Πώς να επιλέξετε ένα ζευγάρι κατάλληλα προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας toe;

- Oct 29, 2018-

1. οι καταναλωτές θα πρέπει να επιλέξουν τον τύπο των προστατευτικών υποδημάτων προστασίας από τα δάχτυλα ανάλογα με τους διαφορετικούς χώρους εργασίας. Μεταξύ των πέντε επιπέδων προστασίας των προστατευτικών παπουτσιών προστασίας των δακτύλων, το υψηλό επίπεδο προστασίας των παπουτσιών ασφαλείας έχει υψηλή πίεση και αντοχή στην κρούση στο μπροστινό άκρο και η προστασία των δακτύλων είναι καλή, έτσι ώστε τα δάχτυλα των ποδιών να τραυματίζονται εύκολα ή αν το τραυματισμό είναι πιο σοβαρό, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο των προστατευτικών παπουτσιών για την ασφάλεια των ποδιών και η πιθανότητα μερικά δάχτυλα ποδιών να υποστούν μώλωπες ή θραύσματα και ο βαθμός τραυματισμού είναι απίθανο να είναι σοβαρός. , μπορείτε να επιλέξετε ένα προστατευτικό παπούτσι ασφαλείας χαμηλού επιπέδου, επειδή τα παπούτσια υψηλής ποιότητας είναι γενικά ακριβά, βαριά και άνετα. Επομένως, τα προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας πρέπει να επιλέγονται κατάλληλα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του έργου. Γενικά, το An1 είναι κατάλληλο για χρήση στη μεταλλουργία, τη μεταλλεία, τη δασοκομία, το λιμάνι, τη φόρτωση και εκφόρτωση, την εξόρυξη, κ.λπ. Το An2 είναι κατάλληλο για χρήση σε μηχανήματα, κατασκευές, πετροχημικά και άλλους χώρους εργασίας. Το An3 είναι κατάλληλο για χρήση σε ηλεκτρονικά είδη, τρόφιμα, φάρμακα κλπ. Φοράτε στη βιομηχανία. στην κλωστοϋφαντουργία και σε άλλους χώρους εργασίας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν προϊόντα An4 ~ An5.

2. οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν να προστατεύουν τα παπούτσια ασφαλείας με διαφορετικές τιμές, στυλ και υλικά σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Συνήθως, τα δερμάτινα παπούτσια είναι καινούργια και ελαφριά και η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από υλικό πολυουρεθάνης, ανθεκτικό στη φθορά και ακριβά. Τα αυτοκόλλητα παπούτσια είναι ένα παραδοσιακό σκάφος με μακρά ιστορία παραγωγής και η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το ύφος και τα υλικά. Η τιμή των παπουτσιών κάτω από τα ελαστικά είναι σχετικά φθηνή, και όχι η τιμή του κάτω μέρους του ελαστικού είναι επίσης διαφορετική ανάλογα με το στυλ και τα υλικά. Επιπλέον, τα παπούτσια έγχυσης και τα παπούτσια με συγκολλητική ύλη έχουν κακή διαπερατότητα αέρα και τα παπούτσια ραπτικής έχουν καλύτερη διαπερατότητα αέρα και άνετη φθορά.

3. Κατά την αγορά, ο καταναλωτής θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσει εάν ο κατασκευαστής του προϊόντος διαθέτει άδεια παραγωγής για βιομηχανικά προϊόντα που εκδίδεται από το κράτος (που δεν απαιτείται για τα εισαγόμενα προϊόντα) και πιστοποιητικό σήμανσης ασφαλείας. Σε αυτή τη βάση, ελέγξτε εάν το προϊόν έχει το όνομα και τη διεύθυνση του κατασκευαστή, τον αριθμό της άδειας παραγωγής, τον αριθμό πιστοποίησης σήματος ασφάλειας, την ημερομηνία παραγωγής, τον πρότυπο αριθμό προϊόντος, τη συνημμένη έκδοση του πιστοποιητικού προϊόντος και του εγχειριδίου οδηγιών και δώστε ιδιαίτερη προσοχή αν τα παπούτσια βρίσκονται στο μηχάνημα. Υπάρχει όνομα προϊόντος (ή "προστατευμένο δάκτυλο"), μέγεθος παπουτσιού και επίπεδο προστασίας. Επιπλέον, η εταιρεία διανομής θα πρέπει να υποχρεούται να παρουσιάζει την έκθεση δοκιμής της παρτίδας των προϊόντων και να ελέγχει την περίοδο ισχύος.

4. Οι καταναλωτές θα πρέπει να ελέγχουν την ποιότητα της εμφάνισης κατά την αγορά. Μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχει αναπηρία, άνιση χρώμα, βαριά βελόνα, βελονιά άλματος, σπασμένο νήμα και άνιση κωδικό βελονιάς. αν υπάρχει ανοικτή κόλλα ή off-line στο κάτω μέρος? αν η σόλα έχει θείο, θείο, σπρέι θείου Είτε η εσωτερική κεφαλίδα είναι λοξή, κλπ.