Πώς να αφαιρέσει τη μυρωδιά των αδιάβροχες μπότες

- Nov 05, 2018-

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι βροχή μπότες ή άλλα αδιάβροχες μπότες έχουν μια οσμή μετά φορώντας τους, και ακόμη και μυρωδιές με κάλτσες και τα πόδια. Πώς να το λύσουμε;


Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να απαλλαγούμε από τις άσχημες μυρωδιές:


1. Βάλτε κάποια αλκοόλ σε οι μπότες με βαμβάκι, έτσι ώστε μετά από μια νύχτα, θα εξατμιστεί το αλκοόλ, και θα πρέπει να αφαιρεθεί η οσμή. Μπορείτε να το φορέσετε την επόμενη μέρα.


2. χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι ελαφρώς σκληρό χαρτί, τυλίξτε τη ναφθαλίνη, συνθλίψει τη ναφθαλίνη, ψεκάστε την σκόνη ομοιόμορφα στο μπότες, βάλτε το πάτος πάνω και χρησιμοποιήστε μία μόνο mothball σε ένα boot. Με αυτόν τον τρόπο, οι μπότες μπορούν να κρατηθούν στεγνά και μπορεί να αφαιρεθεί η οσμή παπούτσι. (Αρχή: ναφθαλίνη έχουν ένα καλό αποτέλεσμα αντιβακτηριακή και μπορεί να σκοτώσει ένα μεγάλο αριθμό των βακτηρίων που εκτρέφουν λόγω υγρασίας)


3. Βάλτε το άσβεστος σε σκόνη σε μια μικρή πάνινη σακούλα κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, το βάζουμε σε τις αδιάβροχες μπότες για να απορροφήσει την υγρασία. Η τσάντα του ασβέστη μπορεί επίσης να σκοτώσει τα μικρόβια, μπορούν να παίξουν μια ορισμένη λειτουργία απόσμηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα.


4, μια απλή μέθοδος, περιστασιακά πασπαλίζουμε αλάτι στο μπότες, μπορούν να απορροφούν τον ιδρώτα και αποσμητικού. (Αλλά είναι λίγο πιο ενοχλητικό να καθαρίσει)


5, μπορείτε να μεταβείτε στην αγορά να αγοράσει κάποια όπως αποσμητικό σπρέι, σπρέι κάθε χρόνο ένα σπρέι στα παπούτσια, μπορούν να ανακουφίσουν τη μυρωδιά του παπούτσια.


6, στυπτηρία έχει επίσης ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της κακοσμίας, μπορείτε να ψεκάσετε κάποια σκόνη στυπτηρία σε τα παπούτσια. (Γενικό Δυτική φαρμακεία έχουν στυπτηρία πώληση)


7. αν τα παπούτσια σας είναι συνήθως τοποθετείται στο παπούτσι, όταν δεν είναι φθαρμένα, μπορείτε να βάλετε ένα κομμάτι σαπούνι στο Υπουργικό Συμβούλιο να επιτύχει την απόσμηση επίδραση παπούτσι.


8. το πακέτο μερικά φύλλα τσαγιού αποξηραμένο σε γυαλί κάλτσες και τα πράγματα στην οι μπότες. Έχει τις λειτουργίες του τον καθαρισμό, την απολύμανση και την volatilizing μυρωδιά, και μπορεί να απορροφήσει αέρα δύσοσμα. Κάλτσες είναι επίσης πολύ εύκολο να τη μυρωδιά, έτσι φροντίστε να πλένετε κάλτσες σας συχνά. Όταν πλένετε, βάλτε λίγο άσπρο ξύδι για λίγο, και έχουν ως αποτέλεσμα της αποστείρωσης και της απόσμησης.


Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συστήσει αδιάβροχες μπότες και το πόδι όταν αγοράζετε τα υλικά που πλένονται. Οι μπότες αντικαταστάθηκε αερίζονται σε αεριζόμενο χώρο για να τους κρατήσουν στεγνό.

rubber rain boots