Πώς να διατηρήσετε αντιστατικά προστατευτικά παπούτσια

- Oct 29, 2018-

Αντι-στατικά προστατευτικά υποδήματα (Κίνα)

1. Πρότυπο εφαρμογής του προϊόντος GB4385-1995. Η ηλεκτρική απόδοση ελέγχεται σύμφωνα με το προσάρτημα Α του GB4385-1995.

2, αντιστατικά υποδήματα παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι σε θέση να αφαιρέσει το στατικό ηλεκτρόδιο ανθρώπινου σώματος και μπορεί να αποτρέψει την παροχή ρεύματος 250V κάτω από το ποσό των παπουτσιών προστασίας. Κατάλληλο για εύφλεκτους και εκρηκτικούς χώρους εργασίας.

3, τα αντιστατικά προστατευτικά παπούτσια απαγορεύονται όταν χρησιμοποιούνται ως μονωμένα παπούτσια, όταν φοριούνται, δεν πρέπει να φορούν μάλλινες παχιές κάλτσες με μόνωση και μονωτικά χαλάκια ταυτόχρονα και να εφαρμόζονται στο αντιστατικό δάπεδο.

4, τα αντιστατικά προστατευτικά υποδήματα κατά τη διαδικασία φθοράς, γενικά όχι περισσότερο από 200 ώρες, θα πρέπει να ελέγχονται για την τιμή αντίστασης του παπουτσιού. Αν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής 100KΩ-1000MΩ, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικό παπούτσι. Τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής πρέπει να ελέγχονται για ηλεκτρικές επιδόσεις και μπορούν να πωλούνται και να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα.

5. Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, τα αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας πρέπει να φυλάσσονται σε ξηρή και αεριζόμενη αποθήκη, ώστε να αποφεύγεται το μούχλα, η τοποθέτηση από το έδαφος, το τοίχωμα περισσότερο από 0,2m, αφήνοντας όλα τα στοιχεία θέρμανσης περισσότερο από 1m κατά τη μεταφορά και αποθήκευση, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση λαδιού. Επαφή με οξέα, βάσεις ή άλλα διαβρωτικά υλικά.