Εισαγωγή και προέλευση των μπότες πυρκαγιάς

- Oct 27, 2018-

Όνομα προϊόντων: Μπότες πυρκαγιάς

Πυρκαγιές μπότες από νιτρίλιο, συνολικά αδιάβροχες

Πατενταρισμένο σχεδιασμό σόλας ATS: κατάλληλο για περπάτημα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Φόρτιση αντι-κόπωσης σχήματος U. αψιδωτή αντιολισθητική αύλακα για σκάλα

Εξαιρετική προστασία από υψηλή θερμοκρασία, ροή θερμότητας και φλόγα, το άνω μέρος είναι ανθεκτικό σε ροή θερμότητας 2W / cm2 για τρία λεπτά, πυρίμαχο άνω μέρος. Εξαιρετική προστασία για γενικές χημικές ουσίες: καύσιμο, λίπος, διαλύτης και ασθενές οξύ με μέγιστη πίεση 500 βολτ, αντι-ακάρεα, αντιδιαρρηκτική, αντιστατική, ανθεκτική στη φθορά, αντιολισθητική επικάλυψη, σύμφωνα με το EN345-2 FPA -CR.

Η προέλευση των μπότες πυρκαγιάς

Το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο εκκίνησης πυρκαγιάς, γνωστό και ως prEN15090, βρίσκεται στα τελικά του στάδια πριν από τη δημοσίευση. Αυτό το prEN προετοιμάστηκε από την Τεχνική Επιτροπή CEN / TC161, και δεν συμμετείχαν λιγότερες από 18 χώρες στο έργο. Στις χώρες αυτές, οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και συνθήκες έχουν προκαλέσει ορισμένες ερωτήσεις. Γιατί η προμήθεια και αγορά πυρομαχικών είναι πιο περίπλοκη από ό, τι σήμερα. Οι κατασκευαστές πυροσβεστών, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και οι αρχές καθορισμού προτύπων διάρκεσαν σχεδόν 25 χρόνια για να δημιουργήσουν τα είδη προϊόντων που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους βρετανούς πυροσβέστες.

Οι δερμάτινες μπότες από πυροσβεστικές ομπρέλες της δεκαετίας του 1980 κατασκευάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο BS1870. Το πρότυπο αυτό είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή όλων των μπότες ασφαλείας που χρησιμοποιούνται σε εργοτάξια, ναυπηγεία ή σε οποιαδήποτε βαριά βιομηχανία. Εκείνη την εποχή δεν έγινε αντιληπτό ότι οι κίνδυνοι που αντιμετώπιζε η πυρόσβεση ήταν διαφορετικοί από τους κινδύνους της βαριάς βιομηχανίας ή της μεσαίας βιομηχανίας.

Το 1993, το εθνικό πρότυπο για τις μπότες ασφαλείας αντικαταστάθηκε από ευρωπαϊκά πρότυπα, οπότε το BS1870 αντικαταστάθηκε από το νέο πρότυπο EN345 για μπότες ασφαλείας. Ωστόσο, γρήγορα διαπιστώθηκε μετά τη δημοσίευση ότι το βασικό πρότυπο για τις μπότες ασφαλείας δεν παρέχει επαρκή προστασία σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, το πρότυπο έχει προστεθεί στο πρότυπο, το οποίο ονομάζεται δεύτερο μέρος του EN345. Αυτή η ρήτρα έχει σχεδιαστεί για την προστασία των πυροσβεστών και των αλυσοπρίονων, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά όπως η διάτρηση και η στεγανοποίηση των ποδιών. Το δεύτερο μέρος του EN345 τέθηκε σε ισχύ το 1997. Επιπλέον, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει αναθεωρήσει τις ειδικές απαιτήσεις για τις καουτσούκ μπότες στο Α29, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων χαρακτηριστικών που απαιτούνται ιδιαίτερα από τους βρετανούς πυροσβέστες.

Https://www.safttofootwear.com