Γνώση σχετικά με τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας

- Mar 25, 2019-

Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας είναι υποδήματα που έχουν προστατευτική επίδραση στο πόδι. Υπάρχουν πολλοί τύποι, όπως προστασία των ποδιών, αντοχή σε διάτρηση, μόνωση, αντίσταση σε οξέα και αλκάλια. Η επιλογή των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να βασίζεται στη φύση του εργασιακού περιβάλλοντος και στον βαθμό κινδύνου. Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό προϊόντος και προδιαγραφές προϊόντος. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο σωστά. Τα ειδικά προστατευτικά υποδήματα πρέπει να επιθεωρούνται και να διατηρούνται καθαρά μετά τη χρήση και να αποθηκεύονται σε μη ρυπογόνο και ξηρό μέρος.


Εισαγωγή / Παπούτσια ασφάλισης εργασίας


Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας [1] είναι ένα JOOMA που έχει μια λειτουργία προστασίας της ασφάλειας για τα πόδια. Παπούτσια ασφαλείας Wuhan Baiyatai. Υπάρχουν πολλοί τύποι, όπως η προστασία των ποδιών, αποτρέποντας τη διάτρηση, τη μόνωση, την αντιστατική, την αντοχή σε οξύ και αλκάλια. Η επιλογή των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να βασίζεται στη φύση του εργασιακού περιβάλλοντος και στον βαθμό κινδύνου. Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό προϊόντος και προδιαγραφές προϊόντος. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο σωστά. Τα ειδικά προστατευτικά υποδήματα πρέπει να επιθεωρούνται και να διατηρούνται καθαρά μετά τη χρήση και να αποθηκεύονται σε μη ρυπογόνο και ξηρό μέρος.

Ταξινόμηση / Παπούτσια ασφάλισης εργασίας

Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας χωρίζονται γενικά σε:

Αντιπαγωτικά προστατευτικά υποδήματα, προστατευτικά υποδήματα κατά της διάσπασης και προστατευτικά υποδήματα ηλεκτρικής μόνωσης (τάση αντοχής> 6 kV) τρία. Τα αντιαρματικά παπούτσια και τα ατσάλινα παπούτσια είναι του ίδιου τύπου, δηλαδή τα παπούτσια ασφαλείας που προστατεύουν τα δάχτυλα των ποδιών, η κύρια λειτουργία είναι να αποφεύγεται η πτώση των αντικειμένων από το να προσβάλλουν τα πόδια.

Τα προστατευτικά υποδήματα που προστατεύουν από διάτρηση χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών για την πρόληψη τραυματισμών από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα.

Άλλοι ανάλογα με την περίπτωση χρήσης και την ειδική χρήση προστατευτικών υποδημάτων, υπάρχουν επίσης σημεία:

Τα προστατευτικά παπούτσια που προστατεύονται από το λάδι χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου εκτοξεύονται πετρέλαιο ή λάδι.

Τα αδιάβροχα προστατευτικά υποδήματα χρησιμοποιούνται σε χώρους εργασίας όπου χρησιμοποιείται νερό ή εκτοξευόμενο νερό.

Τα προστατευτικά παπούτσια που προστατεύονται από το κρύο χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών των εργαζομένων χαμηλής θερμοκρασίας για προστασία από το κρυοπαγήματα.

Η κύρια λειτουργία των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας για την κατασκευή χάλυβα είναι η πρόληψη της καύσης και της διάτρησης. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μια ορισμένη στατική πίεση και να αντέξει ορισμένες θερμοκρασίες και δεν είναι εύφλεκτο. Αυτοί οι τύποι παπουτσιών ασφάλισης εργασίας είναι κατάλληλοι για τήξη, φούρνο, χυτοσίδηρο και ούτω καθεξής.

