Πώς να επιλέξετε προστατευτικά υποδήματα υψηλής θερμοκρασίας;

- Apr 16, 2019-

Τα είδη προστασίας της εργασίας αναφέρονται σε έναν αμυντικό εξοπλισμό που προστατεύει την προσωπική ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διάρκεια των παραγωγικών διαδικασιών. Τα κράνη ασφαλείας είναι γνωστά και μπορούν να προστατεύσουν τους εργαζομένους από σοβαρές βλάβες στα κεφάλια τους και ακόμη και απειλητικές για τη ζωή τραυματισμούς. Ωστόσο, σε σύγκριση με το κεφάλι, οι εργαζόμενοι φαίνεται να δίνουν λιγότερη προσοχή στην ασφάλεια των ποδιών. Όταν εργάζεστε με χημικά, τετηγμένα μέταλλα, επιφάνειες υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας, πρέπει να φοράτε αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες στα παπούτσια ασφαλείας όταν εργάζεστε σύμφωνα με τους βιομηχανικούς κανόνες και τις απαιτήσεις εργασίας. παπούτσια ασφαλείας.


Πώς επιλέγουμε τα παπούτσια ανθεκτικά στην υψηλή θερμοκρασία;


1. Εκτός από τον κατάλληλο τύπο ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας, πρέπει να φοράτε προστατευτικά υποδήματα υψηλής θερμοκρασίας (μπότες) για να αισθάνεστε άνετα. Οι εργάτες πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά το μέγεθος παπουτσιών που τους ταιριάζει. Τα παπούτσια ασφαλείας Baiya Taige είναι εξοπλισμένα με ένα χαλύβδινο καπάκι στο μπροστινό μέρος, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα της θερμικής διαστολής και συστολής και την κλοπή του χάλυβα στο πόδι. Φορούμε συνήθως παπούτσια που είναι μισή αυλή σε μια αυλή. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τη δική τους. Το μέγεθος του παπουτσιού.


2, προστατευτικά υποδήματα υψηλής θερμοκρασίας θα πρέπει να έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, γιατί όχι μόνο ο τραυματισμός του ποδιού του εργαζόμενου, αλλά και ο χειριστής μπορεί να προκληθούν από ολίσθηση ατυχημάτων. Όλα τα παπούτσια ασφαλείας και τα προστατευτικά παπούτσια της Baiyatai έχουν ένα μοναδικό μοτίβο και το ίδιο το υλικό είναι ανθεκτικό στη φθορά και η αντιολισθητική ικανότητα θα βελτιωθεί σημαντικά.


3, τα παπούτσια ασφαλείας όχι μόνο για να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και για την επίτευξη άλλων τεχνικών δεικτών των διαφόρων προστατευτικών επιδόσεων, όπως για την πρόληψη μώλωπες, τα πέλματα των ποδιών δεν μαχαιρώνονται, μονωμένα και αγώγιμες και όξινες και αλκαλικές απαιτήσεις. Τα υποδήματα ασφαλείας Baiyatai μπορούν να προσαρμοστούν. Ο σχεδιαστής αξιολογεί το εργασιακό περιβάλλον και καθορίζει τους κινδύνους που οι εργαζόμενοι χρειάζονται για να εργαστούν στο περιβάλλον και τις λειτουργίες που πρέπει να έχουν τα υποδήματα ασφαλείας.

4, πριν χρησιμοποιήσετε προστατευτικά παπούτσια υψηλής θερμοκρασίας θα πρέπει να ελέγχονται προσεκτικά ή να δοκιμάζονται, θα πρέπει να τηρούνται σωστά μετά τη χρήση, να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να στεγνώνονται για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Όλα τα υποδήματα ασφαλείας της Baiyatai υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους προτού εγκαταλείψουν το εργοστάσιο. Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια σας είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για εμάς και την οικογένειά σας. Από την ίδρυση της εταιρείας για 22 χρόνια, επιμένουμε στη δύναμη της κατασκευής μάρκας.