Μέθοδος προσδιορισμού της ποιότητας των υποδημάτων ασφαλείας

- Oct 30, 2018-

Τα παπούτσια ασφαλείας αποτελούν βοηθητικό εργαλείο για την ασφαλή λειτουργία των εργαζομένων και σχετίζονται με την ασφάλεια των μεμονωμένων εργαζομένων και ομάδων. Μετά το ζήτημα της ασφάλειας των τροφίμων στην Κίνα, η ποιότητα των προϊόντων ασφάλειας για την προστασία της εργασίας θα καταβάλλεται ολοένα και περισσότερο από τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές, τα τμήματα προμηθειών και χρήσης. Ο τρόπος επιλογής των προϊόντων προστασίας της εργασίας που είναι κατάλληλα για τη μονάδα, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των εργαζομένων, είναι ευθύνη κάθε ατόμου ασφάλειας. Καθήκοντα. Η γνώση των παπουτσιών ασφαλείας που παρέχουμε στους καταναλωτές είναι προκατειλημμένη προς διάφορους τύπους υποδημάτων ασφαλείας που χρησιμοποιούνται συνήθως στην αγορά. Δεν έχουμε επισημάνει τα υποδήματα ασφαλείας άλλων τεχνών.

(1) Ελέγξτε το άνω μέρος ασφαλείας και τα παπούτσια ασφαλείας. Μετά την επιλογή του στυλ και του χρώματος των παπουτσιών ασφαλείας, ελέγξτε πρώτα αν το υλικό ασφαλείας είναι ανώτερο ή όχι. Για να γίνει διάκριση μεταξύ δέρματος και ψεύτικου δέρματος, πρόκειται για δέρμα αγελάδας, χοιρινό δέρμα, δέρμα προβάτου ή άλλο δέρμα. Η επιφάνεια του δέρματος είναι λεία, τα σωματίδια είναι ωραία και η αντοχή είναι υψηλή. η επιφάνεια του δέρματος χοίρου είναι μεγάλη και τραχύ, και η εμφάνιση δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή του δέρματος αγελάδας. η επιφάνεια του δέρματος προβάτου είναι λεία και η υφή είναι μαλακή. Το πραγματικό δερμάτινο χέρι αισθάνεται άβολο και το τεχνητό δέρμα είναι ομαλό. Το πραγματικό δερμάτινο προστατευτικό δερμάτινο σώμα έχει στενή στρώση από δέρμα και δερμάτινες ίνες στην διατομή και το τεχνητό δέρμα δεν έχει μόνο υφάσματα από δέρμα ή συνθετικό υλικό και έχει τη μυρωδιά των χημικών πρώτων υλών. Το υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένο ανώτερο δέρμα ασφαλείας θα πρέπει να είναι λεπτό και φωτεινό και το χρώμα του ίδιου τμήματος θα πρέπει να είναι το ίδιο, χωρίς διαφορά χρώματος, χωρίς αναπηρία. Το δάκτυλο που πιέζει τη ζύμη δεν είναι χαλαρό, το στρώμα επικάλυψης δεν πέφτει και δεν σπάει. το υλικό στα παπούτσια ασφαλείας θα πρέπει επίσης να είναι φυσικό δέρμα και είναι καλύτερο σε δέρμα προβάτου. Τα υποδήματα ασφαλείας από τεχνητό δέρμα θεωρούνται χαμηλής ποιότητας παπούτσια ασφαλείας λόγω κακής διαπερατότητας του αέρα και εύκολης φθοράς και θραύσης στο πίσω μέρος. Η επένδυση των παπουτσιών ασφαλείας πρέπει να είναι μαλακή και μαλακή, ομοιόμορφο σε πάχος και δύσκολο να πέσει και να ξεθωριάσει.

(2) Ελέγξτε τη σόλα ασφαλείας. Τα υλικά της σόλας είναι κυρίως καουτσούκ, πλαστικό, καουτσούκ και πλαστικά υλικά, πολυουρεθάνη, φυσικό δέρμα και ούτω καθεξής. Κατά την αγορά, ελέγξτε αν η εξωτερική σόλα είναι επίπεδη, αν το σχέδιο είναι καθαρό και χρησιμοποιήστε το καρφί για να πιέσετε απαλά τη σόλα ασφαλείας. Θα πρέπει να είναι ελαστικό, όχι πολύ σκληρό, και όχι ξεφλούδισμα. Διαφορετικά, η σόλα ασφαλείας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κόλλα, υπερβολική χρήση αναγεννημένου καουτσούκ πλήρωσης, εύκολο να σπάσει και να μην είναι ανθεκτικό.

