Συμβουλές κυνηγιού

- Oct 30, 2018-

1. Εισερχόμενοι το φθινόπωρο και το χειμώνα, τα άγρια ζώα είναι λιπαρά και ισχυρά και η γούνα είναι ομαλή. Αυτή τη στιγμή, το γρασίδι του βοσκοτόμου έχει αρχίσει να στεγνώνει. Όταν τα άγρια ζώα βρίσκονται σε ανατολή και ηλιοβασίλεμα, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι ο δρόμος, πρέπει να πίνουν νερό στην πηγή νερού. Οι κυνηγοί πρέπει να εγκατασταθούν εκ των προτέρων κοντά στην πηγή νερού και να αναζητήσουν ευκαιρίες για να κυνηγήσουν.

2. Το χειμώνα, καθώς το χιόνι πυκνώνει, κάποια άγρια ζώα κατεβαίνουν από τη γραμμή επιβίωσης 3.000 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας σε αρκετές εκατοντάδες μέτρα. Δεν υπάρχει σταθερή περιοχή αναζήτησης τροφίμων. Σκοπεύουν να τρώνε χιόνι στο λεπτό χιόνι. γρασίδι. Οι πεπειραμένοι κυνηγοί χρησιμοποιούν τα ίχνη των ζώων για να εντοπίσουν και να βρουν άγρια ζώα και να προχωρήσουν στο θηρίο όπου η λεία μολύνεται για να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες κυνηγιού.

3. Το κυνήγι της άνοιξης είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτή τη στιγμή, το χόρτο των βοσκοτόπων έχει καταναλωθεί πέρυσι. Το γρασίδι είχε ανακαλυφθεί το ίδιο έτος. Το κρέας και η γούνα των άγριων ζώων είναι τα χειρότερα. Δεν υπάρχει σταθερός χώρος για αναζήτηση. Συχνά είναι απαραίτητο να ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις από τις οροσειρές. Πηγαίνετε στο κάτω έδαφος και βρείτε φρέσκο γρασίδι. Ο κυνηγός χρησιμοποιεί ένα τηλεσκόπιο για να ανέλθει στην απόσταση, βρίσκει και κρίνει τη διαδρομή των άγριων ζώων, θέτει εκ των προτέρων την ενέδρα και ολοκληρώνει τις κυνηγετικές δραστηριότητες.

4. Εποχιακός χρόνος κυνηγιού: 1-2 ημέρες το φθινόπωρο, 1-4 ημέρες το χειμώνα, και 1-7 ημέρες την άνοιξη.

5. Οι κυνήγι κυνηγών είναι τοπικοί κτηνοτρόφοι. Όλοι έχουν κάποια εμπειρία κυνήγι. Είναι εξοικειωμένοι με τις τοπικές συνήθειες του τοπίου, του κλίματος και της άγριας ζωής, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το χρόνο των δραστηριοτήτων κυνηγιού.

6. Στις κυνηγετικές δραστηριότητες, ο κυνηγός πρέπει να είναι αισιόδοξος σχετικά με την κατεύθυνση του ανέμου στην ιχνηλασία και την τοποθέτηση και να εγκατασταθεί στην κατεύθυνση προς τα κάτω για να εμποδίσει τα άγρια ζώα να μυρίζουν τη μυρωδιά του ανθρώπου και τη μυρωδιά της πυρίτιδας του σκύλου. Ταυτόχρονα, αποφύγετε να ακούτε και να ενοχλείτε τα άγρια ζώα.

7. Τα κυνηγημένα άγρια ζώα είναι γενικά αρσενικά και ισχυρά, με μεγάλες γωνίες, μικρά θηλυκά, μικρά ή όχι κέρατα.

8. Τα άγρια ζώα ζευγαρώνουν τον Οκτώβριο-Νοέμβριο κάθε έτους. Μετά από αυτό, τα αρσενικά και τα θηλυκά χωρίζονται αμέσως σε ομάδες. Τα περισσότερα αρσενικά άγρια ζώα έχουν 1-8 δραστηριότητες και αναζήτηση τροφής. Τα θηλυκά άγρια ζώα είναι ενεργά με 1-30 παιδιά.

Φορέστε το απαραίτητο προστατευτικό εργαλείο όταν το κυνήγι στο φυσικό περιβάλλον, όπως οι επαγγελματικές μπότες κυνηγιού που παράγονται από την εταιρεία safttofootwear είναι η απαραίτητη και ιδανική επιλογή σας.

https://www.safttofootwear.com