Πώς να διακρίνετε την αυθεντικότητα των υποδημάτων ασφαλείας;

- Apr 11, 2019-Σύμφωνα με τη συνάρτηση ταξινόμησης των υποδημάτων ασφαλείας: παπούτσια με αντοχή στη θωράκιση, μονωμένα παπούτσια, αντιστατικά παπούτσια, αγώγιμα παπούτσια, παπούτσια κατασκευής χάλυβα, μπότες από καουτσούκ, παπούτσια κρύου τύπου.


(1) Παπούτσια προστασίας toe. Κυρίως για να εμποδίσετε τα αντικείμενα να βλάψουν τα πόδια και τα δάκτυλα των ποδιών. Όπως τα κυλινδρικά τύμπανα όταν μεταφέρονται βαριά φορτία ή υλικά φόρτωσης και εκφόρτωσης, βαριές σωληνώσεις χτυπώντας τα πόδια ή ακούγοντας ακούσια τις αιχμηρές μεταλλικές πλάκες. Η μπροστινή κεφαλή του παπουτσιού είναι επενδεδυμένη με μεταλλικό υλικό με καλή αντοχή στην κρούση, υψηλή αντοχή και μικρό βάρος. Η αντοχή και η αντοχή στην κρούση πρέπει να δοκιμαστούν και να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο. Προσέξτε να επιλέξετε τα υποδήματα ασφαλείας διαφορετικών δυνάμεων ανάλογα με το βάρος της εργασίας.


(2) Μονωμένα παπούτσια. Ο ρόλος των μονωμένων υποδημάτων είναι η ελαχιστοποίηση του κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Επειδή το ρεύμα ρέει στο έδαφος μέσω του ανθρώπινου σώματος μέσω του σημείου επαφής όταν εφαρμόζεται ηλεκτροπληξία, απαιτούνται όχι μόνο τα μονωμένα γάντια αλλά και τα μονωμένα παπούτσια για ηλεκτρικές εργασίες. Σύμφωνα με την κλίμακα πίεσης, υπάρχουν διάφορα είδη μονωμένων παπουτσιών 20kV, 6kV και 5kV, τα οποία πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με το εύρος εργασίας. Τα μονωμένα παπούτσια πρέπει να επιθεωρούνται και να συντηρούνται συχνά. Εάν είναι βρεγμένα ή φθαρμένα, δεν προστατεύονται.


(3) Αντιστατικά και αγώγιμα παπούτσια. Τα αντιστατικά παπούτσια είναι κατάλληλα για την πρόληψη ατυχημάτων που προκαλούνται από στατικό ηλεκτρισμό στο ανθρώπινο σώμα και για την αποφυγή τυχαίων ηλεκτροπληξιών στο ανθρώπινο σώμα που προκαλούνται από εξοπλισμό πυκνωτών συχνότητας 220V. Τα υποδήματα αγωγιμότητας χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου μπορεί να εμφανιστεί πυρκαγιά ή έκρηξη που είναι πιο ευαίσθητη στον ανθρώπινο στατικό ηλεκτρισμό. Μερικά από αυτά τα παπούτσια είναι παπούτσια ασφαλείας και παπούτσια από καουτσούκ με αντιστατικά ή αγώγιμα πέλματα. Το όλο παπούτσι δεν χρησιμοποιεί μέταλλο για να μειώσει την πιθανότητα τριβής και πυρκαγιάς. Το παπούτσι δοκιμάζεται για αντίσταση από την αρχή. Έπειτα ελέγχεται περιοδικά για να εξασφαλιστεί ότι η μέγιστη αντίσταση του παπουτσιού δεν υπερβαίνει την επιτρεπόμενη τιμή.


