Πώς να λύσετε το πρόβλημα των παπουτσιών ασφαλείας λείανση πόδια

- Jan 20, 2019-

Τα καινούργια παπούτσια ασφαλείας, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας, για διάφορους λόγους, μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο τσίμπημα όταν φοριούνται, το αίσθημα της λείανσης πόδια, τα ακόλουθα είναι αρκετοί τρόποι για να λύσει τα παπούτσια ασφαλείας λείανση ποδιών:


1. Μέθοδος εμβάπτισης του κρασιού

Ρίξτε το λευκό κρασί (περίπου 25 γραμμάρια) στα καινούρια παπούτσια ασφαλείας, ανακινήστε το μερικές φορές, τοποθετήστε το για μία ώρα, τότε το δέρμα δεν θα είναι πλέον σκληρό και τα παπούτσια ασφαλείας δεν θα πιαστούν πλέον. Αν είναι η άκρη του παπουτσιού ασφαλείας, όπως η φτέρνα, μπορείτε να στεγνώσετε τον υγρό ιστό, στη συνέχεια να μουλιάσετε πλήρως το λευκό κρασί, να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ για να στερεώσετε τα παπούτσια ασφαλείας στο πόδι, να το τοποθετήσετε για μία νύχτα και μετά να φορέσετε την επόμενη μέρα. Πέλματα λείανσης.

2. Μέθοδος κύλισης

Εάν η άκρη του νέου παπουτσιού ασφαλείας είναι φθαρμένη, χρησιμοποιήστε μια υγρή πετσέτα για να τρίψετε το πόδι για λίγα λεπτά για να το κάνετε υγρό και μαλακό, στη συνέχεια πιέστε το με ένα κυλινδρικό αντικείμενο (όπως ένα γυάλινο μπουκάλι) αρκετές φορές για να πιέσετε το πόδι . Ομαλή και επίπεδη, δεν θα τρίψετε τα πόδια σας πια.

3. Μέθοδος wedge palm

Εάν η κατάσταση των νέων παπουτσιών ασφαλείας είναι σχετικά σοβαρή, χρησιμοποιήστε μια υγρή πετσέτα για να την βυθίσετε, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα παπούτσια για να σφηνώσετε το μεγάλο και να τα φορέσετε στο πόδι.

4. Μέθοδος σφύρας

Εάν το πέλμα του νέου παπουτσιού ασφαλείας φοριέται, μπορεί να τοποθετηθεί στο kicker του παπουτσιού, και το σφυρί χρησιμοποιείται για να χτυπήσει σκληρά, και το πόδι χτυπημένο επίπεδο, έτσι ώστε το πόδι δεν θα φορεθεί πια. Εάν δεν υπάρχουν παπούτσια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα σίδερα.

5. Νόμος περί βαζελίνης

Αν τα παπούτσια ασφαλείας είναι πολύ σκληρά και φορούν τους αστραγάλους, πρέπει να φορέσετε τη φτέρνα και να τα φορέσετε. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι να εφαρμόζετε επανειλημμένα τη βαζελίνη στο δέρμα των ποδιών λείανσης και στη συνέχεια να το βάλετε για δύο ημέρες, έτσι ώστε το δέρμα να είναι απαλό και απαλό. Και δεν θα πειράξει.