Οδηγίες επιλογής και χρήσης των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας

- Nov 26, 2018-

Οδηγίες επιλογής και χρήσης των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας


(1) Εκτός από τον τύπο εργασίας που πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας, είναι σημαντικό τα προστατευτικά υποδήματα να είναι άνετα και άνετα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιού.


(2) Τα προστατευτικά υποδήματα προστασίας πρέπει να έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, όχι μόνο για την προστασία του ανθρώπινου ποδιού από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη ατυχημάτων που προκαλούνται από το γλίστρημα του χειριστή.


(3) Όλα τα είδη προστατευτικών προστατευτικών υποδημάτων με διαφορετικές επιδόσεις πρέπει να πληρούν τους τεχνικούς δείκτες των αντίστοιχων προστατευτικών τους επιδόσεων, όπως τα δάχτυλα των ποδιών δεν έχουν υποστεί μώλωπες, τα πέλματα των ποδιών δεν έχουν μαχαιρωθεί και απαιτείται η μόνωση. Αλλά τα προστατευτικά παπούτσια δεν είναι παντοδύναμα.


(4) Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την επιθεώρηση ή τη δοκιμή προστατευτικών υποδημάτων πριν από τη χρήση. Σε ηλεκτρικές και όξινες λειτουργίες, τα φθαρμένα και ραγισμένα παπούτσια ασφαλείας είναι επικίνδυνα.


(5) Τα προστατευτικά υποδήματα πρέπει να διατηρούνται κατάλληλα μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να ξηραίνονται για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.


(6) Τα προστατευτικά υποδήματα προστασίας πρέπει επίσης να ελέγχουν τακτικά τις λειτουργίες τους κατά τη χρήση τους. Είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η προσωπική ασφάλεια των χρηστών λόγω κάποιας έλλειψης λειτουργιών. Αυτό είναι πολύ απαραίτητο.