Πώς να φορούν αντι-στατική παπούτσια είναι πιο λογικό

- Nov 20, 2018-


Τα αντι-στατική παπούτσια έχουν τη λειτουργία χωρίς σκόνη και αντι-στατική. Στο περιβάλλον από το δωμάτιο καθαρό, το σώμα και τα ρούχα θα δημιουργήσει στατικό ηλεκτρισμό όταν ο εργαζόμενος βόλτες, και ο στατικός ηλεκτρισμός θα δημιουργήσει ηλεκτροστατικής εκφόρτισης. Το φαινόμενο της ηλεκτροστατικής εκφόρτισης είναι πολύ επικίνδυνη, τόσο στο καθαρό περιβάλλον, η χρήση των αντι-στατική παπούτσια είναι πολύ απαραίτητο.


Στη διαδικασία χρησιμοποιώντας αντι-στατική παπούτσια, δώστε προσοχή στα ακόλουθα στοιχεία:


1. αντι-στατική παπούτσια είναι τα προστατευτικά παπούτσια που αποβάλλουν τη συσσώρευση της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα και να αποτρέψει τη ηλεκτροπληξία από ρεύματα κάτω 250v.


2, αντι-στατική παπούτσια δεν θα πρέπει να φορούν μονωμένο μαλλί χοντρές κάλτσες και μονωμένο πάτους όταν φοράει, απαγορεύουν αντι-στατική παπούτσια όταν χρησιμοποιούνται ως μόνωση παπούτσια.


3, η θέση για να χρησιμοποιήσετε το αντι-στατική παπούτσια θα πρέπει να είναι αντι-στατική έδαφος, η θέση για να χρησιμοποιήσετε αγώγιμο παπούτσια θα πρέπει να είναι αγώγιμο λόγο.


4, αντι-στατική παπούτσια θα πρέπει να χρησιμοποιείται με αντι-στατική ρούχα, προσοχή του προϊόντος καθαρό, αδιάβροχο, υγρασία-απόδειξη. Φορώντας παπούτσια αντι-στατική εργασία είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απαλλαγή του ηλεκτροστατικού φορτίου από το ανθρώπινο σώμα. Καταστέλλει επίσης αποτελεσματικά τη σκόνη σε ένα καθαρό δωμάτιο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ηλεκτρονικής και κατασκευαστές ημιαγωγών και καθαρά δωμάτια. Το αντι-στατική παπούτσια είναι έξυπνος και ελαφρύ. Το μεσαίο στρώμα της σόλας έχει αντι-στατική EVA, η οποία ανακουφίζει από την πίεση του ποδιού και είναι πιο μαλακό και άνετο. Τα υφάσματα είναι: δέρμα/δέρμα/δέρμα/καμβά/αγώγιμο μετάξι/T/C ύφασμα PVC. Το τελειωμένο παπούτσια είναι όμορφο και κομψό, και είναι σταθερή και μη ολισθηρή, με εξαιρετική φορούν αντίσταση (5 φορές υψηλότερα από τα συνήθη πέλματα) και περισσότερο φιλική.


Αντι-στατική παπούτσια μπορούν να εισαγάγουν στατικού ηλεκτρισμού που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα στη γη μέσω αντι-στατική παπούτσια. Αντι-στατική παπούτσια είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται σε αντι-στατική ορόφους.