Πώς να επιλέξετε σωστά την εσωτερική σόλα των υποδημάτων ασφαλείας

- Jan 20, 2019-

1. Παπούτσια ασφαλείας, ασφάλιση εργασίας παπούτσια υλικό σιλικόνης ταξινόμηση: αφρός EVA, λατέξ, σιλικόνη, ORTHOLITE αφρού και PU υλικά.

1> Αφρώδες EVA: χαμηλό κόστος, η σόλα δεν έχει ελαστικότητα, εύκολο να παραμορφωθεί, απαλότητα, εύκολη οσμή ποδιών.


2> Πέλμα από λατέξ: το κόστος είναι ελαφρώς υψηλότερο από το αφρώδες EVA. Η εσωτερική σόλα είναι μαλακή και ελαστική.


3> Πέλμα σιλικόνης: το κόστος είναι ελαφρώς υψηλότερο από το αφρώδες EVA. Η εσωτερική σόλα είναι γενικά μαλακή, με λίγο σκληρότητα, καλή ελαστικότητα και δεν παραμορφώνεται. Είναι εύκολο να ηλικιωθεί και να σπάσει μετά από μια περίοδο χρήσης, και η απόδοση απορρόφησης του ιδρώτα είναι εξαιρετικά φτωχή.


4> Πέλμα από αφρώδες υλικό ORTHOLITE: υψηλότερο κόστος. Η απαλότητα είναι καλή, η ελαστικότητα είναι γενική, η απορρόφηση του ιδρώτα και η απόσμηση είναι πολύ καλή, η πίεση είναι εύκολο να παραμορφωθεί και η εσωτερική σόλα θα αποκατασταθεί όταν δεν χρησιμοποιηθεί.


5> Πέλμα PU: το υψηλότερο κόστος. Η καλή απαλότητα, η καλή ελαστικότητα, η καλή απορρόφηση του ιδρώτα, δεν είναι εύκολο να παραμορφωθούν, οι επιδόσεις απορρόφησης των αμορτισέρ είναι πολύ καλές και ταυτόχρονα λαμβάνουν υπόψη και άλλες λειτουργίες.
2. Παπούτσια ασφαλείας, ασφάλειες εργασίας, εσωτερική επένδυση των παπουτσιών, απαλότητα και ευελιξία:


1> Η απαλότητα αναφέρεται στην ευκολία με την οποία μπορεί να πιέζεται η εσωτερική σόλα πάνω και κάτω. Είναι η ευκολία κύλισης στην κατεύθυνση προς τα πάνω και προς τα κάτω, όχι η κάμψη στην μπροστινή και την πίσω κατεύθυνση ή η ευκολία της καμπύλωσης.


Ο σωστός τρόπος: βάλτε μια σόλα στο χέρι σας, χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα και τον δείκτη του άλλου χεριού για να στερεώσετε τη φτέρνα της εσωτερικής σόλας, πιέστε σκληρά, όσο πιο εύκολο είναι να σκοντάψετε, τόσο καλύτερη είναι η απαλότητα και αντίστροφα! !


2> Η ελαστικότητα αναφέρεται στην ταχύτητα επαναφοράς της αρχικής εσωτερικής σόλας και στην αντοχή της συμπίεσης. Όσο ταχύτερη η σόλα επιστρέφει στο αρχικό της σχήμα, τόσο καλύτερη είναι η ελαστικότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση στην πίεση, τόσο ισχυρότερη είναι η ελαστικότητα! !3. Παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφάλισης εργασίας επιλογή πάχους σόλας: η εσωτερική σόλα δεν είναι όσο το δυνατόν πιο παχιά, το σωστό πάχος σόλας εξαρτάται από το μέγεθος των παπουτσιών ασφαλείας.