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν κάποιες ειδικές καλύψεις κάλυψης παπουτσιών ασφάλισης εργασίας, όπως καμβά, αμίαντος και καλύμματα παπουτσιών που καλύπτονται από αλουμίνιο. Το πιο σημαντικό πράγμα που επιλέξατε για τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας εξαρτάται από το αν ο κατασκευαστής έχει αποκτήσει την "Εθνική Άδεια Παραγωγής Βιομηχανικών Προϊόντων" και την "Πιστοποίηση για την Ασφάλεια Σήματος LA". Υπάρχει αναφορά δοκιμών σχετικά με τα σχετικά πρότυπα, αν η μέθοδος δοκιμής είναι σωστή και αν το αποτέλεσμα είναι αληθές.Μέθοδος μέτρησης υποδημάτων ασφάλισης εργασίας / υποδήματα ασφάλισης εργασίας


Τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι πιο κατάλληλα για χειμερινή χρήση. Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούνται συχνά. 1. Τύπος παπουτσιών: (συντομογραφία: μοντέλο), δηλαδή το μήκος και το πλάτος του παπουτσιού. Είναι σωστό το πλάτος και η στεγανότητα του σώματος του υποδήματος με το πόδι; 2, άνω: αν η απαλότητα του δέρματος μπορεί να είναι φυσική και κατάλληλη όταν περπατάτε. 3, τα παπούτσια κατάσταση: ολόκληρη η κατάσταση του παπουτσιού μπορεί να κολλήσει στο πόδι χωρίς να χτυπήσει τα πόδια, χαλαρά και όχι μακριά, ευέλικτη. 4, εσωτερικό μαξιλάρι: αν η σωστή χρήση της λειτουργίας δόνησης-ενεργοποίησης, λειτουργία απορρόφησης ιδρώτα, λειτουργία μασάζ, δομή λειτουργίας υγειονομικής περίθαλψης. 5, επένδυση: Υπάρχει σωστή επιλογή αερισμού, αδιάβροχη, ζεστασιά, φιλικά προς το περιβάλλον λειτουργικά υλικά. 6. Μόνο: Είναι κατάλληλο για περιφερειακά και διάφορα περιβάλλοντα να χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα υποστρωμάτων και αντιολισθητικών απαιτήσεων. Για παράδειγμα: καλό περιβάλλον με σχετικά αντιολισθητικό, ελαφρύ υπόστρωμα και εξαιρετική λειτουργία προστασίας από δονήσεις. Το περιβάλλον της εξωτερικής θέσης είναι ενισχυμένο με αντιολισθητικό, ανθεκτικό στη φθορά υπόστρωμα και μπορεί να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα. Υποδιαιρείται σε: άσπρο κολάρο, μπλε κολάρο, μισθοί, διοικητική βιομηχανία, ελαφρά βιομηχανία, βαριά βιομηχανία, εργοτάξια, τουρισμός, βιομηχανία υπηρεσιών κλπ.Κύρια παπούτσια ασφάλισης / ασφάλισης εργασίας


Baotou αντίσταση κρούση


Η δοκιμή κρούσης πραγματοποιείται με σφυρί χτυπήματος χάλυβα καθορισμένου βάρους. Το ύψος του διακένου κάτω από το καπάκι των δακτύλων πρέπει να είναι μικρότερο από την καθορισμένη τιμή όταν προσκρούει το πώμα και η διάτρηση δεν πρέπει να παρουσιάζει ρωγμές που διεισδύουν στην κατεύθυνση του άξονα δοκιμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εθνικά πρότυπα έχουν διαφορετικούς κανονισμούς σχετικά με το βάρος, τις προδιαγραφές, το ύψος πρόσκρουσης και την κατασκευή της δοκιμαστικής μηχανής. Η πραγματική δοκιμή θα πρέπει να διακρίνεται.