(4) Υποδήματα και καλύμματα παπουτσιών από χάλυβα. Αυτά τα παπούτσια ονομάζονται επίσης παπούτσια καίστερ, κυρίως για να αποφευχθεί η καύση των ποδιών. Αυτά τα παπούτσια είναι ανθεκτικά στην πίεση και δεν είναι εύκολο να καούν. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας που είναι εμποτισμένο με πετρέλαιο και καμβά. Οι σόλες είναι κατασκευασμένες από ελαστικό δέρμα αγελάδας. Προκειμένου να αποφευχθεί το ζεμάτισμα του υγρού εκτόξευσης τετηγμένου μετάλλου, η υψηλή μέση είναι εύκολο να απογειωθεί. Το κάλυμμα παπουτσιών και τα πόδια παντελονιού μπορούν επίσης να καλύπτονται με κάλυμμα παπουτσιών και το κάλυμμα παπουτσιών αποτελείται κυρίως από καμβά, αμίαντο και αλουμινένιο φιλμ.


(5) Καουτσούκ μπότες. Σύμφωνα με τη χρήση του, έχει αντιοξειδωτικές μπότες, αδιάβροχες μπότες και παπούτσια ανθεκτικά στο λάδι. Οι ανθεκτικές σε οξέα και αλκαλικές μπότες είναι κατάλληλες για τον τόπο όπου το έδαφος έχει όξινα και αλκαλικά και άλλα διαβρωτικά υγρά. Είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ ανθεκτικό σε οξέα και αλκάλια, και έχουν επίσης μπότες παπουτσιών με αντιαντικά και αλκαλικά, με παντελόνια και μπότες. Οι αδιάβροχες μπότες χρησιμοποιούνται για υπόγεια ύδατα ή πιτσίλισμα. Τα βασικά υλικά είναι καουτσούκ, αδιάβροχοι μπότες, ειδικές μπότες για υδρόβια προϊόντα και μεταμοσχευμένες μπότες. Τα παπούτσια πετρελαίου χρησιμοποιούνται για λιπαρές εργασίες στο έδαφος, κατασκευασμένες από καουτσούκ ή πλαστικό πολυαιθυλενίου και έχουν μπότες και παπούτσια.


(6) Παπούτσια από παγωμένα αντικείμενα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κρύα και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα. Έχει βαμβακερά παπούτσια, μπότες γούνας και τσόχα παπούτσια κλπ. Έχει καλή απόδοση θερμομόνωσης.


Εκτός από τα παραπάνω προστατευτικά υποδήματα, είναι επίσης κατάλληλα για την κατασκευή των εργαζομένων στο δρόμο για τη θέρμανση των πέλματος, κατάλληλη για την ενίσχυση των πέλματος των κατασκευαστών, προστατευτικά παπούτσια για την υγρασία των σόλων των εργαζομένων σε τρόφιμα και οινοποιούς, και έτσι επί.


Λειτουργικό πρότυπο

Anti-mite - Η υιοθέτηση του βιομηχανικού προτύπου (προστασία των παπουτσιών ασφαλείας LD50-94), η εσωτερική επένδυση των παπουτσιών ασφαλείας είναι κατασκευασμένη από χαλύβδινο κάλυμμα toe που έχει αντι-στατική και αντοχή στην κρούση, Πολύ ασφαλή, Επιθεώρηση, αντοχή στην πίεση είναι 10KN, αντοχή στην κρούση αντίσταση 23KG κρουστική κρούση από 450mm ύψος ελεύθερη πτώση αντίκτυπο στο toe, το διάκενο παπουτσιών χάσμα> = 15MM, κυρίως για την εξόρυξη, μηχανική ασφάλεια κατασκευών, μεταλλουργία, χάλυβα, βαριά βιομηχανία Χρησιμοποιείται στη βιομηχανία για την προστασία του ποδιού από την ασφάλεια των δερμάτινων υποδημάτων, με ελαστικό και ελαστομερές υποστήριγμα, άνετο στη χρήση και δεν επηρεάζει τις καθημερινές εργασίες.


Αντί-παρακέντηση - προστατεύει το πόδι από τις πληγές τραυματισμού, μπορεί να αντέξει μια μέγιστη διείσδυση των 1100N, εθνικών ειδικών προτύπων.


