Πώς να καθαρίσετε και να διατηρήσετε μπότες βροχής

- Nov 11, 2018-


την καθημερινή φροντίδα των μπότες βροχής

1, στεγνώστε με τη φυσική σκιά (προσέξτε όχι την έκθεση στον ήλιο), η έκθεση δεν ευνοεί τη μεγάλη φθορά των παπουτσιών.

2, μετά από το πλύσιμο του εξωτερικού δέρματος με νερό (σημειώστε ότι το εσωτερικό δεν πρέπει να πλένεται με νερό) και στη συνέχεια να στεγνώσει με ένα μαλακό πανί (προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε πολύ σκληρό ή πολύ τραχύ ύφασμα για να μην γρατσουνιστεί το μοτίβο δερμάτων μπότες βροχής).


την επαγγελματική φροντίδα των μπότες βροχής

1. Αν βρείτε ένα συγκεκριμένο κομμάτι με μικρή βρωμιά μετά τη διέλευση, παρακαλώ χρησιμοποιήστε το καθημερινό λάδι για κουνουπιές για να το καθαρίσετε. Η μέθοδος είναι: εφαρμόστε πολύ αιολικό πετρέλαιο στο βρώμικο μέρος, χρησιμοποιήστε το δάχτυλο δείκτη για να λερώσετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε Σκουπίστε τα βρώμικα μέρη με ένα μαλακό πανί (προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε πολύ σκληρό ή πολύ τραχύ ύφασμα για να αποφύγετε το ξύσιμο της βροχής μπότες). Προσπαθήστε να κάνετε την χειρονομία πιο ελαφριά, για να σκουπίσετε τη βρωμιά ως πρότυπο, σιγά-σιγά παρατηρήστε τα βρώμικα μέρη για να σκουπίσετε την κατάσταση. Εάν αισθάνεστε ότι το λάδι δεν μπορεί να καθαριστεί καθαρά, παρακαλούμε να σταματήσετε αμέσως, έτσι ώστε να μην σκουπίσετε σκληρά, σκουπίστε το μοτίβο δέρματος μπότες βροχής.

2, στην περίπτωση που προσπαθεί να καθαρίσει τη βρωμιά δεν μπορεί να επιτύχει το αποτέλεσμα, ειδικευμένοι φίλοι μπορούν να πάνε στα εργαλεία υλικού ή χημικών καταστημάτων σε διάφορες πόλεις για να αγοράσουν (νερό μπανάνας), το αποτέλεσμα του καθαρισμού όλων των ειδών βρωμιά είναι πολύ καλή, οι ενδιαφερόμενοι φίλοι μπορούν να το δοκιμάσουν.

Για να το χρησιμοποιήσετε, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή ένα πανί και εφαρμόστε μια σωστή ποσότητα νερού μπανάνας σε μια χαρτοπετσέτα ή ένα πανί. Αν κρατάτε τα μαντηλάκια σχετικά υγρά, σκουπίστε γρήγορα τα βρώμικα μέρη των μπότες βροχής. (Προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε ένα πολύ τραχύ ύφασμα.) Για να μην γρατσουνίστε το μοτίβο δέρματος μπότες βροχής). Παρατηρήστε την κατάσταση του σκουπίσματος, μπορεί να σβηστεί αμέσως, δηλαδή, ο καθαρισμός είναι επιτυχής. Εάν σκουπίσετε εύκολα το δέρμα των μπότες βροχής μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα καθαρισμού, παρακαλούμε προσέξτε την παρατήρηση όταν καθαρίζετε τη βρωμιά. Αν είναι η βρωμιά που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με νερό από μπανάνα, παρακαλούμε παραιτήστε το συντομότερο δυνατό. Γενικά, το νερό μπανάνας μπορεί να συναντήσει τη βρωμιά που είναι γενικά δύσκολο να βρεθεί. Δεν αποκλείεται ότι η βρωμιά στο μολυσμένο έδαφος σας δεν μπορεί να καθαριστεί με νερό μπανάνας.


θέματα που χρήζουν προσοχής

Μην αγγίζετε τα σκληρά κομμάτια όπως θραύσματα από γυαλί ή χαλκό και σίδερο για να αποφύγετε το ξύσιμο ή τη διάτρηση των μπότες βροχής. Συνήθως φοριούνται κανονικά, οι μπότες βροχής έχουν χρόνο φθοράς αρκετά χρόνια.