Λειτουργία τήξης σιδήρου και χάλυβα προστατευτικές προμήθειες ασφάλισης εργασίας

- Dec 22, 2018-


Το κύριο έργο της τήξης σιδήρου και χάλυβα είναι η χρήση του χυτοσιδήρου που παράγεται από υψικαμίνους και του σφουγγαριού σιδήρου και θραυσμάτων χάλυβα, τα οποία παράγονται με την άμεση μείωση του σιδήρου ως πρώτες ύλες, και για την παραγωγή χάλυβα με διαφορετικές μεθόδους. Στο εργαστήριο τήξης, οι παράγοντες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων είναι πολλοί και περίπλοκοι. Πρέπει να φορούν τα απαραίτητα προϊόντα προστασίας της εργασίας, όπως τα παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας και τα παπούτσια ασφαλείας που εμποδίζουν τη διάτρηση, για τη μείωση των περιττών τραυματισμών στην εργασία.


Στο χαλυβουργείο σιδήρου και χάλυβα, οι εργάτες του εργαστηρίου που αντιμετωπίζουν τη λειτουργία της χαλύβδινης καμίνου σε κοντινή απόσταση εκτίθενται γενικά σε σπινθήρες ή άλλες ουσίες υψηλής θερμοκρασίας που ψεκάζονται στον χάλυβα κατά τη διάρκεια της τήξης. Εάν οι εργαζόμενοι φορούν παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας, μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα πόδια και να εξασφαλίσουν τη λειτουργία. Ασφάλεια. Επειδή τα παπούτσια ασφαλείας υψηλής αντοχής είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες σόλες και το πάνω μέρος, προστατεύουν τα πόδια από τις υψηλές θερμοκρασίες εργασίας όπως οι σπινθήρες από τηγμένο μέταλλο και καίγονται από υψηλή θερμοκρασία για να αποφευχθούν τραυματισμοί.


Ορισμένοι εργαζόμενοι στο εργαστήριο τήξης πρέπει να αφαιρέσουν τα βαρέα χαλύβδινα φύλλα. Αν πέσουν κατά λάθος στα πόδια των εργαζομένων, τραυματίζονται εύκολα όταν δεν φορούν προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας. Τα παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία κατάσβεσης είναι εφοδιασμένα με μια εσωτερική κεφαλή που είναι ανθεκτική σε μια συγκεκριμένη δύναμη κρούσης στο δάκτυλο και η εσωτερική κεφαλή τοποθετείται μεταξύ των παπουτσιών και των παπουτσιών, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά του αντικειμένου που πέφτει το πόδι.


Η τήξη σιδήρου και χάλυβα είναι ένα σχετικά περίπλοκο έργο. Οι εργάτες περπατούν στο εργαστήριο τήξης. Χωρίς να φοράτε παπούτσια ασφαλείας κατά της διάτρησης, είναι εύκολο να τραυματιστείτε από τα αιχμηρά αντικείμενα στο έδαφος του εργαστηρίου. Τα προστατευτικά υποδήματα κατά της διάτρησης είναι επειδή το χαλύβδινο φύλλο τοποθετείται πάνω από το πέλμα, έτσι ώστε να εμποδίζεται η διάτρηση του ποδιού από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και το πόδι προστατεύεται αποτελεσματικά για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της εργασίας.


Υπάρχουν πολλά είδη επιβλαβών παραγόντων στη τήξη σιδήρου και χάλυβα και η ζημιά είναι μεγάλη. Οι εργαζόμενοι είναι ασφαλείς για προστασία. Όταν συναντάτε φούρνους υψηλής θερμοκρασίας, φοράτε προστατευτικά παπούτσια υψηλής θερμοκρασίας, προστατευτικά προσοφθάλμια υψηλής θερμοκρασίας, γάντια υψηλής θερμοκρασίας κλπ., Μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά την εργασία των εργαζομένων. Ασφάλεια.


Επιπλέον, για το πολύπλοκο εργασιακό περιβάλλον του εργαστηρίου τήξης χάλυβα, οι εργαζόμενοι φορούν πολυλειτουργικά υποδήματα ασφαλείας σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας, αντιπαράθεσης και διάτρησης, τα οποία μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά το πόδι, να διασφαλιστεί η συνολική ασφάλεια των επιχειρήσεων και να μειωθούν οι εργατικοί τραυματισμοί.