Πώς να καθαρίσετε το χιόνι μπότες;

- Nov 12, 2018-

Χιόνι μπότες μέθοδος καθαρισμού:


1. να χρησιμοποιείτε κρύο ή θερμό νερό σε υγρή οι μπότες χιονιού, αλλά να μην απορροφούν υπερβολικά. Είναι πολύ σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό για το καθάρισμα, γιατί θα μειώσει τα πέλματα? της κολλώδους κόλλας και το φυσικό τέντωμα του δέρματος θα προκαλέσει το δέρμα να είναι τεντωμένο. Η σόλα είναι ανοιχτή και να συρρικνωθεί το σώμα.


2, η σωστή μέθοδος καθαρισμού είναι να χρησιμοποιήσετε μια καθαρή βούρτσα σφουγγαριών ή μια μαλακή βούρτσα για καλά και ομοιόμορφα αλείφουμε όλη την επιφάνεια του παπουτσιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα πρόστιμο για να βοηθήσει με τον καθαρισμό? η διαδικασία. Μόλις τα παπούτσια είναι πλένονται και να πλένονται, οι μπότες χιονιού μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο πλυντήριο για λίγα λεπτά για να αφαιρέσετε την περίσσεια νερού από τις μπότες.


3, χιόνι μπότες πρέπει να τοποθετηθούν φυσικά ξηρά, θυμηθείτε να μην χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήριο να στεγνώσει ή αφήστε τις μπότες κάτω από τον ήλιο κάτω από τον ήλιο. Στεγνώσει? παρακαλώ να βάλετε το μοναδικό ανάποδα ολόκληρο το σώμα, τα παπούτσια θα στεγνώσει εντελώς σε μια ημέρα ή δύο, θα βρείτε ότι μόλις έχουν αποξηρανθεί εντελώς τα παπούτσια, τα παπούτσια θα συρρικνωθεί λίγο, μην ανησυχείτε, αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά φοράει για μια ώρα ή έτσι, τα παπούτσια θα επιστρέψει τη ζεστασιά και την άνεση του παρελθόντος? το αίσθημα της φοράει, και το πιο σημαντικό, οι μπότες είναι καθαρό και όμορφο.


4, καθαρή και στεγνή μετά τον καθαρισμό μπότες μπορεί να χρησιμοποιηθεί με cgm αδιάβροχο σπρέι για την ενίσχυση της αντίστασης του νερού από τις μπότες. Μόλις οι μπότες έχουν εντελώς φροντισμένος για, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική χνούδι φροντίδα βούρτσα απαλά το πινέλο σε μια κατεύθυνση? Αλείφουμε την επιφάνεια του παπουτσιού για να βοηθήσει να αποκαταστήσει το φυσικό αφράτη υφή του το φυσικό χνούδι στην επιφάνεια από το σουέτ. Αν ακολουθήσετε τη σωστή μέθοδο καθαρισμού παραπάνω, χιόνι μπότες μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

rubber snow boots.jpg