Μηχανική κατασκευή εξαρτημάτων παραγωγής αυτοκινήτων εργαζομένων προστασία της εργασίας

- Dec 22, 2018-

Ως βάση της αυτοκινητοβιομηχανίας, τα εξαρτήματα αυτοκινήτων αποτελούν απαραίτητους παράγοντες για τη στήριξη της βιώσιμης και υγιούς ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ειδικότερα, η σημερινή αυτοκινητοβιομηχανία υφίσταται έντονη ανάπτυξη και ανεξάρτητη ανάπτυξη και καινοτομία και χρειάζεται ένα ισχυρό συστατικό σύστημα για την υποστήριξή της. Επομένως, για τους εργαζόμενους που παράγουν εξαρτήματα αυτοκινήτων, χρειάζονται προστασία της εργασίας ενόψει της όλο και πιο βαριάς εργασίας. Ακόμη και η χρήση ενός ζευγαριού παπουτσιών ασφαλείας μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των κινδύνων εργασίας.


Ορισμένα εξαρτήματα αυτοκινήτων πρέπει να χρησιμοποιούν ελαιώδη υγρά όπως το λιπαντικό και οι εργαζόμενοι που φορούν παπούτσια ασφαλείας ανθεκτικοί στο πετρέλαιο μπορούν να αποφύγουν αποτελεσματικά τη ρύπανση από πετρέλαιο. Επειδή τα παπούτσια ασφαλείας που είναι ανθεκτικά στο λάδι είναι αντιολισθητικά υλικά για σόλες και άνω μέρη, δεν διαλύονται με λάδι, έχουν εξαιρετική απωθητική επίδραση στο γράσο και είναι παπούτσια ασφαλείας που δεν αντιολισθούν στα δάπεδα λίπους.


Οι εργαζόμενοι που φορούν παπούτσια ασφαλείας κατά του σπασίματος στο εργαστήριο παραγωγής εξαρτημάτων αυτοκινήτων μπορούν να αποφύγουν να ανησυχούν ότι μερικά ογκώδη εξαρτήματα αυτοκινήτων θα πιέσουν το πόδι και θα αποφύγουν τον κίνδυνο να πέσουν πάνω από τα βαριά αντικείμενα λόγω της αμέλειάς τους. Επειδή τα παπούτσια ασφαλείας που είναι ανθεκτικά στη διάβρωση είναι εφοδιασμένα με μια εσωτερική κεφαλή που αντιστέκεται σε κάποια δύναμη κρούσης στο δάκτυλο, η εσωτερική κεφαλή τοποθετείται ανάμεσα στα παπούτσια και τα παπούτσια και μια ταινία σφουγγαριού τοποθετείται στο άκρο του εσωτερικού ενισχυτή για να επιτρέπει το baotou να συνδυαστεί με το άνω μέρος. Το τμήμα είναι ομαλό, γεγονός που αυξάνει την αντοχή στην αναδίπλωση και την άνεση.


Ορισμένα μέρη αυτοκινήτου στο εργαστήριο παραγωγής εξαρτημάτων αυτοκινήτων έχουν αιχμηρές άκρες και γωνίες. Είναι εύκολο για τους εργαζόμενους να περπατούν στα πέλματα των υποδημάτων χωρίς να φοράνε παπούτσια ασφαλείας που δεν είναι κατάλληλα για τρύπημα. Η λειτουργία κατά της διάτρησης είναι να εισαχθεί ένα χαλύβδινο φύλλο πάνω από τη σόλα για να αποφευχθεί η διάτρηση των αιχμηρών αντικειμένων από τα διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, προστατεύοντας έτσι τα υποδήματα ασφαλείας των οποίων τα πόδια έχουν τραυματιστεί.


Επί του παρόντος, η εγχώρια αγορά επεξεργασίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων είναι έντονα ανταγωνιστική και η τεχνολογία της παραγωγής εξαρτημάτων αυτοκινήτων αναβαθμίζεται συνεχώς και εφαρμόζεται. Απαιτούνται μεγαλύτερες απαιτήσεις στους εργάτες παραγωγής αυτοκινήτων. Πρέπει να βελτιώνουν συνεχώς τις δεξιότητές τους, ενώ κάνουν ασφαλή παραγωγή. Όταν κάνετε την εργασία σας καλά, η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη.


Οι εργαζόμενοι στην παραγωγή εξαρτημάτων αυτοκινήτων φορούν ένα ζευγάρι κατάλληλα παπούτσια ασφαλείας, επιλέγουν ένα ζευγάρι πολυλειτουργικών υποδημάτων ασφαλείας σύμφωνα με το περιβάλλον εργασίας τους, ή πετρέλαιο ή αδιάβροχο ή διάτρητο. Αυτή η προστασία της ασφάλειας της εργασίας είναι απαραίτητη γι 'αυτούς. Εξάλλου, η προστασία της ασφάλειας δεν είναι. Μικρά πράγματα.