Οι κατασκευαστές υποδημάτων ασφάλισης εργασίας σας λένε να φοράτε κατάλληλα προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας για διαφορετικούς χώρους εργασίας

- Apr 24, 2019-

Φοράτε προστατευτικά υποδήματα διαφόρων τύπων προστασίας σε διαφορετικούς χώρους εργασίας για να προστατεύσετε τα πόδια και τα πόδια σας από προβλεπτούς τραυματισμούς καθώς και παράπλευρες ζημιές που προκαλούνται από ξαφνικές βλάβες στο πόδι, έτσι τα παπούτσια ασφαλείας είναι υψηλής τεχνολογίας και υποδήματα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις προστασίας των ποδιών και των ποδιών, η διαδικασία παραγωγής προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας απαιτεί πολύ υψηλές απαιτήσεις σε πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, χημικά υλικά και μηχανολογικό εξοπλισμό.


Οι απαιτήσεις απόδοσης των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας που φοριούνται σε διαφορετικούς χώρους εργασίας είναι επίσης διαφορετικές. Για παράδειγμα, τα υποδήματα ασφαλείας για την προστασία της εργασίας στην κατασκευαστική βιομηχανία προσθέτουν και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας στις βασικές απαιτήσεις προστασίας της ασφάλειας. Τα προστατευτικά υποδήματα βιομηχανικής χρήσης απαιτούν το καπάκι toe να αντέχει την πρόσκρουση των 20 kg σκληρών αντικειμένων που πέφτουν κατακόρυφα από ύψος 1 m. η μοναδική πλάκα πυθμένα σχεδιασμού από χάλυβα μπορεί να αποτρέψει το πόδι Ο πυθμένας διαπερνάται από καρφιά ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και άλλοι διαφορετικοί τύποι προϊόντων, όπως: αντιολισθητικά, ανθεκτικά στην ασφάλεια, αντιστατικά, ανθεκτικά στη θερμοκρασία, ανθεκτικά σε συγκεκριμένα καύσιμα και χημικές ουσίες και άλλα υποδήματα ασφαλείας για την ασφάλεια εργασίας.


Απαιτούνται αλυσοπρίονα για την υλοτομία ή την κατασκευή ξύλου. Όταν χρησιμοποιείτε αλυσοπρίονο, μπορεί να τραυματιστούν το δέρμα, οι αστραγάλες, τα πόδια και τα δάκτυλα των ποδιών. Επομένως, πρέπει να φορεθούν προστατευτικά υποδήματα, όπως τα παπούτσια ασφαλείας που είναι ανθεκτικά στη διάβρωση. Σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας, οι εργαζόμενοι πρέπει να επιλέξουν να φορούν υποδήματα που προστατεύουν τις ανάγκες τους. Εφόσον διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς κινδύνους και ορισμένα περιβάλλοντα εργασίας έχουν διαφορετικούς κινδύνους, είναι απαραίτητο να επιλέγονται κατάλληλες προστατευτικές μπότες για παπούτσια ασφαλείας σύμφωνα με διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας. για διαφορετικές συνθήκες εργασίας στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, πρέπει να επιλεγεί. Περισσότεροι από ένας τύποι προστατευτικών υποδημάτων προστασίας για υποδήματα.


Τα χημικά εργαστήρια έχουν διαβρωτικές χημικές ουσίες. Όταν χρησιμοποιούν και αποθηκεύουν χημικά σε χημικά εργαστήρια, πρέπει να φορούν κατάλληλα παπούτσια ασφαλείας και να αποθηκεύουν προστατευτικά υποδήματα. Δεν επιτρέπεται να φοριούνται παπούτσια, παντόφλες και παρόμοια υποδήματα σε χημικά εργαστήρια. Τα υποδήματα που φοριούνται στο εργαστήριο πρέπει να καλύπτουν ολόκληρο το πόδι και να προστατεύουν ολόκληρο το πόδι. Τα υποδήματα, συμπεριλαμβανομένων των σόλων και των λοξοτμημάτων, πρέπει να είναι συμβατά με το εργαστηριακό περιβάλλον, τον χειρισμό των υλικών και τις εργασίες που εκτελούνται. Ανάλογα με το εργαστήριο, τα προστατευτικά υποδήματα πρέπει να είναι ανθεκτικά στην ολίσθηση, την τριβή, το λάδι ή τη θερμότητα εκτός από την προστασία.


Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές υποδημάτων ασφάλισης εργασίας υπενθύμισαν ότι ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ασχολούνται, τυχόν μη ασφαλείς παράγοντες που μπορεί να προκληθούν από διάτρηση, ηλεκτροπληξία ή στατικό ηλεκτρισμό ή τραυματισμό του ποδιού πρέπει να φορούν υποδήματα ασφαλείας κατάλληλα για τον χώρο εργασίας λειτουργία.