Πώς να διατηρήσετε τις μπότες χιόνι;

- Nov 12, 2018-

Μέθοδος συντήρησης μπότες χιονιού:


Μέθοδος 1: Αδιάβροχο σπρέι ειδικά για το εμπορικό σήμα (αδιάβροχο, ανθεκτικό στη βροχή, αδιάβροχο) Αν αγοράσετε μπότες χιόνι χωρίς αδιάβροχη επικάλυψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχο σπρέι για να προσθέσετε αντοχή στα παπούτσια σας. Απλά ψεκάστε το σπρέι πάνω στην επιφάνεια της μπότας και αφήστε το για 10 λεπτά για να αφήσετε το μποτάκι να στεγνώσει φυσικά και είναι εύκολο να το φοράτε. Η ενίσχυση της στεγανότητας των μπότες προστατεύει τις μπότες από το λάδι ή τις ζημιές στα μπότες και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των μπότες του χιονιού. Εάν οι μπότες τυχόν υγρανθούν, εφαρμόστε μια νέα προστατευτική επίστρωση στις μπότες αφού στεγνώσουν. Ο καλύτερος χρόνος για να ψεκάσετε ένα αδιάβροχο σπρέι για τις μπότες σας είναι όταν οι μπότες είναι ενημερωμένες.


Μέθοδος 2: Η ειδική βούρτσα φροντίδας βελούδινης επωνυμίας χρησιμοποιεί μια βούρτσα για να αφαιρέσει απαλά τη σκόνη κατά μήκος του κάτω άκρου της μπότας. Η βούρτσα με τη λαβή είναι σχετικά σκληρή. Είναι πιο εύκολο να καθαρίσετε το βρώμικο μέρος των μπότες χιονιού. Αφαιρέστε απαλά τη σκόνη από το κάτω άκρο της μπότας, σκουπίστε τη σε σειρά, μην φορέσετε το δέρμα και σκουπίστε το σε ένα ιδιαίτερα βρώμικο μέρος. Αφού καθαρίσετε τη βούρτσα, σκουπίστε την με μια πετσέτα.


Μέθοδος 3: Ειδικός καθαριστικός παράγοντας - ειδικός καθαριστικός παράγοντας για αναγομωτικό παράγοντα από σουέτ, με τη χρήση της τελευταίας φόρμουλας επιστημονικής έρευνας, με ειδική βούρτσα φροντίδας για σουέτ, μπορεί να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού, αφήστε τις μπότες χιονιού να φαίνονται καινούργιες, φορέστε, χρησιμοποιήστε την ειρήνη του μυαλού.


Μέθοδος 4: Οι μπότες χιονιού μπορούν να κάνουν το μωρό σας να στέκεται όρθιο και να το φοράει τις καθημερινές, αλλά το δέρμα προβάτου είναι μαλακό και δεν μπορεί να σταθεί σαν κανονικές δερμάτινες μπότες. Επομένως, οι μπότες χιονιού μπορούν να κρατήσουν το μωρό σας όρθιο. Πληκτρολογήστε, μην ανησυχείτε για να ξεφύγετε από το σχήμα.