Λίγη κοινή λογική σχετικά με βροχή μπότες

- Oct 31, 2018-

Μπότες βροχής είναι ένα είδος καουτσούκ ή πλαστικά είδη υπόδησης που φοριούνται σε βροχή και η λάσπη και άριστο εξοπλισμό για τις βροχερές ημέρες.

Ονομάζεται γαλότσες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει επίσης μια ιστορία για την προέλευση του Wellington μπότες. Ονομάστηκε μετά από τον Δούκα του Wellington, που νίκησε Ναπολέοντα στη μάχη του Βατερλώ, και ήταν ευρέως δημοφιλής στην Αγγλία στις αρχές του 19ου αιώνα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Wellington μπότες είναι ότι είναι αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περπάτημα σε βροχερό και λασπώδεις δρόμους. Σε γενικές γραμμές, οι μπότες είναι μικρότερη από τα γόνατα. Το υλικό είναι κυρίως από καουτσούκ και μαύρο, που καταγράφει το μεγαλείο και την χάρη των στρατιωτικών.

Μην νομίζετε ότι οι γαλότσες είναι ξεπερασμένα! Ορισμένες μάρκες έχουν ξεκινήσει μόδας γαλότσες σε μια σειρά, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μάτια να ερμηνεύσει παραδοσιακά κλασικά. Σήμερα, γαλότσες εισήλθαν σε χιλιάδες νοικοκυριά, από το T-στάδιο στους δρόμους και τις παρόδους, παντού είναι, έχει γίνει μια βροχερή μέρα ταξιδιωτικό εξοπλισμό για όλες τις ηλικίες. Ορισμένες μάρκες πολυτελείας eyeing γαλότσες, καθιστώντας μόδα οικεία.

Βροχή μπότες που ονομάζεται επίσης παπούτσια νερού, νερού μπότες, μπότες από καουτσούκ, γαλότσες, μπότες από καουτσούκ, κ.λπ.

Όλο και περισσότερα περιοδικά μόδας σπεύδουν να έκθεση μόδας μπότες βροχή. Στο δρόμο φωτογραφίες από ευρωπαϊκά και αμερικανικά μεγάλα αστέρια, βροχή μπότες έχουν γίνει τα πιο δημοφιλή στοιχεία που ταιριάζουν. Σήμερα, οι μπότες βροχή έχει αλλάξει την παραδοσιακή εικόνα του παρελθόντος, και δεν είναι πλέον ένα θαμπό και αποπνικτικός εντύπωση. Χρησιμοποιούν τα υψηλότερα υλικά ποιότητας εισαγόμενα φυσικού καουτσούκ, παράλληλα με τη διατήρηση η ειδική λειτουργία του αδιάβροχο και αντιολισθητική παραδοσιακά βροχή μπότες, πάτησαν το μοντέρνο outerwear προσθέτει επίσης διαφορετικό χρώμα τα μοτίβα με τις μπότες βροχής, όπως κλασική εκτυπώσεις, σκωτσέζικο καρό και λίγο leopard-φίδι μοτίβα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Https://www.safttofootwear.com