Η συντήρηση του μηχανήματος είναι ανθεκτική στα παπούτσια ασφαλείας και στα αντιαρματικά παπούτσια

- Dec 23, 2018-

Με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας υπολογιστών και την υιοθέτηση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων μεγάλης κλίμακας, η αξιοπιστία των εργαλειομηχανών CNC έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ως αποτέλεσμα, τα εργαλεία χρησιμοποιούνται ευρέως και έχουν επίσης αυξηθεί οι αντίστοιχες επισκευές εργαλειομηχανών. Για τους χειριστές συντήρησης μηχανημάτων που εκτελούν, τα παπούτσια ασφαλείας με προστατευτικές λειτουργίες μπορούν να μειώσουν σημαντικά τα ατυχήματα κατά τη συντήρηση και να εξασφαλίσουν ασφαλή λειτουργία κατά την επιθεώρηση μεγάλων εργαλειομηχανών CNC.


Το κατάστημα επισκευής εργαλειομηχανών έχει γενικά λεκέδες πετρελαίου και οι εργαζόμενοι συντήρησης που φορούν υποδήματα ασφαλείας ανθεκτικοί στο λάδι μπορούν να αποτρέψουν αποτελεσματικά την εμφάνιση πιτσιλιών πετρελαίου στο επάνω μέρος και να αποτρέψουν την πιθανότητα ολίσθησης στο συνεργείο επισκευής. Επειδή τα παπούτσια ασφαλείας που είναι ανθεκτικά στο λάδι είναι αντιολισθητικά υλικά για σόλες και άνω μέρη, δεν διαλύονται με λάδι, έχουν εξαιρετική απωθητική επίδραση στο γράσο και είναι παπούτσια ασφαλείας που δεν αντιολισθούν στα δάπεδα λίπους.


Το προσωπικό συντήρησης φοράει προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας στο εργαστήριο επισκευής εργαλειομηχανών και δεν υπάρχει φόβος ότι τα μηχανικά μέρη θα πέσουν στα πόδια όταν επισκευαστεί η μηχανή και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κίνδυνο τραυματισμού από τα εργαλεία επισκευής όπως πένσες. Επειδή τα παπούτσια ασφαλείας που είναι ανθεκτικά στη διάβρωση είναι εφοδιασμένα με μια εσωτερική κεφαλή που αντιστέκεται σε κάποια δύναμη κρούσης στο δάκτυλο, η εσωτερική κεφαλή τοποθετείται ανάμεσα στα παπούτσια και τα παπούτσια και μια ταινία σφουγγαριού τοποθετείται στο άκρο του εσωτερικού ενισχυτή για να επιτρέπει το baotou να συνδυαστεί με το άνω μέρος. Το τμήμα είναι ομαλό, γεγονός που αυξάνει την αντοχή στην αναδίπλωση και την άνεση.


Στο εργαστήριο επισκευής μηχανών υπάρχουν γενικά εργαλεία επισκευής στο έδαφος και ορισμένα εργαλεία θα αποσυναρμολογηθούν. Οι εργαζόμενοι συντήρησης φορούν προστατευτικά υποδήματα με λειτουργία κατά της διάτρησης σε αυτό το περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τη διόγκωση της σόλας από αιχμηρά αντικείμενα. Η πιθανότητα. Επειδή η λειτουργία κατά της διάτρησης είναι να εισαχθεί ένα χαλύβδινο φύλλο πάνω από τη σόλα για να αποφευχθεί η διάτρηση των αιχμηρών σημείων από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, προστατεύοντας έτσι τα υποδήματα ασφαλείας των οποίων τα πόδια έχουν τραυματιστεί.


Η συντήρηση εργαλείων μεγάλης κλίμακας, οι εργαζόμενοι συντήρησης πρέπει να συνεργάζονται, φορούν υποδήματα ασφαλείας κατά τη συντήρηση του εξοπλισμού, όχι μόνο βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της εργασίας, αλλά επίσης μειώνουν τον κίνδυνο πτώσης των εξαρτημάτων μηχανών που προκαλείται από το ασυντόνιστο έργο, καθώς και τον κίνδυνο τραυματισμού των ποδιών. Μπορεί να μειώσει τους τραυματισμούς σε περίπλοκα περιβάλλοντα εργασίας.


Η χρήση πολυλειτουργικών προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας, όπως τα παπούτσια ασφαλείας για λάδι και αντιδιαβρωτικά, μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζομένων συντήρησης και να αποτρέψει τα ατυχήματα. Ταυτόχρονα, η χρήση προστατευτικού προστατευτικού εξοπλισμού αποτελεί επίσης ασφαλή λειτουργία.