Μεγάλη μηχανική επισκευή κατάστημα λειτουργίες απαιτούν φορώντας προστατευτικά παπούτσια

- Dec 13, 2018-

Πολλά εργοστάσια συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού για εργασίες συντήρησης μεγάλης κλίμακας μηχανολογικό εξοπλισμό, και κάποια μικρά μηχανικά μέρη είναι επίσης να επισκευαστεί χωρίς να επηρεάζει τη συνεχιζόμενη χρήση τους. Ωστόσο, στην περίπτωση της μηχανικής συντήρησης, πρέπει να δοθεί προσοχή σε θέματα προστασίας της ασφάλειας, φορώντας κατάλληλα προστατευτικά παπούτσια, ξεκινώντας από την πραγματική εργασία ασφάλεια προστασία, τη μείωση της εμφάνισης των ασφάλεια ατυχημάτων και διασφαλίζοντας την ασφάλεια του το προσωπικό λειτουργίας.


Ορισμένα μηχανικά μέρη πρέπει να καθαρίζονται με λάδι ή γράσο κατά την επισκευή, έτσι ώστε όταν ο εργαζόμενος ευρίσκεται στην εργασία, είναι εύκολο να μολυνθεί από το καθαρισμού γράσο στο ανώτερο, και μερικά τυχαία γλιστρά εύκολα. Τα παπούτσια ασφαλείας, ανθεκτικό στα λάδια είναι υποδήματα ασφαλείας με αντι-γράσο υλικά για το μοναδικό και το επάνω μέρος, τα οποία δεν διαλύονται από το πετρέλαιο, έχουν εξαιρετική επίδραση απωθούν το λίπος, και είναι μη ολισθηρή στο πάτωμα γράσο.


Ορισμένα μηχανικά επισκευής τμήματα πρέπει να είναι χημικώς αντέδρασε στην επιθεώρηση του εξοπλισμού απολύμανσης. Αν πέσει κατά λάθος στην επιφάνεια του ποδιού με όξινο ή αλκαλικό υγρό χωρίς να φοράει προστατευτικά παπούτσια, θα προκαλέσει τραυματισμού στο πόδι. Τα παπούτσια του οξέος και των αλκαλικών ανθεκτικά ασφάλεια είναι ασφάλεια παπούτσια που έχουν η λειτουργία πρόληψη των οξέων και αλκαλίων και η προστασία των ποδιών σε οξύ και αλκαλίων και διαβρωτικό περιβάλλον εργασίας για την πρόληψη των οξέων και αλκαλίων χημικές ουσίες από την καταστροφή.


Επισκευή μηχανημάτων πρέπει να διενεργείται σε μια επίπεδη, μη μολυσμένο χώρο. Εάν υπάρχουν άλλα συντρίμμια στο έδαφος ή αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα με γωνιακές άκρες, μπορεί να διαπεράται σόλα του εργαζομένου. Η λειτουργία αντι-παρακέντηση είναι ένα παπούτσι ασφαλείας που έχει τοποθετηθεί στη σόλα του παπουτσιού να αποφευχθεί η διάτρηση του πέλματος από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, εμποδίζοντάς το πόδι από το να τραυματιστεί.


Τις συνέπειες των ατυχημάτων με τραυματισμό μηχανική συντήρηση είναι σοβαρές, όπως να τραυματίζονται από μηχανικά αντικείμενα, παρακέντηση, τροχαίο, κ.λπ., καθημερινή εργασία είναι να εξασφαλιστεί ότι μηχανολογικού εξοπλισμού δεν προκαλούν εργατικά ατυχήματα, όχι μόνο Επισκευή μηχανικών τον ίδιο εξοπλισμό πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις ασφάλειας, αλλά το πιο σημαντικό, ο φορέας εκμετάλλευσης υποχρεούται να τηρεί αυστηρά τις ασφαλείς διαδικασίες.


Φορέστε εξοπλισμό ατομικής προστασίας σωστά, να φορούν προστατευτικά παπούτσια με κατάλληλες λειτουργίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας σας, όπως φορώντας παπούτσια ασφάλειας αντι-χάρμα και αδιάτρητο, ανθεκτικό κατά τη μηχανική συντήρηση. Χώροι εργασίας που πρέπει να καθαρίζονται όταν υπάρχουν περισσότερες κηλίδες λαδιού στο μηχανήματα πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας, ανθεκτικό στα λάδια. Και ο κομιστής πρέπει να φορέσετε, και δεν πρέπει να φορούν το, αν αυτό δεν πρέπει να φορεθεί. Για παράδειγμα, όταν τα μηχανικά μέρη που είναι ακόμα σε λειτουργία, φοράτε γάντια ασφάλειας για την πρόληψη περιττής βλάβης ή προστατευτικό καπάκι.