Περισσότερα προσωπική προστασία, λιγότερους επαγγελματικούς τραυματισμούς!

- Dec 16, 2018-

Σε ένα εργοτάξιο σε ένα εργοτάξιο το 2016, ένας εργαζόμενος ξαφνικά έπεσε και μια μακρά χαλύβδινη ράβδος διαπέρασε το πόδι του. Οι εργαζόμενοι στη σκηνή έσπευσαν στην αστυνομία, και αφού οι αξιωματικοί της φωτιάς και οι στρατιώτες και οι γιατροί διασώθηκαν, οι τραυματίες στάλθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία. Αυτό το ατύχημα, επειδή ο εργαζόμενος φοράει αδιάβροχα παπούτσια ασφαλείας, οπότε ο τραυματισμός του ποδιού δεν είναι μεγάλος, είναι τυχερός, αλλά μπροστά στους διάφορους κινδύνους ασφαλείας στο εργοτάξιο, αισθανθήκατε ποτέ τον φόβο;


Μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια που παραβλέπονται από εσάς. Τώρα έχω αναφέρει κάποιες άλλες συνήθεις επαγγελματικές βλάβες και προτάσεις για να σας υπενθυμίσω. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματικοί κίνδυνοι και είναι σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων!


1, η σκόνη είναι διάχυτη, εύκολο να προκαλέσει πνευμονοκονίαση!


Σύμφωνα με στατιστικές του Υπουργείου Υγείας, υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια ασθενείς με πνευμονοκονίαση στη χώρα και πάνω από 2.300 ασθενείς πεθαίνουν κάθε χρόνο από πνευμονοκονίαση, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών με πνευμονοκονίαση στο εργοτάξιο.


Σύσταση: Σε σκονισμένο περιβάλλον εργασίας, πρέπει να φοράτε μάσκα με καλό προστατευτικό αποτέλεσμα για να αποφύγετε πνευμονοκονίαση που προκαλείται από μακροχρόνια εισπνοή σκόνης.


2, το αντικείμενο τρυπά ή συνθλίβει το πόδι, εύκολο να προκαλέσει τραυματισμό στο πόδι!


Οι εργαζόμενοι δεν φοράνε παπούτσια ασφαλείας σε ορισμένες περιπτώσεις όταν δουλεύουν. Όταν υπάρχουν αντικείμενα υψηλού υψομέτρου ή συντρίμμια στο έδαφος, είναι εύκολο να προκληθούν τραυματισμοί στα πόδια και σοβαροί τραυματισμοί.


Σύσταση: Σε ένα περίπλοκο περιβάλλον εργασίας, πρέπει να φοράτε προστατευτικά υποδήματα, όπως παπούτσια ασφαλείας και υποδήματα ασφάλισης εργασίας, για να αποφύγετε απειλές στα πόδια σας λόγω απροσδόκητων καταστάσεων και να προκαλέσετε τραυματισμούς στα πόδια.


3, χημικά δηλητήρια, εύκολο να προκαλέσει ανθρώπινη δηλητηρίαση!


Πολλές πρώτες ύλες στο εργοτάξιο θα περιέχουν αναπόφευκτα χημικά δηλητήρια όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το βενζόλιο, το χλώριο κλπ. Μόλις εκτεθούν, οι άνθρωποι θα μεταφερθούν σύντομα σε όλο το σώμα μέσω του δέρματος και αναπνέοντας στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας οξεία δηλητηρίαση χρόνια δηλητηρίαση.


Σύσταση: Σε περιβάλλον επιρρεπή σε τοξικές χημικές ουσίες, πρέπει να φοράτε προστατευτική ενδυμασία με προστατευτικό αποτέλεσμα και προστατευτική προστατευτική μάσκα για να αποφύγετε δηλητηρίαση λόγω ακούσιας έκθεσης σε τοξικές χημικές ουσίες.


4, το αντικείμενο πιτσιλίζει, εύκολο να προκαλέσει τραύματα στα μάτια!


Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, οι οφθαλμικές βλάβες των εργαζομένων στο εργοτάξιο αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ήμισυ όλων των βιομηχανιών του κλάδου κάθε χρόνο. Πολλοί εργάτες έχουν υποστεί τραυματισμούς σε ένα μάτι ή σε δύο μάτια, ακόμη και σοβαρές περιπτώσεις έχουν οδηγήσει σε τύφλωση.


Σύσταση: Κατά τη διάρκεια της εργασίας, πρέπει να φοράτε προστατευτικά γυαλιά με αντι-σοκ αποτέλεσμα για να αποφύγετε τις οφθαλμικές βλάβες που προκαλούνται από πιτσιλιές.


Δώστε προσοχή στην επαγγελματική υγεία, βελτιώστε την ευαισθητοποίησή σας σχετικά με τη χρήση προϊόντων ασφάλισης εργασίας και δώστε προσοχή στη χρήση των απαραίτητων προϊόντων προστασίας της ασφάλειας στην καθημερινή σας ζωή. Έτσι ώστε η προσωπική σας προστασία να είναι λίγο περισσότερο, λιγότερο επαγγελματικός τραυματισμός!