(3) Ελέγξτε τη φτέρνα ασφαλείας. Η φτέρνα ασφαλείας πρέπει να τοποθετηθεί σταθερά και επίπεδη και η χειροπέδανη δεν πρέπει να παραμορφωθεί ή να χαλαρώσει. Τα υποδήματα ασφαλείας μεσαίου και ψηλού τακουνιού πρέπει να δίνουν προσοχή στην ποιότητα της φτέρνας ασφαλείας. Τα παπούτσια ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν επίπεδη στον πάγκο. Θα πρέπει να είναι σταθερή. Η φτέρνα θα πρέπει να είναι σε θέση να αγγίξει το tabletop όλη την ώρα. Το χέρι δεν πρέπει να ταρακουνήσει. η ίδια φτέρνα ασφαλείας θα πρέπει να είναι υψηλή. Σταθερός.

(4) Ελέγξτε το άγκιστρο. Το άγκιστρο είναι ένα βασικό στοιχείο που συναρμολογείται μεταξύ της εξωτερικής σόλας και της εσωτερικής μεσαίας σόλας του υποδήματος ασφαλείας και ασφάλειας και δεν μπορεί να δει από έξω. Κατά την αγορά, τοποθετήστε τα παπούτσια ασφαλείας σε ένα τραχύ τραπέζι και πιέστε τα άγκιστρα σκληρά. Τα προϊόντα ποιότητας δεν πρέπει να είναι μαλακά και να μην παραμορφώνονται. Αντίθετα, δείχνει ότι η ποιότητα του γάντζου είναι κατώτερη. Μετά το φόρεμα, το τμήμα της μέσης θα είναι κυρτό ή κοίλο και παραμορφωθεί, πράγμα που κάνει το πόδι να αισθάνεται εξαιρετικά άβολο, να περπατά τον πόνο, να επηρεάζει την υγεία και ακόμη και να βλάπτει το πόδι.

(5) Ελέγξτε τη βασική πτέρνα και το κεφάλι. Το κύριο πτερύγιο είναι το βασικό συστατικό της ρύθμισης της οπίσθιας βοήθειας, η οποία είναι τοποθετημένη μεταξύ του άνω μέρους ασφαλείας και του παπουτσιού ασφαλείας του τμήματος πτέρνας. το καπάκι των δακτύλων είναι ένα τμήμα διαμόρφωσης του ποδιού ασφαλείας, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στο εμπρόσθιο τμήμα ασφαλείας και το παπούτσι ασφαλείας. Κατά την επιθεώρηση, πιέστε με τα δάχτυλά σας την κύρια φτέρνα και το πώμα. Τα υψηλής ποιότητας παπούτσια ασφαλείας θα πρέπει να αντέχουν στη συμπίεση και να φτάνουν με το χέρι στα υποδήματα ασφαλείας για να ελέγξουν τη θέση τοποθέτησης. Αν είναι σωστό, αν μπορεί να έλθει απευθείας σε επαφή με το κύριο τακούνι ή το υλικό της κεφαλής, η διαδικασία είναι κακή.

(6) Μετά την επιθεώρηση ποιότητας, επιλέξτε τον τύπο υποδημάτων ασφαλείας και το μέγεθος των παπουτσιών ασφαλείας που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του ποδιού σας και δοκιμάστε το. Το ύψος της εξωτερικής πλευράς των υποδημάτων ασφαλείας μικρής μέσης πρέπει να είναι κάτω από την εξωτερική κνήμη και η κνήμη δεν πρέπει να αγγίζεται από τον αστράγαλο. Διαφορετικά, είναι δύσκολο να περπατήσετε.

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές υποδημάτων ασφαλείας στην αγορά και υπάρχουν πολλές ποικιλίες, αλλά η ποιότητα είναι πολύ διαφορετική. Πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια ασφαλείας, πρέπει να θυμάστε τα παραπάνω έξι σημεία. Ποτέ μην παραπλανηθείτε από τη γλώσσα ή την περιγραφή του πωλητή.