Πώς να ελέγξετε την ποιότητα των υποδημάτων ασφαλείας από τη λειτουργία και την εμφάνιση;

- Apr 08, 2019-

Υπάρχουν πολλά είδη υποδημάτων ασφάλισης εργασίας, και οι λειτουργίες είναι διαφορετικές. Πώς να κρίνουμε την ποιότητα ενός ζευγαριού υποδήματα ασφάλισης εργασίας, να αγοράσετε τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας που μπορούν πραγματικά να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες προστασίας, πρέπει να ελέγξουμε την εμφάνιση και τις εσωτερικές λειτουργίες.


Πρώτα απ 'όλα, η λειτουργία πρέπει να ανταποκρίνεται στις πιο βασικές ανάγκες προστασίας και είναι απαραίτητο να συνδυαστεί το περιβάλλον που αντιμετωπίζει η εργασία για να κάνει μια επιλογή. Η αναφορά δοκιμής μπορεί να ληφθεί από τον κατασκευαστή ή τον έμπορο υποδήματος ασφάλισης εργασίας για να διασφαλιστεί ότι η δοκιμή προστασίας είναι σύμφωνη με τα πρότυπα.


Δεύτερον, η ποιότητα ελέγχεται από την εμφάνιση των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας.


(1) Άνω: Το πάνω μέρος είναι ένα από τα κύρια συστατικά ενός προστατευτικού υποδήματος. Για τα προστατευτικά παπούτσια με ομαλή κάλυψη, εξαρτάται από το αν είναι μαλακό και παχουλό. Αφού πιέσετε το πάνω μέρος με το χέρι σας, αν η χαλαρή επιφάνεια εμφανίζεται, το καλό πάνω θα πρέπει να είναι γεμάτο και μαλακό, να αισθάνεται ήρεμο και η λάμψη να ταιριάζει καλά. Για το επάνω μέρος των δερμάτινων υποδημάτων ασφάλισης εργασίας, πρέπει να σημειωθεί ότι το χνούδι είναι σύντομο και σωστό και το χρώμα του πρέπει επίσης να είναι συνεπές.


(2) Το παπούτσι είναι μέρος του άνω μέρους, το οποίο εφαρμόζεται για την ενίσχυση του άνω μέρους, εμποδίζει το άνω μέρος να παρατείνει την παραμόρφωση και να βελτιώνει την αίσθηση του ποδιού. Ως εκ τούτου, το υλικό σε ένα καλό παπούτσι θα πρέπει να έχει καλή αφή, αναπνέει και υγρασία wicking, και δεν είναι εύκολο να αποχρωματιστεί. Στο ράψιμο, δεν πρέπει να υπάρχουν ρυτίδες στα παπούτσια.

(3) Εσωτερική σόλα: Η εσωτερική σόλα πρέπει να έχει καλή αναπνοή και ανθεκτικότητα. Κατά τη διάρκεια του περπατήματος, μπορεί να ανακουφίσει την πίεση του ανθρώπινου σώματος στο πόδι.


(4) Εξωτερική σόλα: Από έξω, ο εξωτερικός πυθμένας πρέπει να είναι στενά συνδεδεμένος και η κάτω επιφάνεια να είναι επίπεδη.


(5) Σταθερότητα: Βάλτε τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας στο αεροπλάνο, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας πρέπει να είναι στατικά και να μην ταρακουνήσει πριν και μετά. Αυτού του είδους τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας έχει καλή σταθερότητα, η οποία είναι μια από τις βασικές συνθήκες υψηλής ποιότητας υποδήματα ασφάλισης εργασίας.

(6) Πλευρά: Βάλτε τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας στο αεροπλάνο. Το σημείο επαφής ανάμεσα στην εξωτερική σόλα και το έδαφος των παπουτσιών ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να βρίσκεται στη μέση και η άκρη του παπουτσιού θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο κόκορα.


(7) Μπροστά: Δεν υπάρχει σημαντικό ελάττωμα στα υφάσματα αριστερού και δεξιού ποδιού και τα μέρη είναι συμμετρικά.

(8) Ελέγξτε αργότερα: η φτέρνα πρέπει να είναι ευθεία και η πίσω ραφή πρέπει να είναι ευθεία.


(9) Σύγκριση των αριστερών και δεξιών υποδημάτων: Συγκρίνετε σοβαρά το αν το μήκος, το χτύπημα και το σχήμα του αριστερού και του δεξιού παπουτσιού είναι σταθερά ή συμμετρικά.