Αντιστατικά δερμάτινα παπούτσια παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο GB4385-1995 και η αντίσταση κυμαίνεται από 100K'Ω-1000MΩ. Αυτό το προϊόν έχει καλή διαπερατότητα αέρα, αντι-στατική, ανθεκτική στη φθορά, αντιολισθητική και άλλες λειτουργίες, κυρίως κατάλληλες για την αεροπορία και την αεροδιαστημική. Ο επικίνδυνος κλάδος έχει παίξει ρόλο στην αποφυγή εύφλεκτων και εκρηκτικών ατυχημάτων που προκαλούνται από στατικό ηλεκτρισμό.


Ανθεκτικό στο λάδι - δοκιμασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα αντίστασης πετρελαίου, η αύξηση του όγκου δεν είναι μεγαλύτερη από 12%. Εάν ο όγκος δεν αυξάνεται αλλά συρρικνώνεται, η μείωση είναι μεγαλύτερη από το 0,5% του αρχικού όγκου ή η αύξηση της σκληρότητας είναι μεγαλύτερη από 10 (Shaoer A) και οι 40.000 φορές ρωγμές δεν υπερβαίνουν τα 7 mm σύμφωνα με το GB / Τ3903.1.


Αντιολισθητικός - κάτω μέρος από τένοντα, εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση.


Μόνωση - Τα μονωμένα παπούτσια μπορούν να φορεθούν ως βοηθητικός εξοπλισμός ασφαλείας και αντικείμενα προστασίας εργασίας όταν εργάζονται σε AC 50HZ, 1000V και κάτω ή DC 1500V και κάτω.

Αδιάβροχη - υψηλής ποιότητας ελαστική σόλα για ποικίλα περιβάλλοντα.

Τα παπούτσια με ανθεκτικό κρύο χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών των εργαζομένων χαμηλής θερμοκρασίας για προστασία από το κρυοπαγήματα.

Αδιάβροχα - Τα παπούτσια νερού χρησιμοποιούνται στους χώρους εργασίας όπου πιτσίλισμα νερού ή νερού.


Προσδιορισμός ποιότητας των υποδημάτων ασφαλείας (υποδήματα εργασίας):


1. Ταυτοποίηση των ανώτερων υλικών: Τα κοινά υλικά για τα παπούτσια ασφαλείας στην κινεζική αγορά είναι σήμερα: βελούδινο δέρμα, δέρμα μεταφοράς, σπασμένο δέρμα, δέρμα κλπ. Τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να συμβαδίζουν με τα πρότυπα της ΕΕ, οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να εισάγουν. Εξωτερικό παχύρρευστο βουβάλι που ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεδομένου ότι η εμφάνιση του υλικού μεταφοράς δέρματος και του αγελάδας είναι πολύ παρόμοια, πολλοί καταναλωτές δεν μπορούν να κρίνουν και τα δύο υλικά αναλύονται τώρα συγκριτικά.

Ένα βλέμμα: το δέρμα (το είδος δέρματος, στη βιομηχανία δερμάτινων ειδών είναι ένα συνηθισμένο όνομα για να διακρίνει το δέρμα από συνθετικό δέρμα) η επιφάνεια έχει εμφανή ακανόνιστα σχήματα και φυσικούς πόρους, κρύα και αναδιπλούμενη αντίσταση, καλή αναπνοή και απόδοση wicking. Γενικά αναφέρεται ως φυσικό συνθετικό δέρμα, είναι ένα τεχνητό επιφανειακό στρώμα στο χαλαρό στρώμα φυσικού δέρματος. Το μοτίβο των κόκκων είναι παρόμοιο με αυτό του φυσικού δέρματος, αλλά δεν έχει πόρους και σκληρή αίσθηση, αλλά έχει καλή αδιάβροχη απόδοση.

