Πώς να αγοράσετε σωστά τα παπούτσια ασφαλείας

- Apr 11, 2019-


1. Προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας και αντιδιαρρηκτικά παπούτσια ασφαλείας και ηλεκτρική μόνωση / αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας είναι ειδικά προϊόντα προστασίας της εργασίας. Η αγορά υποδημάτων ασφαλείας πρέπει να ελέγχεται από την εθνική υπηρεσία επιθεώρησης ασφάλισης εργασίας και να τηρεί την ειδική έκδοση του Κρατικού Γραφείου Τεχνικής Εποπτείας. Παραγγείλετε τον κατασκευαστή ή τον διανομέα της άδειας παραγωγής προστατευτικού προϊόντος.


2. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν όπως απαιτείται

Τα προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας χωρίζονται σύμφωνα με το επίπεδο προστασίας, An1, An2, An3, An4, An5 πέντε επίπεδα απόδοσης προστασίας, το επίπεδο An1 είναι το υψηλότερο, το επίπεδο An5 είναι το χαμηλότερο. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο προστασίας των παπουτσιών ασφαλείας toe, τόσο μεγαλύτερες είναι οι τεχνικές ενδείξεις πίεσης και αντοχής στην πρόσκρουση, η προστασία του ποδιού είναι καλή, οι εταιρείες και τα άτομα μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με το εργασιακό περιβάλλον και τα χαρακτηριστικά. Τα ηλεκτρικά μονωμένα δερμάτινα υποδήματα είναι κατάλληλα για ηλεκτρολόγους.


3. Δώστε προσοχή στη διαδικασία παραγωγής του προϊόντος

Τα προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας και τα παπούτσια ηλεκτρικής μόνωσης είναι παρόμοια στη διαδικασία κατασκευής, που περιλαμβάνουν κυρίως τέσσερα είδη δερμάτινων υποδημάτων: κόλλα, χύτευση με έγχυση, χύτευση και ραφή ραφής. Σήμερα, γενικά υπάρχουν περισσότερα παπούτσια με κόλλα και έγχυση. Οι ραφές χρησιμοποιούνται γενικά για πυθμένα ελαστικών και σαγιονάρες. Τα καλούπια παπούτσια είναι σπάνια τώρα. Συνήθως, τα πλαστικά παπούτσια έγχυσης είναι καινούργια και ελαφριά και η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη. Είναι ανθεκτικό στη φθορά, αλλά η τιμή είναι σχετικά ακριβή. Τα δερμάτινα παπούτσια δερμάτων είναι παραδοσιακά σε χειροτεχνία και η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το στυλ και τα υλικά. Τα παπούτσια ραπτικής είναι φθηνότερα, όχι τα ελαστικά. Η τιμή του πυθμένα είναι επίσης διαφορετική ανάλογα με το ύφος και τα υλικά. Επιπλέον, η χύτευση με έγχυση και τα παπούτσια κόλλας είναι ελάχιστα αναπνεύσιμα και τα παπούτσια ραφής είναι πιο αναπνεύσιμα και άνετα στη χρήση. Η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει κυρίως την τιμή, το ύφος, τα υλικά και την άνεση. Δεν περιλαμβάνει προστασία της ασφάλειας και μπορεί να επιλεγεί ανάλογα με τις ανάγκες.


4. Δείτε την ταυτότητα του προϊόντος και την ποιότητα εμφάνισης

Κατά την αγορά, επιβεβαιώστε πρώτα αν ο κατασκευαστής του προϊόντος διαθέτει άδεια παραγωγής βιομηχανικού προϊόντος (που δεν απαιτείται για τα εισαγόμενα προϊόντα). Σε αυτή τη βάση, ελέγξτε αν το προϊόν φέρει το όνομα, τη διεύθυνση, την ετικέτα της κάρτας ασφαλείας, τον αριθμό άδειας παραγωγής, την ημερομηνία παραγωγής και το πρότυπο εφαρμογής. Υπάρχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης και οδηγίες χρήσης και είναι απαραίτητο να προστατεύονται τα παπούτσια ασφαλείας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για να ελέγξετε το όνομα του προϊόντος (ή "προστατευτικό δάκτυλο"), το μέγεθος του παπουτσιού και το προστατευτικό επίπεδο απόδοσης στο παπούτσι. ελέγξτε το όνομα του προϊόντος (ή "ηλεκτρική μόνωση" ή "EH" στο παπούτσι για παπούτσια ηλεκτρικής μόνωσης), αστραπή, μέγεθος παπουτσιών και τιμές αντοχής τάσης.

Κατά την αγορά, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή για να ελέγξετε αν η επιφάνεια βοήθειας είναι παραμορφωμένη, το χρώμα είναι διαφορετικό, η γραμμή είναι βαριά, η βελόνα έχει πηδήσει, το σπείρωμα είναι σπασμένο, ο κώδικας βελονιάς είναι ομοιόμορφος. αν το κάτω μέρος είναι ανοικτό ή απενεργοποιημένο. αν η σόλα έχει θείο, υπό θείο, σπρέι θείου? είτε η εσωτερική κεφαλή είναι λοξή, κλπ.


5. Μην επιλέξετε το απόθεμα

Κατά τη στιγμή της αγοράς, ορισμένες μονάδες ή άτομα συχνά επιλέγουν το απόθεμα για ευκολία. Τα παπούτσια ασφαλείας spot ενδέχεται να διαρκέσουν πολύ για να φύγουν από το εργοστάσιο. Λόγω της επιρροής του χρόνου, του κλίματος και του περιβάλλοντος, η αντοχή του δέρματος και της σόλας θα μειωθεί, η απόδοση της κόλλας θα μειωθεί και θα επηρεαστεί ακόμη και η απόδοση ασφαλείας. Ως εκ τούτου, συνιστάται η προμήθεια των υποδημάτων ασφαλείας να παραγγελθούν στον κατασκευαστή, ώστε να μην επηρεαστεί η ποιότητα.