Οι μπότες ασφαλείας για τους ανθρακωρύχους αποτελούν αναγκαιότητα για κάθε εργαζόμενο

- Nov 12, 2018-

Οι μπότες ασφαλείας των ανθρακωρύχων αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία για κάθε εργαζόμενο. Ο σχεδιασμός μας εμπνέεται από τα πάνινα παπούτσια που φοριούνται από τους μαθητές, δίνοντάς τους τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, παρέχοντας παράλληλα άνεση και ευελιξία. Πιστεύουμε ότι οι μπότες ασφαλείας των ανθρακωρύχων, φυσικά, περιλαμβάνουν επίσης το σχεδιασμό των προϊόντων τους, το σημαντικότερο από τα οποία είναι η λειτουργία και ο σχεδιασμός. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι δεν υπάρχει λειτουργία εκτός από τη λειτουργία και την εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια διαφορετική δήλωση. Εκτός από τη λειτουργία και την εμφάνιση, υπάρχουν επίσης υλικά και άλλα σχέδια. Ο σχεδιασμός είναι μια συλλογική δραστηριότητα που περιλαμβάνει το επάγγελμα σε κάθε τομέα.

safety boots.jpg

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το πόδι είναι το πιο απομακρυσμένο τμήμα του ανθρώπινου σώματος από την καρδιά και τον εγκέφαλο. Είναι πάντα ο τόπος όπου η αγωγή του αίματος και των νεύρων είναι δύσκολο να επιτευχθεί, έτσι το πόδι ονομάζεται επίσης η δεύτερη καρδιά του ανθρώπινου σώματος. Εάν η λειτουργία κυκλοφορίας αίματος του ποδιού εξασθενεί και η επιστροφή φλεβικού αίματος είναι ανεπαρκής, θα προκαλέσει συσσώρευση τοπικών όξινων μεταβολικών αποβλήτων. Αυτά τα επιβλαβή συστατικά αρχίζουν να προκαλούν κόπωση και βαρύτητα του ποδιού, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί διάφορες ασθένειες του ποδιού. Μπορεί να φανεί ότι το πόδι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του ανθρώπινου σώματος. Το πόδι είναι επίσης το πιο συγκεντρωμένο μέρος στον μεσημβρινό της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Υπάρχουν νευρικές αντανακλαστικές ζώνες που σχετίζονται με όργανα σε διάφορα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Με την τόνωση αυτών των νευρικών αντανακλαστικών ζωνών, θα βελτιώσει τη μικροκυκλοφορία των ποδιών και θα προωθήσει σημαντικά τη θεραπεία ασθενειών. .


Ένα καλό ζευγάρι μπότες ασφαλείας μπορεί να προωθήσει την κυκλοφορία αίματος των ποδιών των ανθρακωρύχων και να διεγείρει τα σημεία βελονισμού στα πόδια μέσω εύλογου σχεδιασμού, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να είναι γεμάτοι ενέργεια και καλή υγεία. Έτσι ένα καλό ζευγάρι μπότες ασφαλείας θα πρέπει να είναι ένα must για κάθε ανθρακωρύχος.