Αντοχή στη διάτρηση


Η δοκιμαστική μηχανή είναι εφοδιασμένη με μία πλάκα πίεσης στην οποία είναι τοποθετημένο το δοκιμαστικό καρφί. Το νυχίο δοκιμής είναι μια άκρη με ένα άκρο αποκοπής και η σκληρότητα της κεφαλής του νυχιού πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 60HRC. Το μοναδικό δείγμα τοποθετείται στο πλαίσιο του μηχανήματος δοκιμής σε τέτοια θέση ώστε το νυχίο δοκιμής να μπορεί να διατρυπηθεί μέσω της εξωτερικής σόλας και το νυχίο δοκιμής να διατρυπά το πέλμα με ταχύτητα 10 mm / min ± 3 mm / min μέχρι τη διείσδυση έχει ολοκληρωθεί. Η μεγαλύτερη δύναμη. Για κάθε δοκιμή επιλέγονται τέσσερα σημεία για κάθε δοκιμή (τουλάχιστον ένα από τα οποία βρίσκεται στη φτέρνα), κάθε σημείο δεν απέχει λιγότερο από 30 mm και η απόσταση από την άκρη του σάκου είναι μεγαλύτερη από 10 mm. Ο πυθμένας του αντιολισθητικού μπλοκ θα πρέπει να τρυπηθεί μεταξύ των μπλοκ. Δύο από τα τέσσερα σημεία πρέπει να δοκιμάζονται σε απόσταση 10-15 mm από τη γραμμή ακμής του πυθμένα του φυτού. Εάν η υγρασία επηρεάζει τα αποτελέσματα, η σόλα πρέπει να βυθίζεται σε απιονισμένο νερό στους 20 ° C ± 2 ° C για 16 ± 1 ώρα πριν από τη δοκιμή.

Ηλεκτρικές ιδιότητες αγώγιμων υποδημάτων και αντιστατικών παπουτσιών


Μετά την προσαρμογή του δείγματος του παπουτσιού σε ξηρή και υγρή ατμόσφαιρα, η καθαρή χαλύβδινη σφαίρα γεμίζεται στο ανθρώπινο παπούτσι και τοποθετείται πάνω στη μεταλλική συσκευή ανίχνευσης και οι πρώτοι δύο αισθητήρες και ο τρίτος καθετήρας μετριούνται με τη χρήση ενός προδιαγεγραμμένου ανιχνευτή αντίστασης. Αντίσταση μεταξύ. Υπό κανονικές συνθήκες, τα αγώγιμα παπούτσια απαιτούν αντίσταση δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από l00K ohms. αντιστατικά παπούτσια απαιτούν αντίσταση θα πρέπει να είναι μεταξύ 100K ohms και 100M ohms.Χρησιμοποιήστε παπούτσια προδιαγραφών / εργασίας


Τα προστατευτικά υποδήματα που προστατεύονται από το λάδι χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου χρησιμοποιείται πετρέλαιο ή λάδι εκτόξευσης. τα αδιάβροχα προστατευτικά παπούτσια χρησιμοποιούνται στους χώρους εργασίας όπου χρησιμοποιείται νερό ή πιτσίλισμα νερού. τα προστατευτικά υποδήματα που προστατεύονται από το κρύο χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών των εργαζομένων χαμηλής θερμοκρασίας για προστασία από το κρυοπαγήματα.

Τα προστατευτικά υποδήματα που προστατεύουν από διάτρηση χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών για την πρόληψη τραυματισμών από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα.

Η κύρια λειτουργία των παπουτσιών αντι-θραύσης είναι να αποτρέψουν τα πτώματα αντικειμένων από το να βλάψουν τα πόδια. Το μπροστινό κεφάλι των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας έχει υλικά ανθεκτικά στην κρούση.

Η κύρια λειτουργία των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας για την κατασκευή χάλυβα είναι η πρόληψη της καύσης και της διάτρησης. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μια ορισμένη στατική πίεση και να αντέξει ορισμένες θερμοκρασίες και δεν είναι εύφλεκτο. Αυτοί οι τύποι παπουτσιών ασφάλισης εργασίας είναι κατάλληλοι για τήξη, φούρνο, χυτοσίδηρο και ούτω καθεξής.

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν κάποιες ειδικές καλύψεις κάλυψης παπουτσιών ασφάλισης εργασίας, όπως καμβά, αμίαντος και καλύμματα παπουτσιών που καλύπτονται από αλουμίνιο.


