη σόλα και στη φτέρνα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εξωτερική σόλα είναι δέρμα, καουτσούκ, πολυουρεθάνη, βινύλιο, συνθετικό καουτσούκ και τα παρόμοια. Ορισμένα υλικά από αφρώδες ελαστικό και πλαστικό είναι ελαφριά και μαλακά και έχουν καλή ελαστικότητα, αλλά η δύναμη δεν αρκεί. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρικά μονωτικά παπούτσια με σύνθετο πυθμένα, δηλαδή το εξωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένο από υλικό με καλή αντοχή και το εσωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένο από μαλακό πυθμένα με καλή ελαστικότητα. Αυτό μπορεί να μετριάσει τη δόνηση πρόσκρουσης του ατόμου κατά το περπάτημα και το έδαφος και να αποτρέψει ή να μετριάσει την πρόσκρουση των κραδασμών στο ανθρώπινο σώμα.

Εξωτερικό πάχος:

1) η άμεση έγχυση, το βουλκανισμό και το πάχος της εξωτερικής σόλας δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 4mm, το ύψος του σχεδίου δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 2.smm.

2) Όταν το ύψος του αντιολισθητικού σχεδίου δεν μπορεί να μετρηθεί, το πάχος της εξωτερικής σόλας σε οποιοδήποτε σημείο έξω από την υποδοχή μέσης δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 6 mm.


2. Τακούνι

Για να διευκολύνεται το περπάτημα, η φτέρνα πρέπει να είναι παπούτσια χαμηλής κλίσης. Το βέλτιστο ύψος της φτέρνας είναι 2 ~ 3cm, και το σχήμα της φτέρνας πρέπει να είναι ευρύ για να διατηρεί τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του περπατήματος.


3. Βοήθεια

Υλικό: Λόγω του ποικίλου εργασιακού περιβάλλοντος και της μακροχρόνιας φθοράς, το επιφανειακό υλικό πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά με καλύτερη διαπερατότητα για να ρυθμίζεται το μικροκλίμα μέσα στο παπούτσι. η δομή του επιφανειακού υλικού πρέπει να είναι σφιχτή και να έχει ένα ορισμένο πάχος. Νιώστε καλύτερα και έχετε καλύτερη ελαστικότητα και απαλότητα. ταυτόχρονα, απαιτεί έναν ορισμένο βαθμό ανθεκτικότητας και ανθεκτικότητας, δηλαδή, μετά από μια μακρά πορεία και η επανειλημμένη κάμψη δεν προκαλεί μεγάλες παραμορφώσεις. και απαιτεί φθορά και τύπο ποδιού. Μπορεί να ταιριάζει καλά και δεν θα προκαλέσει καμία τρυφερότητα σε κανένα μέρος του ποδιού μετά τη φθορά.

Πάχος: Το επάνω μέρος των διαφορετικών υλικών έχει διαφορετικό πάχος. Το πάχος οποιουδήποτε μέρους του άνω μέρους θα πρέπει να είναι το ίδιο, δέρμα ≥1.2mm, καουτσούκ ≥1.5mm, πολυμερές υλικό ≥1.omm, ύφασμα ≥0.8mm.


4. Εσωτερική κεφαλίδα

Τα ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια με αντίσταση στην κρούση και αντοχή στην πίεση έχουν γενικά ένα εσωτερικό πώμα. Εάν η εσωτερική κεφαλή είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό υλικό, πρέπει να είναι μονωμένη στην επιφάνεια. Η εσωτερική κεφαλή πρέπει να στερεώνεται μεταξύ του μπροστινού μέρους και της επένδυσης στο μπροστινό άκρο του παπουτσιού και δεν μπορεί να μετακινηθεί και να αφαιρεθεί.


5. Βοηθήστε την κάτω σύνδεση

Η σύνδεση μεταξύ της συμμορίας και του πυθμένα είναι σταθερότερη κατά τη διαδικασία χύτευσης και η βελονιά συγκόλλησης είναι δεύτερη. Εάν το ράμμα πρόκειται να συνδεθεί με τον πυθμένα, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα πάνω και κάτω ράμματα διείσδυσης, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πλευρικές ραφές.


6. Μέγεθος παπουτσιών

Το σχήμα του παπουτσιού θα πρέπει να προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού. Το μέγεθος του τύπου παπουτσιού πρέπει να είναι ίδιο με το μέγεθος του ποδιού. Θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και περισσότερο λιπαρό. Αφού τοποθετηθεί το πόδι στο παπούτσι, υπάρχει ένα διάκενο 1cm στο δάκτυλο. Αυτό συμβαίνει επειδή το μέγεθος του αριστερού και δεξιού ποδιού του ατόμου είναι ασυμβίβαστο. Ταυτόχρονα, το πόδι θα αλλάξει μετά το περπάτημα, το απόγευμα και τη νύχτα, και η μέγιστη ένταση μπορεί να αυξηθεί κατά 3% έως 5%. Όταν επιλέγετε, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Χωρίς τα κορδόνια, μετακινήστε τα δάκτυλα στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών και ο δείκτης μπορεί εύκολα να εισαχθεί στο πίσω μέρος της φτέρνας.

Συνδέστε τα κορδόνια στο λεπτότερο μέρος του δακτύλου (εσοχή) και ελέγξτε αν υπάρχει εμπρός μέρος.

Αφού επιβεβαιώσετε ότι τα παραπάνω δύο στοιχεία πληρούνται, προσπαθήστε να περπατήσετε και να παρατηρήσετε αν τα παπούτσια είναι κατάλληλα και στερεωμένα και επιβεβαιώστε εάν το ευρύτερο τμήμα του ποδιού και των παπουτσιών είναι συνεπές.


www.safttofootwear.com