Πώς να επιλέξετε το μέγεθος των υποδημάτων ασφαλείας;

- Nov 22, 2018-

Το μέγεθος παπουτσιών των υποδημάτων ασφαλείας είναι γενικά μισό ναυπηγείο έως μία αυλή περισσότερο από το μέσο μέγεθος παπουτσιών. Επειδή το μπροστινό μέρος των παπουτσιών ασφαλείας πρέπει να είναι εξοπλισμένο με προστατευτικό κάλυμμα από χάλυβα toe, προσέξτε να μην αγοράζετε πολύ μικρό κατά την επιλογή των υποδημάτων ασφαλείας.


1. Υπάρχει ένα ορισμένο περιθώριο στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών ασφαλείας, ειδικά τα παπούτσια ασφαλείας, επειδή το μέτωπο έχει σκληρό χαλύβδινο κεφάλι. Όταν το φοράτε, δώστε προσοχή στο δάκτυλο με επαρκή περιθώρια. Συνήθως, εάν στέκεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε τα δάχτυλα των ποδιών σας θα πρέπει να έχουν περισσότερο χώρο για κίνηση. Διαφορετικά, τα δάχτυλα των ποδιών θα είναι σε κατάσταση συμπιέσεως για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από πολύ καιρό, τα πόδια θα προκαλέσουν μεγάλες ζημιές! Πολλοί επιλέγουν παπούτσια ασφαλείας όταν επιλέγουν παπούτσια ασφαλείας. Είναι μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα παπούτσια μόδας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα υποδήματα ασφαλείας αυξάνονται σύμφωνα με τις εθνικές απαιτήσεις όταν γίνονται. Στην πραγματικότητα, συνήθως φοράτε παπούτσια μεγάλου μεγέθους. Απλά αγοράστε ένα μέγεθος παπουτσιών ασφαλείας.


2. Διαφορετικοί τύποι παπουτσιών ασφαλείας, οι λιπαρές και οι λεπτές απαιτήσεις τους είναι επίσης διαφορετικοί. Το πάχος του ποδιού εκφράζεται από το πλάτος της σόλας του ποδιού και την περιφέρεια του ποδιού. Το πάχος του παπουτσιού καθορίζεται από το μέγεθος του εσωτερικού χώρου της κοιλότητας του παπουτσιού. Εξαρτάται από το μήκος του δακτύλου και το πλάτος του κάτω μέρους του παπουτσιού. Ο κατασκευαστής επιλέγει την απόφαση. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μόνο με βάση το δοκιμαστικό αποτέλεσμα.


3. Η πτέρνα του παπουτσιού ασφαλείας δεν είναι σφιχτή με τη φτέρνα και το πάνω μέρος ασφαλείας δεν μπορεί να συμπιέσει το τοίχωμα.