Πώς να σχεδιάσετε τα παπούτσια ασφαλείας είναι πιο ελκυστική;

- Mar 29, 2019-

Μια βιομηχανία που δεν έχει τις μοναδικές της ιδιότητες δεν μπορεί να προσελκύσει ανθρώπους. Πώς να σχεδιάσετε τα παπούτσια ασφαλείας είναι πιο ελκυστική;

Το πρώτο είναι ένα ωραίο οπτικό πεδίο. Οι σχεδιαστές υποδημάτων ασφαλείας μπορούν να δημιουργήσουν στυλ υποδημάτων ασφαλείας που είναι παρόμοια με εκείνα της αγοράς. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Είναι απαραίτητο να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε πιο περίτεχνα σχέδια και να καινοτομήσουμε μοναδικά στυλ στην αγορά για να αδράξουμε γρήγορα την αγορά. .

Το δεύτερο είναι το πεδίο απορρόφησης πληροφοριών για τα παπούτσια ασφαλείας. Ενόψει της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς και των πολύπλοκων πληροφοριών, οι σχεδιαστές υποδημάτων ή εταιρειών πρέπει να συγκεντρώνουν, να αναλύουν, να απορροφούν και να χωνεύουν αυτές τις πληροφορίες εγκαίρως, γεγονός που είναι πιο επωφελές για την κατανόηση της ζήτησης στην αγορά και για το σχεδιασμό του στυλ υποδημάτων ασφαλείας τις ανάγκες της αγοράς, δηλαδή το βέλτιστο ή δημοφιλές στυλ. .


Το τρίτο είναι το όραμα της μάρκας υποδημάτων ασφαλείας. Το εμπορικό σήμα είναι ένα σημάδι ότι το προϊόν ωριμάζει. Κατά το σχεδιασμό, θα θέσει το δικό του εμπορικό σήμα στα παπούτσια. Αυτή είναι μια γοητεία πολιτιστικής μάρκας. Ειδικά για το εμπορικό σήμα υποδημάτων ασφαλείας, ο σχεδιασμός δεν χρειάζεται μόνο να εξετάσει το ελαφρύ βάρος, την άνεση, την εμφάνιση και άλλους παράγοντες του ίδιου του παπουτσιού, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ύφος και η ποιότητα της μάρκας υποδημάτων, δημιουργώντας μια κουλτούρα μάρκας υποδημάτων ασφαλείας.

Στη συνέχεια, θα εισαγάγουμε τα σημεία γνώσης διαφόρων λειτουργικών υποδημάτων ασφαλείας:

1. Τα αδιάβροχα παπούτσια ασφαλείας χρησιμοποιούνται στους χώρους εργασίας όπου χρησιμοποιείται νερό ή εκτοξευόμενο νερό.

2. Τα παπούτσια ασφαλείας με διάτρηση χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών για την πρόληψη τραυματισμών τραυματισμού από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα.

3. Τα παπούτσια ασφαλείας που προστατεύονται από το κρύο χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών των εργαζομένων χαμηλής θερμοκρασίας για την προστασία από το κρυοπαγήματα.

4. Η κύρια λειτουργία των παπουτσιών ασφαλείας κατά της θλίψης είναι να αποτρέπεται η πτώση των αντικειμένων από το να προσβάλλουν τα πόδια. Η μπροστινή κεφαλή του παπουτσιού ασφαλείας έχει ανθεκτικό στην κρούση υλικό.


5. Η κύρια λειτουργία των υποδημάτων ασφαλείας από χάλυβα είναι η πρόληψη της καύσης και της διάτρησης. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέχει κάποια στατική πίεση και να αντιστέκεται σε ορισμένη θερμοκρασία και να είναι μη εύφλεκτο. Αυτοί οι τύποι παπουτσιών ασφάλισης εργασίας είναι κατάλληλοι για τήξη, φούρνο, χυτοσίδηρο και ούτω καθεξής.