Προστασία εργασίας ασφάλεια εργασίες εξόρυξης

- Dec 20, 2018-

Η σύγχρονη μεταλλευτική βιομηχανία πλέον απλά εκσκαφή στο έδαφος. Περιλαμβάνει υπόγεια ή υπέργεια εξόρυξης, δική μου πράξεις, και όλα τα βοηθητικά εργασία που είναι συνήθως κοντά του ορυχείου τοποθεσία ή ορυχείο για την επεξεργασία των πρώτων υλών, όπως άλεση, ο εμπλουτισμός και η θεραπεία. , όλες οι δραστηριότητες της κατηγορίας αυτής. Θέματα ασφάλειας έχουν πάντα το πιο σημαντικό ζήτημα στην εξορυκτική βιομηχανία. Ειδικά για το τρέχον υπόγειας εξόρυξης, παρόλο που η σύγχρονη μεταλλευτική βιομηχανία είναι ασφαλέστερο από ό, τι ήταν πριν από δεκαετίες, ατυχήματα συμβαίνουν συχνά, έτσι είναι απαραίτητο να έχουν επαρκή μέτρα ασφαλείας. του,


Στη λειτουργία εξόρυξης, στην περίπτωση εξόρυξης μεταλλεία, η μέθοδος εξόρυξης παίρνετε βαθιές τρύπες λαμβάνεται κυρίως εδώ, είναι απαραίτητο να εμπλακούν στην περιοχή ναύτης και είναι εύκολο να ρίξει τους ανθρακωρύχους πάνω από την περιοχή ναύτης να τραυματίσει τους ανθρακωρύχους. Τα χνάρια και το κεφάλι, έτσι πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία αντι-χάρμα και φορούν κράνος ασφαλείας. Τα παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία αντι-χάρμα είναι εξοπλισμένα με ένα εσωτερικό κεφάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό σε μια ορισμένη δύναμη κρούσης στο δάχτυλο του ποδιού, και το εσωτερικό κεφάλι τοποθετείται μεταξύ τα παπούτσια και τα παπούτσια, το οποίο μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά του αντικειμένου που υπάγονται στο πόδι.


Ως υψηλού κινδύνου βιομηχανία, εξόρυξη αντιμετωπίζει πολύπλοκες γεωλογικές συνθήκες. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στην ανασκαφή, περιλαμβάνει γυμνασίων ροκ, φορτωτές, οχήματα μεταφοράς, κ.λπ. Κατά τη διαδικασία εξόρυξης, αγνώστων στοιχείων μεταλλικών βητών και μηχανολογικού εξοπλισμού μπορεί να διαπερνούν τα πέλματα, έτσι φορούν αντι-piercing ασφάλεια. Τα παπούτσια είναι επίσης απαραίτητη. Αντι-piercing ασφάλεια παπούτσια είναι κατασκευασμένα από φύλλα χάλυβα που τοποθετείται πάνω από τα πέλματα, έτσι ώστε τα πόδια μπορεί να αποτραπεί από το να είναι τρυπημένα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, και ποδιού μπορεί να προστατεύεται αποτελεσματικά να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της εργασίας.


Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των εργασιών εξόρυξης, εταιρείες εξόρυξης πρέπει να όχι μόνο περαιτέρω αύξηση εργασίες προστασίας ασφάλειας, αλλά επίσης πλήρως προωθήσει την υλοποίηση των διαφόρων δραστηριοτήτων για την ασφάλεια, συνεχώς ενισχύουν την ασφάλεια ευαισθητοποίηση όλων των εργαζομένων και να χρησιμοποιήσετε τον προστατευτικό εξοπλισμό ασφαλείας όπως παπούτσια ασφαλείας και φόρμες για τους εργαζόμενους. Ασφάλεια τακτικές και έκτακτες επιθεωρήσεις, ολοκληρωμένες έρευνες για όλες τις συνδέσεις παραγωγής και τις θέσεις, και να εξαλείψει πιθανούς κινδύνους ασφαλείας σε εύθετο χρόνο.


Την ίδια στιγμή, δίνει προσοχή στην εκπαίδευση των εργαζομένων στις έννοιες της ασφάλειας, και εξαλείφει την κατάσταση στην οποία οι εργαζόμενοι δεν φορούν αντι-χάρμα και αδιάτρητο, ανθεκτικό υποδήματα ασφαλείας, έτσι ώστε κάθε εργαζόμενος συνειδητά συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας και επιτυγχάνει το στόχο της «μηδενικής ζημία» για επιχειρήσεις εξόρυξης. , εκπληρώσει τις δικές τους ευθύνες ασφαλείας και την ασφάλεια των ίδιων και τους συναδέλφους τους.