Κύριοι τεχνικοί δείκτες επιδόσεων των προστατευτικών μπότες του πυροσβέστη

- Nov 13, 2018-

Κύριοι τεχνικοί δείκτες επιδόσεων των προστατευτικών μπότες του πυροσβέστη


1. Ποιότητα: Η ποιότητα κάθε προστατευτικού καουτσούκ μπότες του πυροσβέστη είναι μικρότερη από 3 Kg.


2. Αντίσταση λαδιού: Το δείγμα υλικού προστατευτικού καουτσούκ μπότες εμβαπτίζεται σε τυποποιημένο λάδι θερμοκρασίας 23 ° C ± 2 ° C για 24 ώρες και η μεταβολή του όγκου κυμαίνεται από -2% έως + 10%.


3, αντίσταση σε οξέα και αλκάλια: πυροσβέστες πυροπροστασία λαστιχένια μπότες δείγματα υλικού βυθίστηκαν σε θερμοκρασία 23 ° C ± 2 ° C 3.7mol / L οξύ και αλκάλι, 6.0mol / L διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου 70h ± 2h, φυσικό Δεν υπήρχε σημαντική μεταβολή των μηχανικών ιδιοτήτων.

4, αντίσταση διάβρωσης μεταλλικής επένδυσης: δείγμα μεταλλικής επένδυσης σε επαφή με συγκέντρωση 0,25% υδατικού χλωριούχου νατρίου για 48 ώρες χωρίς διάβρωση.


5, αντι-ακάρεα απόδοση? Πυροσβέστες πυροσβεστικές προστατευτικές μπότες από καουτσούκ, αντίστοιχα, μετά τη δοκιμή στατικής πίεσης 10,78kN και μάζα σφύρας 23kg, ύψος πτώσης 300mm μετά τη δοκιμή κρούσης, το ύψος του διακένου δεν είναι μικρότερο από 15mm. .


6. Απόδοση κατά της διάτρησης: Η αντοχή σε διάτρηση των προστατευτικών ελαστικών μπότες του πυροσβέστη δεν είναι μικρότερη από 1100N.


7, απόδοση κατά της κοπής: Οι πυροσβέστες πυροσβεστικές προστατευτικές μπότες από καουτσούκ δεν τρυπηθούν μετά την κοπή με συνολικό βάρος 800g.


8. Απόδοση ηλεκτρικής μόνωσης: Η τάση διάσπασης των προστατευτικών ελαστικών μπότες των πυροσβεστών δεν είναι μικρότερη από 5000V και το ρεύμα διαρροής είναι μικρότερο από 3mA.


9. Απόδοση μόνωσης: Όταν οι πυροσβεστικές προστατευτικές μπότες του πυροσβεστήρα θερμαίνονται για 30 λεπτά στη δοκιμή θερμικής μόνωσης, η άνοδος της εσωτερικής επιφάνειας της σόλας δεν είναι μεγαλύτερη από 22 ° C.


10. Αντοχή στη διείσδυση της ακτινοβολίας θερμότητας: Η ακτινοβολούμενη ροή θερμότητας των προστατευτικών ελαστικών μπότες του πυροσβέστη είναι 10 Kw / m2 ± 1 Kw / m2. Μετά από ακτινοβόληση 1 λεπτό, η άνοδος της εσωτερικής επιφάνειας δεν είναι μεγαλύτερη από 22 ° C.


11. Αδιάβροχη: Οι πυροσβεστικές μπότες προστατευτικές από πυροσβέστες των πυροσβεστών δεν έχουν διεισδύσει στο νερό κατά τη διάρκεια της αδιάβροχης δοκιμής απόδοσης.


12, αντιολισθητικές επιδόσεις: Καουτσούκ μπότες πυροπροστασίας πυροπροστασίας στην αντιολισθητική δοκιμή απόδοσης, η αρχική γωνία ολίσθησης δεν είναι μικρότερη από 15 °.

firefighter protective boots.jpg