Πώς να αναγνωρίζετε την ποιότητα των μπότες ασφαλείας (παπούτσια);

- Oct 28, 2018-

Λόγω της χώρας έμφαση στην προστασία της ασφάλειας, υπάρχουν όλο και περισσότερα προϊόντα προστασίας ασφάλειας στην αγορά, διαφορετικές μορφές και τις διαφορετικές μάρκες, η οποία κάνει τους αγοραστές θαμπωμένος και συχνά δεν γνωρίζουν πώς να επιλέξετε παπούτσια ασφαλείας. Υποδήματα ασφαλείας, τα καλύτερα ποιότητας ασφάλεια παπούτσια, η επιλογή αυτή είναι αναμφισβήτητη, αλλά πώς να διακρίνει την ποιότητα των υποδημάτων ασφαλείας; Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να σας διδάξει.

Να διακρίνει την εμφάνιση του παπούτσια ασφαλείας από την εμφάνιση είναι να παρατηρούν το πάνω μέρος, πάτους, εξωτερική σόλα, τακούνι, πάτος και σταθερότητα του τα παπούτσια. Κατά την επιλογή παπούτσια, μπορείτε να ελέγξετε πρώτα τη σταθερότητα του τα παπούτσια στο αεροπλάνο. Αν τα παπούτσια που στέκονται ακόμα ακόμα, αυτό δείχνει ότι η σταθερότητα είναι καλό, που είναι βασική προϋπόθεση για την καλή ποιότητα των υποδημάτων.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε να παρατηρούν τα παπούτσια, το ανώτερο είναι το πρώτο μέρος που θα προκηρύξεις όλους και είναι επίσης δύσκολο να γίνει διάκριση. Η απαίτηση για το επάνω μέρος είναι να κολλήσει το πόδι χωρίς να χτυπήσει το πόδι, χαλαρά και όχι μακριά, και ευέλικτη.

Πιέστε το επάνω με το χέρι σας, το ανώτερο καλό θα πρέπει να αισθάνονται πλήρη και απαλή, άνετη, ομοιόμορφη γυαλάδα, κανένα χαλαρό χαλικόστρωμα.

Επόμενο είναι το παπούτσι, το οποίο είναι μέρος από το επάνω μέρος, το οποίο χρησιμοποιείται για να ενισχύσει το ανώτερο, εμποδίζει την παραμόρφωση πάνω και βελτιώνουν την αίσθηση του ποδιού. Επομένως, το υλικό σε ένα καλό παπούτσι θα πρέπει να έχουν καλή αφή, ζεστασιά, αναπνέει και υγρασία ύγρανση και δεν είναι εύκολο να αποχρωματίζει.

Ο πάτος έχει τη λειτουργία της κρατώντας το πέλμα καθαρό και καλύπτει το πέλμα να βελτιωθεί η αίσθηση του ποδιού. Ως εκ τούτου, το πέλμα θα πρέπει να έχουν καλή λειτουργία δόνησης-ενεργοποιώντας, ύδωρ-απορροφήσουν λειτουργία, λειτουργία μασάζ και λειτουργία της υγειονομικής περίθαλψης, και το πέλμα πρέπει να τηρούνται κατηγορηματικά το εσωτερικό πέλμα, και θα πρέπει να υπάρξει καμία ρυτίδες κυμαινόμενο.

Για άλλη μια φορά, η σόλα είναι κλειστή, και τις αρθρώσεις σε όλο το εξωτερικό πέλμα πρέπει να συγκολληθούν στενά χωρίς κενά, και την κάτω επιφάνεια πρέπει να είναι επίπεδη. Αν είναι χαμηλό τακούνι ή ψηλό τακούνι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι αν φυσικά ταιριάζει με τα παπούτσια. Για Γυναικεία παπούτσια με ύψος πάνω από το ήμισυ, η φτέρνα πρέπει να στερεώνεται στο εσωτερικό κάτω μέρος, μπροστά, πίσω, αριστερά και δεξιά κούνιες δεν πρέπει να ανακινείται και το palm θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από το κάτω μέρος της φτέρνας.

Τέλος, ο πάτος του παπουτσιού, το υλικό της σόλας είναι κατά προτίμηση δέρμα. Μέση μπορεί να έντονα πιεστεί με το χέρι, που ισοδυναμεί με το μέρος του κουτουπιέ όταν φοράει παπούτσια, και το μετάξι δεν κινείται καλά. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής της δύναμης, όπως η παραμόρφωση του παπουτσιού κατά μήκος στόμα, υποδεικνύοντας ότι η ποιότητα του παπουτσιού είναι προβληματική.