Πώς να ξεχωρίσετε το αληθινό και το ψεύτικο των στρατιωτικών μπότες;

- Oct 28, 2018-

Το λεγόμενο αληθινό και ψευδές, που περιλαμβάνει δύο έννοιες: Πρώτον, η διαίρεση της έκδοσης προδιαγραφών δυνάμεων, η έκδοση folk copy, δηλαδή τα λεγόμενα στρατιωτικά προϊόντα, τα πολιτικά προϊόντα ή η στρατιωτική έκδοση, η εμπορική έκδοση του διάκριση; το δεύτερο είναι το αρχικό εργοστάσιο και η ψεύτικη και σαθρή διάκριση. Εδώ, εισάγουμε κυρίως τη διαφορά μεταξύ στρατιωτικών προϊόντων και πολιτικών προϊόντων.

Ένα ζευγάρι στρατιωτικών μπότες που ονομάζονται στρατιωτικά ή τεχνικά προϊόντα θα πρέπει να έχει τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

(1) παράγεται από τακτική στρατιωτική επιχείρηση ή παράγεται από στρατιωτική μονάδα ·

(2) Η ποιότητα και η απόδοση του προϊόντος πληρούν τα στρατιωτικά πρότυπα και περνούν τον έλεγχο.

(3) Κυκλοφορεί μέσω του τακτικού στρατιωτικού συστήματος ασφαλείας και έχει ανατεθεί επισήμως στη Δύναμη Ανακάλυψης.

Σύμφωνα με τα δύο πρώτα, μπορεί να ονομαστεί στρατιωτικά προϊόντα. και τα τρία μπορούν να ονομαστούν τα τυποποιημένα προϊόντα, πληρούν μόνο το πρώτο άρθρο, αν δεν πληρούν το δεύτερο και το τρίτο άρθρο, μπορούν να ονομάζονται πολιτικά προϊόντα? και τρία δεν είναι ικανοποιημένα, είναι καθαρά ψεύτικο, ή "απομίμηση". Από έξω, οι μέθοδοι ταυτοποίησης των στρατιωτικών μπότες και των στρατιωτικών υποδημάτων είναι: οι στρατιωτικές μπότες και τα δερμάτινα παπούτσια που διανέμονται από τα στρατεύματα και τα ράμματα εκτίθενται άμεσα στις σόλες. Από επαγγελματική άποψη, ονομάζεται "Alum". Πάρτε τα υποδήματα του υπαλλήλου ως παράδειγμα. Το 1987, το Γενικό Στρατιωτικό Τμήμα σχεδίασε τα δερμάτινα υποδήματα τύπου 87. Σύμφωνα με το πρότυπο SGB2-102-87, η εμφάνιση εξακολουθεί να είναι τριών άρθρων, με συγκολλημένη και συγκολλημένη δομή. Το πάνω μέρος είναι χρώμιο-μαύρο μαύρο βόδι. Το μπροστινό δέρμα είναι μια επίπεδη βουλκανισμένη σόλα από καουτσούκ με φτέρνα και φτέρνα.

Αφού τελειώσει το τελικό προϊόν, πρέπει να επιθεωρηθεί η ποιότητα των τελειωμένων υποδημάτων και τα στρατεύματα να μπορούν να διανεμηθούν σύμφωνα με το πρότυπο. Τα ελαττωματικά παπούτσια που δεν πληρούν τα πρότυπα πωλούνται στην κοινωνία ως πολιτικά προϊόντα. Επιπλέον, η εξωτερική σόλα των στρατιωτικών υποδημάτων έχει επίσης αυστηρές απαιτήσεις για τα υλικά που χρησιμοποιούνται: η πραγματική στρατιωτική εξωτερική σόλα αποτελείται από φυσικό καουτσούκ, με περιεκτικότητα σε κόλλα τουλάχιστον 38%. στρατιωτικά υποδήματα πολιτών και η πλειοψηφία των πολιτικών παπουτσιών χρησιμοποιείται περισσότερο. Ανακυκλωμένο καουτσούκ, η ποσότητα της κόλλας είναι μόνο περίπου 15 ~ 20%. Λαμβάνοντας ως παράδειγμα τα κοινά μπότες θαλάσσης, η σόλα περιστρέφεται σε μηχανή λείανσης υψηλής ταχύτητας. Εάν το χέρι αισθάνεται υποτονικό και η σκόνη είναι μικρότερη, μπορεί να κριθεί ως στρατιωτική έκδοση. αν το χέρι αισθάνεται λεία και η σκόνη είναι μεγάλη, μπορεί να προσδιοριστεί ως πολιτικό προϊόν.