Πώς να αποσμηθείτε τα παπούτσια εργασίας ασφαλείας

- Oct 24, 2018-


Ο καιρός έχει ζεσταθεί και η οσμή για τα παπούτσια εργασίας και τις κάλτσες που έχουν φορεθεί για μια μέρα έχει γίνει όλο και πιο προφανής. Στην καμπίνα των παπουτσιών, λόγω των παπουτσιών ασφαλείας, τα παπούτσια είναι οσμηρή και υπάρχουν μυρωδιές με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένες συμβουλές μπορούν να αφαιρέσουν εύκολα αυτές τις οσμές και να τους δώσουν την αναφορά σας:

Υλικά προετοιμασίας: χάπια καμφοράς, λευκό ξύδι, σαπούνι

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε λεκάνες για να αφαιρέσετε τα παπούτσια και τα παπούτσια

Πάρτε ένα κομμάτι από σκληρό χαρτί, στη συνέχεια, τυλίξτε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες, βρείτε ένα εργαλείο για να το συντρίψετε, πασπαλίστε την πούδρα σκονισμένο στα παπούτσια ασφαλείας και στη συνέχεια τοποθετήστε την εσωτερική σόλα πάνω της. Ένα ζευγάρι παπούτσια χρειάζεται μόνο ένα σφύριγμα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παπούτσια μπορούν να διατηρούνται στεγνά και η μυρωδιά του παπουτσιού θα εξαφανιστεί.

Μέθοδος 2: Αφαιρέστε τη μυρωδιά των κάλτσες με λευκό ξύδι

Οι κάλτσες είναι επίσης πολύ εύκολο να μυρίσουν, ρίξτε λίγο λευκό ξύδι στο νερό των κάλτσες, απολαύστε για λίγο, στη συνέχεια, πλύνετε με νερό, έτσι ώστε όχι μόνο να αφαιρέσετε την οσμή, αλλά επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην αποστείρωση, σκοτώνοντας δύο πουλιά με μια πέτρα.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε σαπούνι για να αφαιρέσετε την οσμή στον θάλαμο υποδημάτων ασφαλείας

Η αφαίρεση του παπουτσιού ασφαλείας είναι επίσης μια καλή λύση. Απλά βάλτε ένα κομμάτι σαπουνιού στο παπούτσι ασφαλείας για να αφαιρέσετε εύκολα την οσμή από το παπούτσι ασφαλείας.

Συμβουλές: Οι σφαίρες δεν μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα πόδια σας. Τα παπούτσια ασφαλείας με σκονισμένη σκόνη δεν χρειάζεται να εκτίθενται καθημερινά, και οι φουσκάλες αλλάζονται κάθε δεύτερη εβδομάδα. Οι λεκάνες μπορούν να εμποδίσουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και να σκοτώσουν ένα μεγάλο αριθμό βακτηρίων που εκτρέφονται από την υγρασία, έτσι ώστε τα ασφαλή παπούτσια εργασίας να μην μυρίζουν.

https://www.safttofootwear.com