Επιλογή και συντήρηση προστατευτικών υποδημάτων ασφάλισης εργασίας Η επιλογή προστατευτικών υποδημάτων πρέπει να βασίζεται στη φύση του εργασιακού περιβάλλοντος και στον βαθμό κινδύνου. Τα προστατευτικά υποδήματα προστασίας θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό προϊόντος και προδιαγραφές προϊόντος. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο σωστά. Τα ειδικά προστατευτικά υποδήματα πρέπει να επιθεωρούνται και να διατηρούνται καθαρά μετά τη χρήση και να αποθηκεύονται σε μη ρυπογόνο και ξηρό μέρος. (1) Υποδήματα ασφάλισης εργασίας εκτός από τον κατάλληλο τύπο σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας, αλλά και ταιριάζει, φθορά για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα, είναι πολύ σημαντικό, επιλέξτε προσεκτικά τις κατάλληλες αριθμός ασφάλισης ασφάλισης εργασίας. (2) Η προστασία πρέπει να έχει σχεδιασμό αντιολισθητικό, όχι μόνο για την προστασία του ανθρώπινου ποδιού από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από το γλίστρημα του χειριστή. (3) Όλα τα είδη παπούτσια ασφάλισης εργασίας με διαφορετικές επιδόσεις πρέπει να πληρούν τους τεχνικούς δείκτες των αντίστοιχων προστατευτικών τους επιδόσεων, όπως τα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι μελανιασμένα, τα πέλματα των ποδιών δεν μαχαιρώνονται και απαιτείται η μόνωση. (4) Προτού χρησιμοποιήσετε προστατευτικά υποδήματα, πρέπει να διενεργηθεί προσεκτική επιθεώρηση ή δοκιμή. Σε ηλεκτρικές και όξινες λειτουργίες, τα προστατευτικά υποδήματα που έχουν υποστεί βλάβη και είναι ραγισμένα είναι επικίνδυνα. (5) Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας πρέπει να τηρούνται κατάλληλα μετά τη χρήση. Τα προστατευτικά υποδήματα από καουτσούκ θα πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να στεγνώνονται για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.Ρυθμιστικά μέτρα / παπούτσια ασφάλισης εργασίας


Προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η εποπτεία και η διαχείριση των αντικειμένων προστασίας της εργασίας, να προστατευθεί η ασφάλεια ζωής και η υγεία των εργαζομένων, να περιοριστεί αποτελεσματικά τα ατυχήματα στην ασφάλεια της παραγωγής που προκαλούνται από τη χρήση αντικειμένων προστασίας της παραποίησης και απομίμησης και την αποφυγή έκδοσης και χρήσης αντικειμένων προστασίας της εργασίας, Δουβλίνο για την Ασφάλεια στην πόλη Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ειδικού σχεδίου επιβολής της εφαρμογής των άρθρων για την προστασία της εργασίας, το τμήμα ασκεί ειδική εποπτεία και επιθεώρηση της παραγωγής, λειτουργίας, εξοπλισμού, διαχείρισης και χρήσης αντικειμένων προστασίας της εργασίας εντός της δικαιοδοσίας. Το επίκεντρο αυτής της ειδικής επιθεώρησης δράσης είναι: η βασική βιομηχανία: εργοτάξια, επισκευή και διανομή αυτοκινήτων, χρήση προϊόντων και μονάδες πωλήσεων προϊόντων προστασίας της εργασίας. Δεύτερος βασικός εξοπλισμός προστασίας: κράνος ασφαλείας, ζώνη ασφαλείας, προστατευτικό δίχτυ, μάσκα σκόνης, μάσκα αερίων, προστασία από τα μάτια κατά της κρούσης, ειδικές προστατευτικές στολές (αντιστατική, όξινη, επιβραδυντική φλόγας) η δραστηριότητα αυτή ενίσχυσε την εποπτεία και την επιθεώρηση των αντικειμένων προστασίας της εργασίας στον τομέα της κυκλοφορίας, εμπόδισε τα αντικείμενα για την προστασία από την παραποίηση / απομίμηση και τα ειδικά αντικείμενα προστασίας της εργασίας χωρίς σήματα ασφαλείας να εισέλθουν στην αγορά, να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των μονάδων παραγωγής και λειτουργίας και να επισκεφθούν τη ζωή και την υγεία των εργαζομένων.