Πώς να χειριστείτε σωστά τα παλιά και παλιά παπούτσια ασφαλείας

- Mar 07, 2019-

(1) Όταν αγοράζετε υποδήματα ασφαλείας, μερικές φορές δεν υπάρχει μικρή δυσφορία στο πάνω μέρος των παπουτσιών ασφαλείας. Βρίσκεται μόνο όταν φοριέται και είναι εύκολο να φουσκώσει. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό σφουγγάρι για να τυλίξετε το χώρο αφρισμού. Μετά από 1 ώρα, αφαιρέστε το υγρό σφουγγάρι, κρατήστε το με το χέρι σας και στη συνέχεια το βάλτε στο πίσω μέρος για να το κάνετε απαλό και τοποθετήστε το σε δροσερό και αεριζόμενο μέρος. Ξήρανση. στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο λάδι κοτόπουλου (ζωικό λάδι) ή τρίψτε το με καρύδια. Τέλος, βάλτε το γυαλιστικό παπουτσιών και βάλτε το στο πόδι για να το ρυθμίσετε φυσικά.


(2) Τα παπούτσια ασφαλείας που αγοράστηκαν πρόσφατα θα πρέπει πρώτα να λιπανθούν και τα παπούτσια ασφαλείας που περνούν πρέπει να τρίβονται πάντα με βερνίκι παπουτσιών. Τα νέα παπούτσια ασφαλείας είναι γεμάτα με τριχοειδείς οπές, οι οποίες γεμίζουν με ένα στρώμα γυαλίσματος παπουτσιών πριν φθαρούν, γεγονός που θα τους κρατήσει απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα παπούτσια θα είναι πιο λαμπερά στη συνέχεια. Η αντοχή των παπουτσιών ασφαλείας σχετίζεται με τον αριθμό των ελαίων τριβής. Το πάνω μέρος των παλιών παπουτσιών είναι τσαλακωμένο και ραγισμένο και πρέπει να τρίβονται περισσότερα πετρέλαια. Γενικά, τέσσερις ή πέντε φορές λάδι μπορεί να τρίβεται κάθε μήνα για να κρατήσει το πάνω και ομαλή. Και για να προστατεύσετε το ανώτερο δέρμα πετρελαίου, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα και ένα πανί, προσθέστε μία ή δύο σταγόνες ξύδι στο γυαλιστικό παπουτσιών, μπορεί να κάνετε τα παπούτσια ασφαλείας φωτεινά και ανθεκτικά, είναι καλύτερο να εφαρμόσετε γυαλιστικό παπουτσιών το βράδυ, το επόμενο πρωί με ένα μαλακό πανί Τα παπούτσια τρίβονται ελαφρώς αρκετές φορές, έτσι ώστε τα συστατικά όπως η τερεβινθίνη και η παραφίνη στο γυαλιστικό παπουτσιών να απορροφώνται πλήρως από το δέρμα, το οποίο παρέχει εξαιρετική προστασία και κάνει το πάνω φωτεινό και εύκαμπτο.


(3) Η επεξεργασία λευκής κηλίδας στην επιφάνεια των παπουτσιών ασφαλείας μετά από μεγάλη χρήση. Το άνω δέρμα των υποδημάτων ασφαλείας έχει ισχυρή ικανότητα να απορροφά τον ιδρώτα. Επομένως, μετά από μεγάλη φόρτιση, στο δέρμα θα εμφανιστούν μερικές λευκές κηλίδες. Αυτό είναι το αλάτι στον ιδρώτα που απορροφάται από το δέρμα και το ξεφούσκωμα του περιεχομένου του δέρματος, το οποίο ονομάζεται απολέπιση. Ειδικά στον βροχερό καιρό, αφού τα παπούτσια ασφαλείας είναι υγρά και στεγνά, αυτό το λευκό σημείο συχνά κατακρημνίζεται. Η μέθοδος αντιμετώπισης λευκών κηλίδων: Πρώτα πλένετε τα λευκά σημεία με αλκοόλ ή λεκέδες από δέρμα. στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα στρώμα βερνίκι παπουτσιών, στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες βρώσιμο ξίδι, βούρτσα με ένα πινέλο παπουτσιών και ύφασμα εμπρός και πίσω, μπορείτε να αφαιρέσετε τα λευκά σημεία τόσο παλιά όσο και νέα.


(4) Θεραπεία των κηλίδων ωαλλιέρας στα παπούτσια ασφαλείας. Στο πάνω μέρος των παπουτσιών ασφαλείας, εμφανίζεται συχνά μούχλα εξαιτίας του βροχερού καιρού. Η μέθοδος αντιμετώπισης του περονόσπορου: Καθαρίστε πρώτα το μούχλα με το αλκοόλ και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα μαλακό πανί μετά από λίγο για να αφαιρέσετε το μούχλα.