Πώς να προσδιορίσετε την ποιότητα των δερμάτινων υποδημάτων ασφαλείας

- Apr 21, 2019-

1. Ταυτοποίηση των ανώτερων υλικών: Τα κοινά υλικά για τα παπούτσια ασφαλείας στην κινεζική αγορά είναι σήμερα: βελούδινο δέρμα, δέρμα μεταφοράς, σπασμένο δέρμα, δέρμα κλπ. Τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να συμβαδίζουν με τα πρότυπα της ΕΕ, οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να εισάγουν. Εξωτερικό παχύρρευστο βουβάλι που ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεδομένου ότι η εμφάνιση του υλικού μεταφοράς δέρματος και του αγελάδας είναι πολύ παρόμοια, πολλοί καταναλωτές δεν μπορούν να κρίνουν και τα δύο υλικά αναλύονται τώρα συγκριτικά.


Onelook: ο αγελάδος (ο τύπος δέρματος, στη βιομηχανία δερμάτινων ειδών είναι ένα συνηθισμένο όνομα για τους ανθρώπους να διακρίνουν συνθετικό δέρμα) η επιφάνεια έχει εμφανή ακανόνιστα σχήματα και φυσικούς πόρους, ψυχρή και πτυσσόμενη αντοχή, καλή αναπνοή και απόδοση wicking. Γενικά αναφέρεται ως φυσικό συνθετικό δέρμα, είναι ένα τεχνητό επιφανειακό στρώμα στο χαλαρό στρώμα φυσικού δέρματος. Το μοτίβο των κόκκων είναι παρόμοιο με αυτό του φυσικού δέρματος, αλλά δεν έχει πόρους και σκληρή αίσθηση, αλλά έχει καλή αδιάβροχη απόδοση.

Δύο πινελιές: γεμάτη αίσθηση, γεμάτη ελαστικότητα, το χέρι αγγίζει το κρύο χωρίς την αίσθηση του κρύου, το χέρι αισθάνεται σκληρό, το δροσερό συναίσθημα είναι κυρίως το δέρμα μεταφοράς.

Τρεις παρατηρήσεις από την εγκάρσια τομή: δεν υπάρχει προφανές στρώμα φιλμ στο τμήμα του δέρματος. Το ξύσιμο της βάσης με το χέρι θα αποκαλύψει χνούδι και θα γίνει μεγαλύτερη και μεγαλύτερη, η οποία είναι η πιο προφανής απόδοση της βάσης ινών (βάσης dermis). Το δέρμα είναι αλεσμένο στο χαλαρό στρώμα από φυσικό δέρμα ή ίνες. Συνδέεται με συγκολλητική ύλη υψηλής πίεσης για να σχηματίσει ένα φύλλο και στη συνέχεια τοποθετείται πάνω στο τεχνητό επιφανειακό στρώμα. Το επιφανειακό στρώμα μπορεί να αποφλοιωθεί με μια άκρη μαχαιριού. Τα μικρά κομμάτια αποκολλώνται.


2, διαδικασία παραγωγής: εγχώρια υποδήματα ασφαλείας σημεία της διαδικασίας παραγωγής: χύτευση, έγχυση, κόλληση, ραφές. Τα ενέσιμα υποδήματα ασφαλείας είναι ελαφριά, η σόλα και το άνω έχουν υψηλό ιξώδες και η εξωτερική σόλα είναι συνήθως κατασκευασμένη από υλικό πολυουρεθάνης, ανθεκτικό στη φθορά και αδιάβροχο. Τα παπούτσια κόλλας είναι μια παραδοσιακή διαδικασία με μακρά ιστορία παραγωγής. Γενικά, οι σόλες είναι κατασκευασμένες από καουτσούκ και άλλα υλικά. Το άνω μέρος είναι συνδεδεμένο. η τιμή του παπουτσιού πυθμένα ελαστικού ελαστικού και η διαδικασία χύτευσης είναι σχετικά χαμηλή.


3, τα παπούτσια για τα παπούτσια ασφαλείας: προστασία των παπουτσιών ασφαλείας toe χρειάζονται χάλυβα toe καπάκι, τα παπούτσια ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα ανάγκη χάλυβα δάπεδο, αντιστατικά παπούτσια χρειάζονται αντιστατικό παράγοντα και αντιστατική γραμμή, κλπ., Παρατηρούν, είναι απαραίτητο να διεξάγει δοκιμή προστασίας απόδοσης για να καταλάβει εάν ανταποκρίνεται. Ο προμηθευτής είναι πιστοποιημένος με την ποιότητα προϊόντος και η ποιότητα του υλικού υποδημάτων είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις.


4, σύγκριση προϊόντων: η συμβατική σύγκριση χωρίζεται σε 2 τρόπους, η μία είναι η διατομή ανατομική σύγκριση των τελειωμένων παπουτσιών, αφού συγκριθεί η διαδικασία εμφάνισης, κόβεται η διαμήκης επιφάνεια των παπουτσιών ασφαλείας και η επιφάνεια κοπής η διατομή βοηθητικού υλικού, η μοναδική διατομή και η διατομή μπορούν να παρατηρηθούν με σαφήνεια μετά την κοπή Η εσωτερική δομή και η εσωτερική διαδικασία της κεφαλής χάλυβα, της πλάκας πυθμένα του χάλυβα και των παπουτσιών, αξίζει να σημειωθεί ότι η πυκνότητα της μονής πυκνότητας γλώσσας η διατομή είναι η ίδια, το χέρι είναι πιο δύσκολο? η διατομή της σόλας διπλής πυκνότητας μπορεί να παρατηρήσει τα ανώτερα και κατώτερα στρώματα. Η πυκνότητα είναι διαφορετική, η πυκνότητα του άνω στρώματος είναι χαμηλή, η χαμηλότερη πυκνότητα στρώματος είναι υψηλή και η ελαστικότητα είναι καλή με το χέρι. εάν η σόλα είναι χυτευμένη σε δύο χρώματα, αλλά η πυκνότητα της διατομής είναι η ίδια, είναι επίσης ένας τύπος μιας πυκνότητας. Το δεύτερο είναι να δοκιμάσετε, να δοκιμάσετε την άνεση των παπουτσιών ασφαλείας, να αισθανθείτε την άνεση των παπουτσιών μέσω της δράσης του περπατήματος, οκλαδόν, κλοτσιές, βαριά βήματα και ούτω καθεξής.