Πώς να κρατήσετε το πάνω μέρος των παπουτσιών ασφαλείας στεγνό

- Apr 01, 2019-Ο καλύτερος τρόπος να φορέσετε παπούτσια ασφαλείας για να αποτρέψετε το πόδι του αθλητή είναι να εισχωρήσετε στα παπούτσια ασφαλείας με καλή αναπνοή, άνεση και απορρόφηση ιδρώτα, να διατηρείτε τα παπούτσια καθαρά και στεγνά. πλύνετε τα πόδια σας κάθε μέρα, αλλάζετε συχνά την εσωτερική σόλα, προσέχετε την υγιεινή των ποδιών. Μη φοράτε καθημερινά παπούτσια. Η εταιρεία πρέπει να εξοπλίσει τους εργαζομένους με διπλά παπούτσια ασφαλείας και να τα φορέσει. Αυτό θα επιτρέψει στο παπούτσι να στεγνώσει και να κρατήσει το παπούτσι από παραμόρφωση.


Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πανί για να ράψετε μια τσάντα με τακούνι, ανοίξτε τη σακούλα με το ξηραντικό στο μικρό σνακ, ρίξτε το μέσα στην τσάντα και βγάλτε το στο παπούτσι, ώστε το παπούτσι να μπορεί να στεγνώσει. Αν τα παπούτσια είναι πολύ βρεγμένα, βγάλτε την εσωτερική σόλα και στεγνώστε τα ξεχωριστά, ώστε να μπορούν να στεγνώσουν γρηγορότερα. Μην βάζετε τα παπούτσια σας στον ήλιο, μην τα φυσάτε με τον ζεστό αέρα του στεγνωτήρα μαλλιών, αλλά σιγά-σιγά τα στεγνώνετε.


Στη συνέχεια, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιλογή των υποδημάτων ασφαλείας.

1. Μια ποικιλία από διαφορετικά προστατευτικά υποδήματα απόδοσης, για να επιτύχουν τους αντίστοιχους τεχνικούς δείκτες απόδοσης, όπως τα δάχτυλα δεν είναι μωλωπισμένα, τα πέλματα των ποδιών δεν είναι μαχαίρια, μονωμένα και αγώγιμες απαιτήσεις.


2. Εκτός από τον κατάλληλο τύπο προστατευτικών υποδημάτων, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε το πόδι και να το κάνετε άνετο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιού.


3. Ελέγξτε προσεκτικά ή δοκιμάστε πριν χρησιμοποιήσετε προστατευτικά υποδήματα. Σε ηλεκτρικές και όξινες λειτουργίες, τα προστατευτικά υποδήματα που έχουν υποστεί βλάβη και είναι ραγισμένα είναι επικίνδυνα.

4. Τα προστατευτικά υποδήματα θα πρέπει να έχουν σχεδιασμό αντιολισθητικό, όχι μόνο για να προστατεύουν τα πόδια των ανθρώπων από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από το γλίστρημα του χειριστή.

5. Τα προστατευτικά υποδήματα πρέπει να φυλάσσονται σωστά μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να ξηραίνονται για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.