Πώς να επιλέξετε ένα ζευγάρι εργασίας ασφάλισης παπούτσια που σας ταιριάζει;

- Oct 28, 2018-

Τα πέλματα της εργασίας ασφάλισης παπούτσια είναι ως επί το πλείστον ένεση molded με υλικό πολυουρεθάνης, η οποία έχει τα πλεονεκτήματα της αντοχή στη φθορά, αντίσταση πετρελαίου, αντι-χάρμα, παρακέντηση, οξύ και αλκαλίων αντίσταση, μόνωση, αδιάβροχο και ελαφρύ. Υλικά πολυουρεθάνης είναι 2 - 3 φορές πιο ανθεκτικά στη φθορά από ό, τι τακτική λαστιχένιες σόλες. Το υλικό πολυουρεθάνης είναι ελαφρύ σε βάρος, μαλακό και έχει ένα βάρος από μόνο 50% - 60% η λαστιχένια σόλα.

Διαφορετική εργασία ασφαλιστική παπούτσια έχουν διαφορετικές λειτουργίες και διαφορετικά πεδία εφαρμογής:

1. προστασία της αντι-χάρμα παπούτσια toe: Η εσωτερική ασφάλεια κεφάλι απόδοση είναι βαθμού AN1, κατάλληλο για τη μεταλλουργία, εξόρυξης, δασοκομία, λιμάνι, τη φόρτωση και εκφόρτωση, λατομεία, μηχανήματα, κατασκευές, πετρέλαιο, χημική βιομηχανία, κ.λπ.

2. αντι-piercing ασφάλεια παπούτσια: Η παρακέντηση ανθεκτικό δύναμη είναι βαθμού 1, κατάλληλα για εξόρυξη, φωτιά προστασία κατασκευών, δασοκομία, κρύο εργασίας, μηχανήματα και ούτω καθεξής.

3. ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια: κατάλληλα για Ηλεκτρολόγοι, χειριστές ηλεκτρονικών, καλώδιο εγκαταστάτες, εγκαταστάτες Υποσταθμός, κλπ.

4. αντι-στατική παπούτσια προστασίας: μπορεί να εξαλείψει το στατικό συσσώρευση του ανθρώπινου σώματος, κατάλληλο για εύφλεκτα χώροι εργασίας, τέτοια όπως υγραερίου του πρατηρίου, υγροποιημένο αέριο πλήρωσης των εργαζομένων.

Σημείωση: Κατάλληλο για εργασιακό περιβάλλον με συχνότητα ισχύος κάτω από 1KV, εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να τηρούν το ανώτερο ξηρό. Αποφύγετε την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα, υψηλή θερμοκρασία και διαβρωτικές ουσίες, και στο κάτω μέρος δεν πρέπει να είναι διαβρωμένος και να καταστραφεί.