Δύο πινελιές: γεμάτη αίσθηση, γεμάτη ελαστικότητα, το χέρι αγγίζει το κρύο χωρίς την αίσθηση του κρύου, το χέρι αισθάνεται σκληρό, το δροσερό συναίσθημα είναι κυρίως το δέρμα μεταφοράς. Τρεις παρατηρήσεις από την εγκάρσια τομή: δεν υπάρχει προφανές στρώμα φιλμ στο τμήμα του δέρματος. Το ξύσιμο της βάσης με το χέρι θα αποκαλύψει χνούδι και θα γίνει μεγαλύτερη και μεγαλύτερη, η οποία είναι η πιο προφανής απόδοση της βάσης ινών (βάσης dermis). Το δέρμα είναι αλεσμένο στο χαλαρό στρώμα από φυσικό δέρμα ή ίνες. Συνδέεται με συγκολλητική ύλη υψηλής πίεσης για να σχηματίσει ένα φύλλο και στη συνέχεια τοποθετείται πάνω στο τεχνητό επιφανειακό στρώμα. Το επιφανειακό στρώμα μπορεί να αποφλοιωθεί με μια άκρη μαχαιριού. Τα μικρά κομμάτια αποκολλώνται.


2, διαδικασία παραγωγής: εγχώρια υποδήματα ασφαλείας σημεία της διαδικασίας παραγωγής: χύτευση, έγχυση, κόλληση, ραφές. Τα ενέσιμα υποδήματα ασφαλείας είναι ελαφριά, η σόλα και το άνω έχουν υψηλό ιξώδες και η εξωτερική σόλα είναι συνήθως κατασκευασμένη από υλικό πολυουρεθάνης, ανθεκτικό στη φθορά και αδιάβροχο. Τα παπούτσια κόλλας είναι μια παραδοσιακή διαδικασία με μακρά ιστορία παραγωγής. Γενικά, οι σόλες είναι κατασκευασμένες από καουτσούκ και άλλα υλικά. Το άνω μέρος είναι συνδεδεμένο. η τιμή του ελαστικού και η διαδικασία χύτευσης είναι σχετικά χαμηλής τιμής προϊόντα, τα οποία δεν εισάγονται εδώ.


3, τα παπούτσια για τα παπούτσια ασφαλείας: προστασία των παπουτσιών ασφαλείας toe χρειάζονται χάλυβα toe καπάκι, τα παπούτσια ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα ανάγκη χάλυβα δάπεδο, αντιστατικά παπούτσια χρειάζονται αντιστατικό παράγοντα και αντιστατική γραμμή, κλπ., Παρατηρούν, είναι απαραίτητο να διεξάγει δοκιμή προστασίας απόδοσης για να καταλάβει εάν ανταποκρίνεται. Ο προμηθευτής είναι πιστοποιημένος με την ποιότητα προϊόντος και η ποιότητα του υλικού υποδημάτων είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις.


4, σύγκριση προϊόντων: η συμβατική σύγκριση χωρίζεται σε 2 τρόπους, η μία είναι η διατομή ανατομική σύγκριση των τελειωμένων παπουτσιών, αφού συγκριθεί η διαδικασία εμφάνισης, κόβεται η διαμήκης επιφάνεια των παπουτσιών ασφαλείας και η επιφάνεια κοπής η διατομή βοηθητικού υλικού, η μοναδική διατομή και η διατομή μπορούν να παρατηρηθούν με σαφήνεια μετά την κοπή Η εσωτερική δομή και η εσωτερική διαδικασία της κεφαλής χάλυβα, της πλάκας πυθμένα του χάλυβα και των παπουτσιών, αξίζει να σημειωθεί ότι η πυκνότητα της μονής πυκνότητας γλώσσας η διατομή είναι η ίδια, το χέρι είναι πιο δύσκολο? η διατομή της σόλας διπλής πυκνότητας μπορεί να παρατηρήσει τα ανώτερα και κατώτερα στρώματα. Η πυκνότητα είναι διαφορετική, η πυκνότητα του άνω στρώματος είναι χαμηλή, η χαμηλότερη πυκνότητα στρώματος είναι υψηλή και η ελαστικότητα είναι καλή με το χέρι. εάν η σόλα είναι χυτευμένη σε δύο χρώματα, αλλά η πυκνότητα της διατομής είναι η ίδια, είναι επίσης ένας τύπος μιας πυκνότητας. Το δεύτερο είναι να δοκιμάσετε, να δοκιμάσετε την άνεση των παπουτσιών ασφαλείας, να αισθανθείτε την άνεση των παπουτσιών μέσω της δράσης του περπατήματος, οκλαδόν, κλοτσιές, βαριά βήματα και ούτω καθεξής.