Τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι άσχημα αλλά έχουν μεγάλη επίδραση

- Apr 25, 2019-

Καρδιά ομορφιάς σε όλους. Ωστόσο, δεν είναι σκόπιμο να δοθεί προσοχή στην ομορφιά της φθοράς στις κατασκευές, ανεξάρτητα από τη δική της ασφάλεια. Αν και η εμφάνιση των υποδημάτων Linyi ασφάλισης εργασίας δεν είναι τόσο καλή όσο τα παπούτσια που αγοράζονται στο εμπορικό κέντρο, ο ρόλος της στην προστασία της προσωπικής ασφάλειας δεν μπορεί να υποτιμηθεί.


Πρόσφατα, όταν ένας γερανογέφυρας ενός εργοταξίου σήκωσε 500 κιλά βαρέων αντικειμένων από το έδαφος 30 εκατοστά, η αγκύλη από σχοινί αγκύρας ξαφνικά γλίστρησε και τα βαριά αντικείμενα πιέστηκαν στο αριστερό πόδι δύο μεταναστών εργαζομένων, με αποτέλεσμα ένα αριστερό πόδι ενός διακινούμενου εργαζόμενου που φοράει καουτσούκ παπούτσια. Τα δάχτυλα των ποδιών συνθλίβονται σε θρυμματισμένα κατάγματα και ένας άλλος διακινούμενος εργαζόμενος δεν υποφέρει από τραυματισμούς λόγω της χρήσης προστατευτικών υποδημάτων. Στη συνέχεια, ο διακινούμενος εργαζόμενος είπε: "Είναι αυτό το ζευγάρι παπούτσια ασφάλισης εργασίας που έσωσε τα πόδια μου."


Πρώτον, η τοξωτή πλάκα χάλυβα στην άκρη της ασφάλισης εργασίας έχει ισχυρή αντίσταση σε βαριά αντικείμενα και ισχυρή συντριπτική απόδοση. Ακόμη και αν πιέζονται βαριά αντικείμενα πάνω στα παπούτσια, η πλάκα χάλυβα δεν θα παραμορφωθεί και το μπροστινό και τα δάκτυλα των πέλματος των ποδιών δεν θα υποστούν ζημιά.


Δεύτερον, το κάτω μέρος των παπουτσιών ασφάλισης εργασίας έχει δόντια, καλή αντιολισθητική απόδοση και δεν παλεύει όταν περπατά σε ομαλό έδαφος ή εργάζεται.


Τρίτον, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας έχουν μια παχιά σόλα και ισχυρή αντοχή στην διάτρηση.


Τέταρτον, τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας έχουν επίσης τη λειτουργία της αντιστατικής, όξινης και αλκαλικής διάβρωσης.


Παρόλα αυτά, ορισμένοι υπάλληλοι σε ορισμένες επιχειρήσεις δεν γνωρίζουν ακόμα αρκετά για την προστασία της ασφάλειας των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας και δεν είναι διατεθειμένοι να φορούν υποδήματα ασφάλισης εργασίας κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ύφος των παπουτσιών ασφάλισης εργασίας δεν είναι όμορφο και φαίνεται ανθυγιεινό όταν φοριέται στα πόδια. το δεύτερο είναι ότι τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι πιο περίπλοκα, τα πέλματα είναι σκληρά και δεν υπάρχουν άλλα παπούτσια στα πόδια που είναι βολικά και ευέλικτα. Ο συγγραφέας πιστεύει ότι αυτή η λανθασμένη κατανόηση είναι μια έκφραση που δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη δική της ασφάλεια.