Πώς να επιλέξετε το μέγεθος των παπουτσιών ασφαλείας;

- Apr 15, 2019-

Το μέγεθος παπουτσιών των υποδημάτων ασφαλείας είναι γενικά μισό ναυπηγείο έως μία αυλή περισσότερο από το μέσο μέγεθος παπουτσιών. Επειδή το μπροστινό μέρος των παπουτσιών ασφαλείας πρέπει να είναι εξοπλισμένο με προστατευτικό κάλυμμα από χάλυβα toe, προσέξτε να μην αγοράζετε πολύ μικρό όταν επιλέγετε παπούτσια ασφαλείας.


Τα παπούτσια ασφαλείας είναι διαφορετικά από το μέγεθος των συνήθων παπούτσια. Στην επιλογή, θα πρέπει να μετρήσετε το μέγεθος των ποδιών σας. Υπάρχουν δύο τρόποι μέτρησης: Μέθοδος φυσικής μέτρησης: Πρέπει να λαμβάνεται η σωστή στάση κατά τη μέτρηση: 1. Σταθείτε με τα πόδια παράλληλα (Μην κάθονται, 蹲). 2. Το βάρος κατανέμεται εξίσου στα πόδια. Στη συνέχεια, πάρτε τη μέτρηση, τοποθετήστε το πόδι επίπεδη σε ένα κομμάτι λευκού χαρτιού, πιέστε σταθερά στο έδαφος, χρησιμοποιήστε το στυλό για να δείξετε το ευρύτερο σημείο στα αριστερά και τα δεξιά και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα εμπρός και πίσω σημεία για να επισημάνετε το μεγαλύτερο πριν και μετά. Τέλος, 2 πόντοι πριν και μετά και 2 σημεία αριστερά και δεξιά συνδέονται με το σωστό μήκος και πλάτος του ποδιού. (Σημείωση: και τα δύο πόδια πρέπει να μετρηθούν και να λάβουν τη μέγιστη τιμή) Μέθοδος φόρμουσης υπολογισμού Υπολογισμός υποδημάτων υποτύπου υποδημάτων υποδημάτων: (μέγεθος παπουτσιών +10) X0.5 = (η θεωρία είναι μεγαλύτερη) cm Παράδειγμα: όπως 42 μέτρα παπουτσιών . (42 + 10) Χ 0,5 = 26 cm.


Οι κωδικοί παπουτσιών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μάλλον βρώμικοι. Η πιο αξιόπιστη μέθοδος είναι να προσπαθήσετε να φορέσετε κατάλληλα υποδήματα ασφαλείας. Προσπαθήστε να φορέσετε άνεση, το καπάκι του δακτύλου του δακτύλου δεν παράγει συμπιέσεις και κλοτσιές στο πόδι, το δάκτυλο μπορεί να κινηθεί με ευελιξία, δεν υπάρχει συναίσθημα ολίσθησης προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και η φτέρνα του παπουτσιού δεν αισθάνεται τα παπούτσια όταν το περπάτημα. Η λεγόμενη εφαρμογή, αναφέρεται κυρίως: το μέγεθος του παπουτσιού είναι σύμφωνο με το πόδι, όχι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό. το δάκτυλο του ποδιού μπορεί να κινείται ελεύθερα στο παπούτσι. η στήριξη μέσης του υποδήματος προσαρμόζεται σταθερά στην καμάρα. η φτέρνα του παπουτσιού είναι σταθερή.


Ακόμη και αν επιλέξετε ένα παπούτσι ασφαλείας προσπαθώντας σε αυτό, τα βασικά της επιλογής του δεν πρέπει να παραμεληθούν. Υπάρχουν κυρίως οι ακόλουθες πτυχές:


1. Η μπροστινή άκρη του παπουτσιού ασφαλείας έχει ένα ορισμένο περιθώριο, ειδικά τα παπούτσια ασφαλείας, επειδή το μέτωπο έχει σκληρό χαλύβδινο κεφάλι. Όταν το φοράτε, δώστε προσοχή στο καπάκι των ποδιών με αρκετό περιθώριο. Συνήθως, εάν στέκεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να έχουν περισσότερο χώρο για κίνηση. Διαφορετικά, τα δάχτυλα των ποδιών θα είναι σε κατάσταση συμπιέσεως για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από πολύ καιρό, τα πόδια θα προκαλέσουν μεγάλες ζημιές! Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν παπούτσια ασφαλείας όταν επιλέγουν παπούτσια ασφαλείας. Είναι μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα παπούτσια μόδας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα υποδήματα ασφαλείας αυξάνονται σύμφωνα με τις εθνικές απαιτήσεις όταν κατασκευάζονται. Στην πραγματικότητα, συνήθως φοράτε παπούτσια μεγάλου μεγέθους. Απλά αγοράστε ένα μέγεθος παπουτσιών ασφαλείας.


2, η ποικιλία των παπουτσιών ασφαλείας, οι απαιτήσεις για το λίπος και τα λεπτά είναι επίσης διαφορετικά. Το πάχος του ποδιού εκφράζεται από το πλάτος της σόλας του ποδιού και την περιφέρεια του ποδιού. Το πάχος του παπουτσιού καθορίζεται από το μέγεθος του εσωτερικού χώρου της κοιλότητας του παπουτσιού. Εξαρτάται από το μήκος του δακτύλου και το πλάτος του κάτω μέρους του παπουτσιού. Ο κατασκευαστής επιλέγει την απόφαση. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μόνο σύμφωνα με το δοκιμαστικό αποτέλεσμα.


3, η φτέρνα των υποδημάτων ασφαλείας και της φτέρνας δεν είναι σφιχτά και απλά συμπίπτουν.


4, το πάνω μέρος ασφαλείας δεν μπορεί να συμπιέσει το τοίχωμα.


5, τη μέση των παπουτσιών ασφαλείας και το τόξο του ποδιού, η μέση πρέπει να κρατήσει το πόδι.